Monday, February 7, 2011

Memang Entry Kosong!!

rasa hidup ni sangat-sangat penat, meaningless dan nothing. dan apa jua perkataan yang difikirkan sama erti dengannya bila :

  1. orang tak menghargai perbuatan kita.
  2. dah diri sendiri salah, tapi buat-buat tak salah. malah siap menyalahkan kita lagi atas salah tu. adeh.
  3. perubahan diri seseorang yang bisa menyentapkan jiwa raga dan bakul. ^_^
  4. kita dipijak-pijak oleh insan yang tak de hati perut.
  5. manusia tak de akal yang mempergunakan kita untuk kesenangan diri sendiri.
  6. kita anggap mereka kawan, tapi dalam diam, mereka api yang membakar sekam.
  7. orang yang kita sayang, semua jauh dimata dan jauh jugak dihati. giler kosong hidup weyh.
  8. rindu somebody yang tak sepatutnya dirindu. boleh macam tu?

18 comments:

eRza farEeha said... [Reply to comment]

xde tajuk n3 eh..sabo ye yum!!

ijam ismail said... [Reply to comment]

HUHU...SBR J LA YEP...
=D

cik Ladies said... [Reply to comment]

haha .. 'MEMANG ENTRY KOSONG' ?? ~blurr kjp~ yah..! ini entry macam citer padat + lengkap la .. ahaha :)

cikAna said... [Reply to comment]

hehe, dugaan lah tu..jgn ikutkan sgt perasaan.. smile always! :D

M.H.M.Z said... [Reply to comment]

tak lah :)

~ PIJA ~ said... [Reply to comment]

itu la namenye kehidupan...ape2 hargainya sebolm terlambat....:)

Cik Miera said... [Reply to comment]

ops yunk...knp ni?

ghost writer said... [Reply to comment]

semua masih boleh diterima...

think urself,think urlife.

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

komen kosong!!!(nk jgk..)
hehe...sabar ek yunk..

Azmi said... [Reply to comment]

tanda2 awal nak come moon la tuh

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

uish paghokkk nihh hehe cool la der :D

Bulan said... [Reply to comment]

nape nie yunk?
meh story mory ngan i.ahakss

emieysandra said... [Reply to comment]

xrindu i ke?hik3..

sume tu adat dlm khidupan ni tayam,
i pun pnah rse camtu,
ape2 kne sabar la yer ;)

nuriz said... [Reply to comment]

hidup ni penuh liku dan cabaran...onak dan duri..tempuhi dengan ketabahan di hati ..cewahhh

Izan Ishak said... [Reply to comment]

banyak2kan sabar ye mish... sapa2 pun kan ada masanya lalui saat2 tak best ni~

padin said... [Reply to comment]

tengok tajuk entry kosong, patutnya ada angka "0" je, xpun blank aje mish, wakaka wahh sape insan yang berani memijak2 tuh? kejam gila wakakaa

chenta hatie said... [Reply to comment]

sempoi...nice entry...fullof meaning

saya kawan najihah said... [Reply to comment]

~ rasa yg sama.......sabor jela.....~
:: petua..buat gaya wat xtaw cm saya......sabor jela......lallalalalal~