Tuesday, February 15, 2011

Korang Setuju Tak??

1) kalau tak cukup alat tulis, nak study pun rasa terbantut.

2) kalau rasa nak keluar, tapi tak de duit. rasa tak tenang je jiwa duk lam bilik. asek terbayang kemeriahan  MidValley, Time Square and each other.

3) takkan namanya 'in a relationship' kalau tak de pakwe. err. terasa jap. haha.

4) kalau lapar, kena makan. kalau tak, tak kenyang. haha.

5) kalau nota lecturer macam bahasa tambhi, rasa nak bakar je nota tu. satu habuk pun tarak paham der.

6) minum Milo Fuze boleh buat kita kenyang. erkk. sendawa jap. 

7) mineral water lagi best dari drinking water. sebab tu dia lagi mahal. 

8) kalau tak de internet, tak boleh update entry.

9) kalau rasa malas, tidur jalan terbaik.

10) membazir je kamu baca entry ni kan???

KEBOSANAN ITU PEMBUNUH KESERONOKAN!
hasil kerja kawan Mish, suzie. macam hampeh je hidung haku kau lukis mek! grrr...

hahaha..yezza!terupdate jugak hari ni. seriyes dua riyes dan tiga riyes ngah bosan nih. adeh. mati katak bawah tempurung Mish hari ni. bangun, gi berarak, tidur, bangun, tidur, bangun, tidur, bukak nota, baring, bangun, online, baring, bosan, lepas tu, update! yess! semoga kamu turut bosan baca entry ni sama macam perasaan penulis yang kebosanan nan nan nan. haha. OUT!

44 comments:

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

setuju dgn no 10 tu ;p

eRza farEeha said... [Reply to comment]

yunk..asal y nom 3 tuuu...sabo ye!!

misz sheyla said... [Reply to comment]

HAHAHA SETUJU BANGAT

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

yunk..u setuju x??
kalau i ckap i xleh terime alasan sume tu..haha...
miD!!! :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Afiq Bukhari

juju sangat r afiq ni. adeh

najihah sahami said... [Reply to comment]

@eRza farEeha

haha..saje je yunk..
:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@misz sheyla

haha..kan kan??
:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

haha..xaci la bangkang!adeh!

ezzyra said... [Reply to comment]

setuju la mish....hihiih

sab said... [Reply to comment]

haha.nampak sgt entri tahap cipan punye bosan. huhu. pape pun. best la yang! :))

Cik Ezy said... [Reply to comment]

setuju dgn semua yg di atas..
hee..

Wani Wahab said... [Reply to comment]

setuju sangat2 dengan nombor 1 ituuuuu !

missSenget said... [Reply to comment]

yunk..
jom shopping~!!

Azmi said... [Reply to comment]

no 10 macam tepat je..hahaha....

najihah sahami said... [Reply to comment]

@ezzyra

hehe..thanx egie!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@sab

haha.tau xpe. memang bosan pun ni. adeh!

thnx dear!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

haha..thanx ezy!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Wani Wahab

haha.yeay!ade geng!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@missSenget

waa..u nak belanje ke nget??i on je. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Azmi

peh..baik punye komen azmi ni. ee..

Bulan said... [Reply to comment]

terasa dgn no 3. single tp wat in a relationship.ahaks

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

ye..jom tido mish..

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

jom kita sama2 terasa!!hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

hoho..dah bengkak mata asek duk tdor je ni kak.
:)

ghost writer said... [Reply to comment]

kenapa lar kawan mish lukis macam pinochio lak tuh..haha

setuju kalau duduk bilik sekalipun ada duit...haha

Cik Yana said... [Reply to comment]

memang minum air mineral best dari air minuman sebab air minuman bau dia cam pelik dan rasa dia pun pelik. Hahaha~ Comelnya gaya tuan belog bosan ye :)

Cik Miera said... [Reply to comment]

alamak yunk..tersetuju ngan yg no 10 la.haha

rainbowcloudy said... [Reply to comment]

alamak.... lam byk2 rain xstuju 1 je...
xsuka mineral water laaa..

tapi nk puji la, lam xde2 idea pun ada gak idea nk update..
rain seyum2 sorang cni

HaNTwO said... [Reply to comment]

hahahahah sanagt2 membazir bile baca n3 ni :P

.nuruashia. said... [Reply to comment]

nuru setuju sume except 10 :D

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

hahaha,,setuju sangat-sangat lah,,ngee

najihah sahami said... [Reply to comment]

@ghost writer

haha,,die mamng xpndai melukis la sekut.hehehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Yana

bau dan rasa sekali pelik. hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Miera

err...beraninya u yunk!!grrr...

najihah sahami said... [Reply to comment]

@rainbowcloudy

hahaha..namanya suka merapu rain!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@HaNTwO

er..bacala lagi untuk lebih pembaziran!hahaha..thnx han!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.nuruashia.

waa..yezzz..sayam nuru!hahhaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@iszieylyanziy

haha,,isz tu semua setuju..adeh

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..setuju sangat dengan gambar idung mish camtu...wahahahaha..gelak guling2 da ni haaa

Black_roses92 said... [Reply to comment]

haha...betui2.. ish..bosan2 update gak. tim bosan, abes sume xde jadah la nk buat.. hehe

RuSh D said... [Reply to comment]

rush pilih no 10..hahaha

PG said... [Reply to comment]

ahahahaa...ehh...tp cantik la dia lukis..ehehee

RastaMat said... [Reply to comment]

setuju ngan gambar tapi tak setuju ngan description gambar tu..
hahahaha...

CIK TOM said... [Reply to comment]

cik tom plg suka no 9...hehhehe...lukisan tu comel gak cuma hidung pelik sgt..huuhu

p/s: sori cik tom br berkesempatan singgah sini ;)