Thursday, April 21, 2011

Kat Toilet Pun Perempuan Mengganas..adeh...

haip semua! asal bangun tidur je mesti ada mood nak menaip. tak paham betol la. harap-harap la anda melayan mood bajet rajin saya ni ye.

perempuan aka wanita sinonimnya dikaitkan dengan kelembutan. lepas tu, kalau perempuan buat kerja, mesti kemas, tersusun dan cermat la kan. okey, tu mentaliti Mish even Mish as a perempuan pun tak de la cermat sangat. tapi tak terlalu ganas ok. percaya la pelis!

alkisahnya Mish sebenarnya hairan bin ajaib binti pelik. toilet aras Mish, banyak kot yang tak leh guna. bukan takat toilet. shower room pun sekali. korang bayangkan dengan populasi satu bilik darab 2 orang sebilik darab pulak ngan 15 bilik yang kongsi bilik air yang sama. so, berapa orang jawapannya? sape rasa betul angkat tangan. Mish nak bagi cekelat MENTOS sebijik. tuntut sendiri kat hostel Mish ok! haha.

okeh, kembali kepada topik utama. tandas ade dalam 5 buah kot. 3 cangkung punya. 2 mangkuk punya. baiklah, ambil masa untuk membayangkannya kejap. haha. tapi malangnya kan. dalam 5 buah tandas tu. satu je boleh guna. tak tau la tang mana silap. yang satu tu dia punya paip tu kire agak kukuh la pasa dibuat dari benda alah cam besi kan. tapi ntah macam mana perempuan-perempuan ni guna sampai patah berapa dah paip tu. yang selebihnya mengalami masalah lain seperti tersumbat dan sebagainya.

bayangkan kalau sebuah tandas yang elok keadaannya tu ada penghuni. mas atu pulak kita memang emergency baik punya! erk. nak kena tunggu dah sekian keje. aduhai~

tang bilik air pun sama. ade yang tercabut pintu la. lepas tu ade yang tak kena ngan paip la. adoi. pening-pening. teruk betul dapat blok sem akhir nih. dulu tak de kot masalah ni masa duk kat bangunan junior. skang ni dah jadi senior, perangai pun menggila sikit. rentap kasar-kasar. tu yang jadi macam ni kot.

pengurusan pun bukan nk tolong ke hape. buat la report setebal kamus dewan pun, tak de nya dorang nak baiki terus. tunggu kucing bertanduk dulu kot. yang jadi mangsa, kami la. nak mandi pun kena beratur sikit punya lama.

wahai perempuan. jadilah kamu selembut-lembut manusia. ahaks! yeye je ai nih. buerk....diri sendiri pun tak de nak lembut. tapi yang pasti, semua tu bukan kerja saya. entah macam mana diorang guna.

19 comments:

Burp said... [Reply to comment]

incredible hulk ke yg pkai tandas smpai tercabut? hahaha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

3o la..ehhee sok pagi nak dtg hostel tuntut mentos SEBIJI..kedkut betul la..heeeee

**budak farmasi memng ganas2,mcm tak tahu..hahaaa

Jay said... [Reply to comment]

awat ganas sangat????

chenta hatie said... [Reply to comment]

haha. ntah2 mish yg pecahkan pintu sbb trafik tak tgi kot . haahah .gurau je,walaupon mte dah tak bole nk bukak,mseh sempat mbace entry mish..hehe

eRza farEeha said... [Reply to comment]

ganeh tol pmpuan ni kn..pintu pon tercabut..whaha..
wah..asik berubah je header u..hihi

Black_roses92 said... [Reply to comment]

hahaha,,,depa dok wtpa kt dlm tndas tuh smp boleh pth2 ?? aiyoo...gns tul la pmpn kt tmpt akk tuh. baeknya xpyh bg tandas or blik mandi. t nak buang, korek sendiri..haha

Bulan said... [Reply to comment]

ye ke bkn keje u?ntah2 u dalang sume nie.ahakss

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Burp

haha..xsure lak....nnti wan tlg mai cek eh..:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Woofer Storm

haha..sila2..sila la dtg tuntut..ehemm...kami farmasi student paling baik eh...:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Jay

terganas la ni..:)
hahahaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@chenta hatie

haha..mish pun dh lama kot xcek trafik..mls sgt nk layan...erkk...chenta sakit mata???stay away pliss!!hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@eRza farEeha

ini menunjukkan perempuan kerap mndi la...:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Black_roses92

tim la tlg korekkan boleh???:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

ohhoi sayam!!mmg bukan keje i ok..i bukak pintu pun seloww motion..hahaha

Wanzi said... [Reply to comment]

ganas betul pompuan ni ye....

HAZWAN17 said... [Reply to comment]

ganasnya pengguna-pengguna dekat situ

nuruashia said... [Reply to comment]

kene buat jmban besi la hahahah

hunny zariq said... [Reply to comment]

mish ni lemah lembut org nye.. mana mungkin dy yg wat sume tu. wakakaka

apik pehe said... [Reply to comment]

tau dah..budak ppuan mmg camtu..hahaha