Saturday, April 30, 2011

Entry Tertekan


okeh, stat taip entry ni jam 10.35 pagi. dah 35 minit Midvalley dibuka. GSC pun mesti dah beroperasi sekarang ni kan? alahai, lamanyaaaa tak tengok wayang. seriyes rindu panggung wayang. rindu abang-abang India yang jual tiket wayang. akak-akak manis jual popcorn. banyak kot cerita baru yang tertangguh. erk, what a dem aku taip nih. lantak la.

tadi, mata mengadap nota Kimia Farmaseutik. tajuk : Spectroscopy. tapi hati teringin nak berjimba-jimba kat Times Square. adeh. dua jam mengadap nota, 3 point je yang masuk lam kepala. nampak tak betapa tertekannya Mish disitu?

semalam, sepupu Mish yang hensem,kacak dan bergaya mesej ajak balik Terengganu ngan dia. memang niat Mish nak balik pun minggu ni. nak balik giler-giler sebab tertekan hidup kat sini. nak balik ke syurga dunia. last-last Mish mesej semalam, dia cakap nak gerak petang. aiyak! lambatnya. terus call umi, cakap tak jadi nak balik. sebab macam penat je. tapi hati dah macam kat umah ni. semalam dah la ada adik sengal ubi kayu macam Athirah tu. dia boleh pulak hantar MMS kat henfon cikai ai ni gambar makanan yang umi masak semalam. memang demm giler r adik cam tu. adeh. umi, along lapo laa..=(

perut ni pun buat Mish tertekan. bangun pagi je pedih-pedih. naseb baik tuan perut ni terbeli roti semalam. duk pikir balik, nape awal sangat perut ni buat hal eh. oh! toink! baru ingat. dah dua hari tak sentuh nasi. tak de selera. alih-alih semalam pi kuar makan, order nasik goreng kampung pedas giler. siap bagitau abang waiter tu nak pedas kaw-kaw tau. nahh, berlagak sangat kau makan pedas. rasakan pagi ni camane. wahai perut, aku mintak maaf.

kesian budak ni. dah la jauh dari mak bapak. ish ish ish........
anybody!!jom keluar!!

13 comments:

Ashiya Mizuki said... [Reply to comment]

dah ajak kuar kot, mish gk yg xnak..

Hati Batu said... [Reply to comment]

haha sabaq mish..belajaq dulu...t baru rehat haha..tapi betul gak tu, kalau dh x leh belajar baik buat sesuatu yg releks...

kalau paksa2 pun bukan elok ye dak??haha jom shopping, mish belnja..haha =P

Woofer Storm said... [Reply to comment]

mata bulat...cumil^^

*ajak la teman tapi mesra anda k..ermmm

eRza farEeha said... [Reply to comment]

ohoo..jom kuar u blnje!hihi

Cik Yana said... [Reply to comment]

Jangan balik mase ni cik Mish. Hahaha~ cik Yana keluar bandar tadi tensyen gile. Beriban-riban kete. Tahu la arini PM datang, buat jamuan makan-makan free. Tapi tak payah la kot sampai semua nak keluar. Hahaha~

Lots of Love,
Cik Yana

Bulan said... [Reply to comment]

hakhakhak.nati i ade kt uia kte kuar ye.ehee

Ms sunsWeetz said... [Reply to comment]

hye Mish..same wth me lor..ehm Ms pun nga final..skrg ni..ehm tp gap paper jarak giler..Ms ada paper 6 mei,10 mei n 11 mei..fuh!! biler la nk habis haha

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

mek...banyakla nk kuar...
g study..mggu lps kan da blk..ngade..hihi...
i rindu KL!!!!

apik pehe said... [Reply to comment]

kuar?exam la mek...haishhh

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

aloh, cian jer baca entry nih...
sabar ye mish sabar...
abiskan mn yg penting dulu pastu nak enjoy 5 hari 4 mlm pun x de hal...hee

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

sy kan ad..hihihi

dayang said... [Reply to comment]

mish..terperasan kat botol mineral water yg agak familiar dgn cafe kitorang jugak...hhuhu..
eh, kena g jalan2 cuci mata tuk hilangkan stress tau.. :)

RuSh D said... [Reply to comment]

sabar ler mish..esk2 dpt ler jugak...