Thursday, February 17, 2011

Gosip Tengah Hari : Bila Lelaki Datang Bulan

okeh, baru pukul dua belas lebih. so, kira tengah hari la kan. dah lama tak bergosip ni. haha.


ok, apa kata kamu kalau ada lelaki yang datang bulan ni? err. memang la bukan datang bulan yang macam perempuan tu. tapi datang bulan lelaki ni pelik sikit. sebab kalau lelaki dah sampai tarikh datang bulannya yang tak tentu tu. mak oih!! mau nya telan orang yang kat depan mata dia. pantang ada salah sikit. fuh. terus nak mengamuk. ok. tu yang tahap kritikal punya la.


tadi lecturer Mish yang lelaki datang bulan kot. sebab dia ngajar tak ceria cam selalu. lepas tu kalau kelas cam ada bising sikit. err. bising sikit je ye. macam dia teremo sikit masa marah tu. namanya marah. harusla emo kan. tapi tak macam kelas dia yang before ni. sebab before ni happening je kelas dia. huhu.


kena pulak hari ni Mish tak berapa nak fokus dalam kelas. ngantuk la bagai. nak hilangkan ngantuk tu, sembang la jugak seketul dua. pastu air mineral Mish dah habis. so, mintak la ngan member. namanya member, ada la unsur gurauan tu sikit kan. haha. sekali beliau tu nampak la pulak. adeh! kena marah tak memasal. 


aih, bila Mish yang buat hal, laju je mata lecturer nampak. padahal mamat-mamat kat belakang nun tidur tersengguk-sengguk tak de nak di tanya pulak. tak puas hati betul. haha. ok. think positive. marah tanda sayang. mungkin lecturer tu nak Mish fokus supaya berjaya. thats why dia tegur. kan kan. haha. baik la pulak.


ok laaa. gosip tak boleh panjang-panjang. nanti jadi ngumpat. haha. 

40 comments:

eRza farEeha said... [Reply to comment]

u mesti suke wt bsing en..ish3

ijam ismail said... [Reply to comment]

huhu..gempak bebebor entry dy..huhuhu
=D

krole said... [Reply to comment]

heheheh tu bkn datang bulan..tu majuk namenye ngeee~

chenta hatie said... [Reply to comment]

hahaha.. al kesah sbb kna marah r nie yer...
ape susah ish marah lah lect tu blk..kan kan kan..
haahhaha..
tp mmg btul.laki lau dtg bulan mngalah kn kaum hawa.. !

*wink

RuSh D said... [Reply to comment]

sebenar nyer bini dia dtg bulan..pas tue kena marah ngan bini dia.. dia pn panas ler..dia pn dtg bulan gak.. hahha...pandai2 jer rush nie..

najihah sahami said... [Reply to comment]

@eRza farEeha

ehemm..hello...lec tu lg bising dr i tau. hahhaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@ijam ismail

ops..tergempak pulak. hahhaah

najihah sahami said... [Reply to comment]

@krole

haha..merajuk ea??pelik2 je lelaki ni. hahhaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@chenta hatie

haha..sebab datang bulan dia pelik kot. haha

cik Ladies said... [Reply to comment]

erkk. pelik nye laki ini. bhaha !

padin said... [Reply to comment]

haha susah juga gitu kan, aku ngajar steady je, korang nak bace ke, salin ke, yg penting exam boleh jawab, xbole jawab, ulang semester wakakaa! kejam x?cool kan?

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

huhu...gosip2..haha..
lain kali tido je dlm clas tu..huhu

i am S!L4H.. said... [Reply to comment]

hahaha...bahaye2..

Muhamad Firdaus Muhamad Khalid said... [Reply to comment]

agaknyer...dia tgh marah sbb bini dia asik dtg bulan jer agaknyer...huhu

sab said... [Reply to comment]

noty mish nieh! hehe ;p

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

yang tido tu x berbunyi, mish berborak berbunyi haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@padin

hahaha..xbertangungjawab tol padin ni. adeh!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

haha,,tu la yunk.ikutkan hati better i tdor je td, adeh!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari

haha..okeh..memgaku. tu memang btol pun. hahaha..

alexa yussida said... [Reply to comment]

ekekke msti die ushar mish kot:P positive2 dear..tp kalo cikgu pompuan dtg bulan lagi tak beshhhhh..haruuuuu

PG said... [Reply to comment]

ahahahaaaa..sah2..ni penemuan baru ni..ehehee..dah2..pegi study gihh =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

lecturer ni..klu siswi dia perasan je kita buka mulut..cehh.

apik pehe said... [Reply to comment]

haha..belom jumpa pon da tau da perangai mish cmner..hahaha

nuriz said... [Reply to comment]

sis penah baca jugak dulu..lelaki ni walaupun tak dtg bulan.. tapi ada masa diorang akan ada tahap yang mcm pompuan datang bulan, monyok semacamje..org kata takdak mood la kan..

lagi lagi la mlm jumaat kan semalam mana tau dia gadoh dgn bini hehehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@alexa yussida

ops!!haha..kalau perempuan mau kena balun cukup2 tu.hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@PG

haha..u la..tetiba jadi cam saintis lak..

:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

demam kesumat kot tu sis...hehhee

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

err..camane tu apik??bgtau sikit. hahhaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@nuriz

haha..akak ni..adeh..btol jugak la tu..

:P

Bulan said... [Reply to comment]

lelaki dtg bulan.ade2 penah jupe.
dlu slalu jupe. laju je tgn dia nk naik muke kte.huhuhu

CIK TOM said... [Reply to comment]

lelaki kalau dtg bulan lagi dahsyat dr perempuan...hehehhe

p/s: sori cik tom br berkesempatan singgah sini ;)

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

dia gado ngan bini dia kot?? xpon tension sbb keje byk.. xpon ada mslh.. husnu dzon~~ hik3~ ^_^

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Shag pernah dapat lecturer macam tu jugak. Selalu happening je kelas bila datang bulannya, haa, sunyi sepi kelas jadinya. Hahaha ;D

Admin said... [Reply to comment]

haaha, lecture gua penah jugak jdi cmni.. tetibe jer garang .. hbes budak2 kena marah.. tpi mungkin ada sebabnya kott.

akU GaDis said... [Reply to comment]

i suke borak gak lam lecture kalo ngntok tahap gaban,, hihi

tomato said... [Reply to comment]

ooo ! mish kantoi tidoq dl klas ! hihi :P

Zaer!! said... [Reply to comment]

oit!! tak tido lagi ke derr??update laaaaa..da bersarang da blog ni.hehe.I terkejut dari mimpi tadi.terus g on9..giler tol.hahaha..;p

fiezah91 said... [Reply to comment]

hahaha.. tu la..buat bising lagik..kan kena mrh tu..

mish mmg kuat buat bising sbb tu kena mrh :P

Fid Yuuji said... [Reply to comment]

sama mcm entry lama sy..n sy ada state reason kenapa lelaki dtg bulan :D

Fid Yuuji said... [Reply to comment]

http://blazenet.blogspot.com/2010/06/lelaki-datang-bulan.html