Kombinasi Sesuai Ngan Warna Purple??

Assalamualaikum dan salam sejahtera! (versi Anwar Hadi). haha. seriyes demam yeww Anwar hadi lam kelas sekarang. sampai semua makhluk penghuni bersama dalam kelas tu pelik apesal la geng 5J ni. menggedik ntah hape-hape ngan bahasa comel tu. adeh. sampaikan nak panggil kawan nama ika pun jadi ikeww. parah kan? haha.

owh ye, berkenaan ngan tajuk. teringin nak tukar template baru lah. sebab dah hilang mood bila tengok template ni. muak ke? mungkin la. haha. kejinya pengakuan tu kan kan? nak tukar tu boleh je, tapi kerajinan tu macam kurang. tapi niat dah pasang. tak elok la kalau abaikan kan. hehe.

konon dulu nak guna template ni sampai akhir tahun. adeh. memang mulut lembik la guwa ni. haha. tapi ni just sekadar niat. perlaksanaannya mungkin lambat kot. 

so, sekarang duk fenin-fenin kambing pikiaq pasai kaler pa yang seswai untuk belog guwa ni. tapi main colour is purple la. tak cogue la kalau Mish Lollypurp guna warna lain kan kan. hilang 'purp' kat belakang tu nanti. 

macam sekarang ish dah guna warna Pink untuk di 'combine' kn dengan colour Purple. so, lepas ni mungkin hijau? hitam? merah? kuning? oren? err. cepat!!warna apa ea yang sesuai?? atau Pink purple ni dah memang sesuai ea. adeh.



mood : kalau hati tengah bersedih, cuba cari cara untuk elakkan diri dari memikirkan perkara yang menyebabkan anda berasa sedih. dengan ini, kita mungkin lari dari masalah. tapi hati akan tenang sebab rasa cepat cool. oeh, merepeknya saya. :(

8 comments

uishh..rjn tul ni..
t leh la tempah kat u je yunk..haha
combination purple pink da slalu sngt..try la purple ngn soft yellow ke..hehe

Reply

wahh. kaler putih sesuai dengan pink. haha

Reply

pink merah..perghhh..aaha

Reply

merah mish!! merah!!! hahaha.... mcm tak masuk je kan... kui3...

Reply

gabungkn tiga wrne plak..
pink purple dan merah.,
xpon gune je kaler2 pelangi..
meriah nye..
hehe..
msti mud yg tgh sedih jdk ceria..

Reply

purple oren cun!
pastu purple pink ok gak.
purple silver.eheee

Reply

kaler hitam pon sesuai gak
hehee

Reply

try lah kaler purple ngan kuning;) kompen comey;)

Reply
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...