Tuesday, February 8, 2011

Menatap Wajahmu

yeah...entry kali ni tajuknya menatap wajahmu. bukan menatap wajahmoo yang ni yea. ni moo..moo.. bukan mu.ok!

nah..contoh moo!!

seriyes mood ngah unhappy sekarang. adeh. perlu ke bagitau? perlu la sebab ni malam bersejarah bagi diri sendiri. sebab? personal thing. oh, pliss dont mess with me!!

bosan-bosan duk layan video Tae Yang kat YouTube. pastu bosan lagi. dengar-dengar lagu kat playlist. aih, bosan lagi, bukak Twisties, makan sorang-sorang dalam bilik. korang nak? nganga mulut. meh nak suap. euwww. macam romantik pulak kalau korang ni lelaki kan kan? haha.

otak ngah biol. dah macam-macam perkara buat. still bosan. bukan bosan, tapi nak ke daratkan balik mood yang kelaut. so, duk tilik gambar ni je dari tadi. aah, kat entry Miss Him Badly dah letak gambar ni. tapi ni nak letak lagi? kenapa? sebab rasa Iman dan Mish ni memang comel when together-together. owh, nak muntah yea?? tu, plastik hitam kat blakang pintu. jangan muntah merata-rata ok! kotor!

owh..miss my sweethome and this cute boy! damn!
that's all!

4 comments:

miaa spungen said... [Reply to comment]

npe nie?ade prblem ke??huhu
comehla budak tu huhu

eRza farEeha said... [Reply to comment]

jom yunk kte balik!!

LehaMY said... [Reply to comment]

hehehehe . pulak dah gambar lembu. hehehe . comel lembu tu . :D

Bulan said... [Reply to comment]

terima kasih kerana sudi menatap wajah ku.ahakss