Sunday, April 3, 2011

Lelaki Jiwang??

salam semua. anda lelaki? anda jiwang tak? ehee. sampai mati korang lelaki ni tak nak ngaku korang ni jenis jiwang-jiwang kan. ala, tak jiwang pun sweet la. ego je lebih. konon depan orang cakap "eh, jiwang-jiwang tak main eh" ceit..tapi bila dah depan awek. kah kah kah. manja siot. ayat bulan bintang semua keluar. berpeluh duk pikir ayat paling sweet untuk si dara. ececece.. (ok, melampau disitu).

tapi betul. lelaki ni sebenarnya sweet sangat. kalau kena part dia tengah hepi plus bahagia tu. untung la si dara. dapat ayat best dari teruna. kembang kuncup lobang hidup tu. memang la just a word, tapi..adeh. nak cakap pun tak pandai sebab kalau korang pernah rasa tau la. ahaks! tapi kalau mish la kan. dapat ayat best pun buat tak tau je. padahal lam hati tuhan je yang tau. kuatkan lah imanku. hahaa.

susah tau nak cari lelaki yang jiwang sampai tangkap leleh. jiwang sangat susah jugak kan. so, yang bersederhana je la. bia la kena masa. kan kan kan.

lelaki ni muka ganas cam perompak, tapi hati berbunga-bunga. haha. seriyes!

sebenarnya tadi baru pas baca blog sorang blogger lelaki ni. muka dia biasa-biasa je tau. entry dia pun biasa-biasa je. kebanyakan entry dia sal dia ngan awek dia. sweet sangat ok! suka! haha.

uit gurls out there! suka tak lelaki jiwang ni?? haha. umi cakap lelaki jiwang ni hati-hati sikit. takut playboy!! ahaks!!

25 comments:

Eman said... [Reply to comment]

mishh!!
eman jiwang tk?
ahaksssss, eman tanak ngaku jiwang jugak ah. kang adik manis suke ejek ejek.
grrrrrrr!!

azwa amani said... [Reply to comment]

huhuhu..kekdang dorg jiwang sebab nak luahkan hati...huhuhu

Bulan said... [Reply to comment]

u pun jiwang gak kn mish?ahakss
saje xmo ngaku kan.

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Eman

waa..sape adik manis tu??hehee...ye la..eman xjiwang..eman suwittt aje..hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@azwa amani

hehe..tu la..tu yg org yg mndengar tu kmbang montot.. hahhaa

eRza farEeha said... [Reply to comment]

wahh...u ke die y jiwang??haha

apik pehe said... [Reply to comment]

haha..jiwang?uhhh..xder masa!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

upss..i jiwang ke?bukan u eh??

najihah sahami said... [Reply to comment]

@eRza farEeha

hahahaa..u la jiwang.pasal tu u ni plygirl...:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

haha..plawok ngt apik dok jiwang..elehhhh

apik pehe said... [Reply to comment]

aaa..ngoti ni weh mish..dulu2 buleh la duk dengar lagu rock leleh, rock cintan..loni dok dengar doh..hahaha

zmah said... [Reply to comment]

Wah!boleh tahan jiwang..

Ellen said... [Reply to comment]

Bestnya kan dik, kalo lelaki tu jiwang apa lagi kalo kita punyer couple..hehee..so sweet...

Dayana AZ said... [Reply to comment]

best kalau dpt yg jiwang ble kne mase, secara spontan, bru la slalu surprised je :D

btw, dtg la singgah dayana jugak,

www.herstoriie.com

Pn.Mieza Fadzly said... [Reply to comment]

jiwang baru romantik...kehkehkeh

Pn.Mieza Fadzly said... [Reply to comment]

jiwang baru romantik..ngehhhhh

darkbatman said... [Reply to comment]

errr ske laki jiwang ker?
aie x jiwang..kehkehkeh

Jay said... [Reply to comment]

xsemua lelaki ego,xsemua lelaki jiwang...tetapi kalau bg saya,saya mmg seorg yg jiwang..saya suka ayat-ayat puitis n suka cipta sajak kalau ada masa..lihat2 n terjah2 lah blog saya..http://jai-diari.blogspot.com...hehe..salam ukhuwah..

Jay said... [Reply to comment]

xsemua lelaki ego,xsemua lelaki jiwang...tetapi kalau bg saya,saya mmg seorg yg jiwang..saya suka ayat-ayat puitis n suka cipta sajak kalau ada masa..lihat2 n terjah2 lah blog saya..http://jai-diari.blogspot.com...hehe..salam ukhuwah..

Jay said... [Reply to comment]

xsemua lelaki ego,xsemua lelaki jiwang...tetapi kalau bg saya,saya mmg seorg yg jiwang..saya suka ayat-ayat puitis n suka cipta sajak kalau ada masa..lihat2 n terjah2 lah blog saya..http://jai-diari.blogspot.com...hehe..salam ukhuwah..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

aduhh akak x suka lelaki jiwang karat

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

mish jiwang!! bhaaahahahaha....

pendekar tak jiwang okay... bunga2 ja... hahah...

faryzh said... [Reply to comment]

uit..saya jiwang jgk.hahaha.
faryzh jiwang bertempat.dengan awek tu semestinyalah.

mish,jiwang tak semestinya playboi.statement yg slh tu.

dyg said... [Reply to comment]

yg kat gambar tu Mish..hmm..jiwang gak tu. hahaha..

Cik Miera said... [Reply to comment]

hihi i xsuka mamat jiwang..nnti i rimas..i suka yg kasar2..hihi