Tuesday, April 19, 2011

Taip Entry Kena Ada Feeling. Baru Syok.

setuju tak kalau Mish cakap nak taip entry kena la ada feeling? erk..feeling camane tu hah?

Nah..hari ni feeling terbaik punya pasal leh letak gambar sengal cam ni.adoi..kredit to Shaqcomot  untuk spek pepel besar gedabak dan tangan yang giler punye menyebok kat belakang.adoi!
first of all Mish nak bagitau kalau Mish la kan. nak taip entry yang gumbira lalalalaa mesti la ada feeling happy time tu. kalau feeling ngah sedih, putus cinta sama wa punya pakwe ke, lepas tu nak buat-buat entry seolah-olah happy di kayangan memang tak masuk la. ayat semua ke laut.

kalau masa tu feeling ngah gumbira hahaha, then nak taip lak entry sedih pun kelaot. nak berjiwang dondang sayang entah jadi apa pasal emosi tak stabil kan. hati gembira, tapi nak karang cerita cinderella silap kawen ngan bapak putera raja. wuuu...cerita sedih mu tak sedap la mek. kah kah kah.

dan skang ni feeling Mish blur-blur. boleh macam tu? sebab tu entry ni pun blur. haha. korang yang baca pun buat-buat la blur okeh. actually, baru bangun dari tidur. tapi tangan gatal nak menari-nari.

moral of the entry, lepas ni kalau tak de feeling baik jangan taip. membazir. hahaha...daaa~

psst~
tak sabar nak balik ke Terengganu Darul Iman. eh. ade nama Iman kat belakang. double rindu!

19 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

saya dah sampai kelantan weee~~~

emieysandra said... [Reply to comment]

setuju sgt!! jumpa shag k..bestnyerr

Jay said... [Reply to comment]

ewah ewah..tak sabau nak balik ghanu ek???hehehe..iman adalah mutiara..opsss masuk nasyid raihan plak.....hehehe

missSenget said... [Reply to comment]

comel gmbr tu..

i curik jadikn wallpaper desktop i k.. :)

sila terharu....!!

cik fza said... [Reply to comment]

xda feeling nk menaip gak leh buat entry jd beterabur.

Mra Mastura said... [Reply to comment]

woot2.. lawa spek!

ni feeling study, so update sal study aje la kot..keh3

Fantastic Ajane said... [Reply to comment]

mish punya spek lagi lawa la..hehhe ada la juga gaya sikit kan..:) cuba tgk FA punya ni..hihhhikhik

http://hanya-yang-cool-belaka.blogspot.com/2011/03/contest-senyum-paling-ceria.html#more

eRza farEeha said... [Reply to comment]

xde kredit utk i ke??i kn y tgkap gmbo tuu..hihihi

i ad kt tepeng ni..wahhh..bahagie!

Miss Yaty said... [Reply to comment]

setuju ngn mish..mmg kalo feeling xok mud taip entry mmg kelaot la..haha

comey pic ni..hihi..profile fb kn?hihi:p

P/s: jom jmpe awok2 ganu plak mish..hihi

sab said... [Reply to comment]

haaiisshh..spek pepel! isshh..asal tk perasan ritu! :D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [Reply to comment]

hahaha tp zama taip entry if ade idea je. mcm mane tu ?

cik anum said... [Reply to comment]

btul2! nak tulis ape2 kat blog mst kena ada feeling. kalu tak , tak feeling la nak bace, HARHARHAR :p

アヌム ちゃん~~ said... [Reply to comment]

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
Jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/
Sudi2 jenguk ye (^____^)

Ashiya Mizuki said... [Reply to comment]

ptotlh blur, org da tdow da tyme tuh cik mish oi...isk4...

semangat gilerk dak ni nk alek kg kn.. kem slm kt ganu ea.. da xsure lak ble alek..

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

nak balik rumah gak,,lalala

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..patot la entri skang ni macam kelaot jer..hahaha..

CIK TOM said... [Reply to comment]

betul2...nak taip n3 kena ada mood..kalau xde mood jwbnya n3 pun hancusss je...bila nak balik??

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [Reply to comment]

setuju 200%...

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

argh, ang mmg taip beremosi jer mish, hahah mane tak pernah ade emosi:P