Friday, April 15, 2011

Pesta Jerawat

huha hip hip horey. welcome to the club. enjoy this party..yooo! lets begin! ------> macam tu la kot bunyi keriangan jerawat-jerawat yang aktif bertumbuh kat muka ni. geez. tensen!

dah nak hujung bulan ni memang waktu si bakteria Staphylococcus Aereus (bakteria yang menyebabkan jerawat) tu membiak kat muka. seronok korang duk mengawan, bercinta lepas tu buat anak ramai-ramai kat muka eh. hilang suda kegebuan pipi aku, keseksian bibir aku dan kemancungan hidung aku.

mungkin ni pun efek sebab Mish malas sangat nak cuci muka before tidur kot skang. lepas tu tekanan sebab dah nak exam lagi. maklumlah, dah final sem ni. tak nak la sangkut kan. nanti orang lain dah posting, Mish ternganga kat kolej. uwaa!!!mintak jauh la. huhu. (tapi malam-malam tak pernah nak ngadap ilmu)

esok ada gathering lagi. ngan geng-geng Kami Blogger Sporting ari tu. aa..tak sabar nak jumpa. ni last kot Mish jumpa korang. huhu. tak sabar nak bersengal-sengalan ngan korang sok. jumpa kat Time Square eh. tempat date kita yang mula-mula tu. haha. mungkin ada lagi sorang dua blogger lain yang nak join. dialu-alukan. rasa excited, tapi malu sebab muka demm giler. ahh. esok tak nak ambek gambar la. konon laaa. aaaa....

meh nak tunjuk tempat-tempat si bakteria Staph. Aereus tu menggatal eh.


nahh..yang warna merah tu tempat bapak dan mak jerawat tinggal dengan bahagianya. anak-anaknya ada lagi. bermain disekitar tu la. penat la nak tanda. nanti tenggelam muka sebenar i. hahaha.

so, esok kawan-kawan sekalian. jangan terkejut kalau muka i lain tau tau. tetap jelita kot ni. hahaha.

27 comments:

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

den pun byk jerawat :) akak kalo ade jerawat pun tetap menawan ape.. *puek~

najihah sahami said... [Reply to comment]

hahahaa.punya tak ikhlas pujian tu zai..ai..nak kena budak kecik ni. hahahahaha....

fiezah91 said... [Reply to comment]

hahaha.. pergh! baik nya diaorg mengawan kat muka mish..hahaha..

pesanan untuk jerawat:
wahai encik dan cik jerawat..x baik mengawan kat muka mish.. sikit sangat tu.hahha..tambahkan lagi :P

Jay said... [Reply to comment]

Salam ukhuwah..biasalah tu Mish...den pun dulu camyo juga..hehehe..ada masa lawatlah blog den..
http://jai-diari.blogspot.com...

Izan Ishak said... [Reply to comment]

byk jerawat pun tetap jelita mish...dun worry~

ezzyra said... [Reply to comment]

biasa la kan...time2 tensen...lagi la...mish stil maitain je..hehe

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

hehehe..lucu lak tgk pic tu mish..hehe...xpe2..krim jerawat kan byk skrg..ngee~~ ^^

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

nenek jerawat mana? hek hek hek

Cik Ezy said... [Reply to comment]

jgn stress2..
jerawat makin riang gumbire di muke awk..
hee

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

join ni kalo berminat..
=)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

hihi..tp still manis kan mish?ok lah tu

eRza farEeha said... [Reply to comment]

perghh..jerawat u 4 segi ke yunk..hihi...thx yum!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@fiezah91

haha..kuang asam la mek nih..grrrr~

Wen said... [Reply to comment]

haha.. ok la tu beri peluang pada jerawat dulu nak tunjuk bakat diorang kat muka u hehehhe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Izan Ishak

jelita la sgt sis..:(

najihah sahami said... [Reply to comment]

@|| a - j . E . E ||

meh nak hntr nenek jerawat kat sis eh.

alexa yussida said... [Reply to comment]

kalo saya bengang dgn jerawat,saya letak gincu kat jerawat tu..kunun mcm,haa padan muka ki jerawat dah jd kaler merah skrg sume org nmpk kehadiran ko..keke..tp mujarab beb..esknya bgn pagi die mngecil ^^

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [Reply to comment]

grrr..cne nak hilangkan jerawat ni..dulu ada member cakap suh pakai ubat gigi..qbal ni pun ikot lah jugak..sbab tak tahu pape..hehe..

apik pehe said... [Reply to comment]

haha..mek skali lagi xderk kad jemputan smpai kt apik..huhhhh

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

xmo komen psl tutt...nt i kena serang lak..hahaha....

jmp sok ye...rindu nk sekeh pale mu ngek...:P

Anishaway said... [Reply to comment]

jerawat jangan ditegur mish, nanti bertambahtambahtambah jerawat tu. ;)

mish ade bran usha video ni ? hehe
http://www.youtube.com/watch?v=EqV1MCDLcMM

Bulan said... [Reply to comment]

i nk picit2 jerawat u esk.eheee

nuruashia said... [Reply to comment]

nuru pon kene serangan jerawat byk ni haa..

Inchik Eman said... [Reply to comment]

jerawat gatai kottt mish.
MUAHAHHAHAHAA!
;D

shark said... [Reply to comment]

jerawat tanda anda matang..
tahniah..
anda dh matang..
dh beso budak nie~

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

pesta jerawat muda mudi,,ngee,,tasuke3x

nuriz said... [Reply to comment]

riang ria betui jerawat tu hehehe

Woofer Storm said... [Reply to comment]

@najihah sahami

memang la..puji buat apa nak iklas..tak gitu njihah??hahahaa