Friday, April 29, 2011

Kepada Student Yang Suka Merokok!!

Selamat Hari Jumaat!!

perasaan hati sekarang adalah sangat geram. buat muka geram comel. ketap gigi sambil cakap "eeeeee..geramnyewww" !!.

tadi Mish pergi tandas kan sebab nak pergi tandas la. takkan sebab nak gi tandas pun nak citer kan. adeh. kepohnya aku. haha. lepas tu masa nak keluar tu kena la lalu tandas lelaki dulu. and then, tiba-tiba hidung ni terbau satu bau yang tak indah langsung. busuk kohong!

okey fine, tau sangat la. mesti budak-budak ni hisap rokok lam toilet. kuang asam giler kan. pengarah pun time ni bukan nak wat rondaan. time tak de orang hisap rokok tu 2 3 kali main pusing duk cari. adeh. sengal betul la.

menurut budak-budak lelaki kelas Mish yang selalu duk guna tandas tu. kalau masuk time dorang hisap rokok memang dah macam jelebu dalam tu. berkepul-kepul asap. ee. tak geli ke dorang duk sedut asap pembunuh tu eh. dorang yang masuk sekerat jalan pun leh lekat bau rokok tu kat baju.

rokok is busuk. busuk, busuk, busuk. kalau anda merokok, sila pastikan jarak anda dengan saya adalah 3 meter. haha.

psst~
umi suruh cari menantu yang tak hisap rokok.

16 comments:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

xde sivik pnye org la 2..
xsuke jgk bau asap rokok..
busuk yg teramat!

YOUsoF said... [Reply to comment]

eeeeee..geramnyewww!!! ;D


Memang diorang dah terbiasa jadikan toilet tuk telan asap tu dari sekolah lagi..




Nasib baik Usop bukan perokok.. So berapakah jarak yang disarankan?... hehhe

laskar pelangi said... [Reply to comment]

wewit !!! ;)

comey ngatt background baru

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

tau xpe..memang xde sivik lngsung..
huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

@YOUsoF

kalau dr sekolah tu ok lg kot usop. tp ni ntah2 dr tadika. haha..

erk..kalau mcm tu 4 meter la kot..:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@laskar pelangi

haha.mekasih mek!

OreO HitaM said... [Reply to comment]

x mau ckp byk..i x hisap rokok.

Farah said... [Reply to comment]

Ye2 setuju dgn mish..ikut pesan umi eh cari yg x merokok, farah pun nk cari yg x merokok jugak..

Err, jelebu atau jerebu dlm tandas tu ek??hehe

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

akak pon tak suke perokok, rokok dan bau rokok tapi encek suami perokok. hek hek hek

adan said... [Reply to comment]

salam.. saya paling tak suka rokok.. apa lagi asap rokok..! dan sakit hati dengan perokok yang tidak memahami mereka yg tak suka asap rokok..

FasiHaH SupiaN said... [Reply to comment]

kalau lelaki merokok, memang cancel terus...huhu tp, skrg, pempuan pun ada gak smoking, adoyai..teruk gilee

apik pehe said... [Reply to comment]

hehe..mish ni macam tau2 jer khutbah jumaat kt ump pasal merokok..hehehe..
haaa..apik la tak merokok gak..hahaha..bleh jadi calon tak?ke kena ambil no dulu?hahaha

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

meluat tgok budak2 isap rokok..
bajet gangster n nmpk ganas.. hampeh..

fiezah91 said... [Reply to comment]

hahaha..bau dan asap rokok tu sgt tak best tapi ramai perokok suka =.="

ayooo..umi dah suruh cari menantu tu.kehkehkeh

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sy la nak..heeeee
*ayat last tu ska,hehee sy layak tak jihah??hahaaaaa

HAZWAN17 said... [Reply to comment]

toilet memang selalu jadi port..
habis berjerebu.