Friday, November 9, 2012

Review Istanbul Aku Datang


Assalamualaikum w.b.t.

Ohhohoo..mood menaip datang tiba-tiba lepas tengok cerita Istanbul AkuDatang. Kahkahkah. Mohon jeles ye sebab Mish dah tengok cerita tu semalam. Almaklumla..Diana.k.a Lisa Surihani kan blogger dalam cerita tu.

Dipendekkan cerita, cerita ni awesome, best, tak boring. And the most important thing is, cerita ni tak cliché macam Aku Terima Nikahnya yang dikatakan sedap sangat-sangat tu.Ahaks..cerita Aku Terima Nikahnya tu not my taste kot. Seriesly Mish tertido je tengok cerita tu.Mendayu-dayu.

Istanbul AkuDatang? Best sangat-sangat. Lagi-lagi bila Lisa Surihani yang berlakon.Teruja dan terhibur tengok Lisa yang memang pandai buat mimik muka comel. Lakonan yang suam-suam kuku olehTomok berjaya di back up oleh lakonan mantap Lisa danBeto. dah macam komen pengarah kan? Seriesly, Beto ngan Lisa sweet sangat.Jalan cerita memang nice.Tak cliché.Lawak.Tak boring.Seronok ronok ronok.

Setiap kali Lisa buat mimik muka masa update blog dan setiap kali dia gaduh ngan Beto, orang belakang Mish duk bising cakap, "comeyynya Lisa". haha.  fokus more on kecomelan kot ni.

Tu je Mish nak cakap. Kalau nak synopsis ke apa ke mohon google sendiri ye. Sebab rasanya dah berlambak kot kat internet. Again, cerita dia best, sweet, lucu, comel etc. Nampak tak keterujaan Mish bercerita.Haha.

Sekian terima kasih. Mohon maaf kalau taste kita tak sama. Huahuahua.

11 comments:

deno said... [Reply to comment]

macam best can cerita ni :)

Yousof said... [Reply to comment]

*gosok² mata* Betul ke blog ni dah dikemaskini?? ;P

Teringin nak tengok cerita ni tapi macam tak ada kawan yang nak teman heheh.

Kecomelan Lisa jadi penarik lelaki untuk tonton cerita ni hehe.

Kena bagi Tomok masa lagi kot, Beto punya lakonan tak payah cakap lagilah kan. Aizat macam mana? Suam² atau hangat lakonannya? ;D

fatin amalina husna said... [Reply to comment]

wahh..dah tgk lar..husna je belom lg..

suka tgk lakonan lisa..santai je..=)

♥ Nana BamBam ♥ said... [Reply to comment]

isntabul aku datang!! hahaha

eh dah start belum ek?

Cik Tim said... [Reply to comment]

untung la dah tengok cerita tuh!! haha...

pN.rOs said... [Reply to comment]

macam best cerita ni.... tak sabar nak tengok

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

semalam ngan dua hari lepas mmg x sempat nengok. menyampah!

Inchik Eman said... [Reply to comment]

dgn sp lah agak nye mish sayerrr ni gi tgk cte ni en. suspenss!! haha

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

Saya JELESSS!!!... x tgk g...nk tgk tpi xdpt la pulak...huhuhu...

lynndAmya said... [Reply to comment]

hahahaha saya ponnnn dh tgk ! sgt best dan unik gila citer ni, tp kelakar bila part Lisa dan betho tu..hihi btw agak janggal pulak tgk tomok berlakon sbb sy xpernah tgk dia berlakon, hihi...cute story kan, rse mcm nk tgk lagi sekali, haha :D

krole said... [Reply to comment]

wife krole suke ceta ni..mish...serius beb! cantek n kreatif tul cre wak hias blog ni~terbek!!