Thursday, April 7, 2011

Kemengantukan..Maafkan Saya Lecturer

hari ni sepatutnya ada lab. so, bajet cam Mish free la ari ni sebab Mish lab 3. untuk hari ni lab 1 dan lab 2 je.  beria la Mish bawak notebook ni mai kelas. sebab dah sure kelas dari pagi sampai rehat tengah hari tu kosong. konon la kan. nak isi masa free ngan study rasanya, thats not me larh.

masa duk kat cafe kolej nak beli breakfast ketua kelas datang cakap lecturer batalkan lab, buat kelas. aduh! macam kena hentak ngan batu kot. seriyes terkedu sat sebab Mish tak bawak nota subjek tu. err. mati la.

dan seperti yang dijangka, nota tak de.maka, tak de tempat untuk menyonteng. Mish tak suka salin note atas kertas lain. Mish suka conteng-conteng tepi nota lecturer tu. nampak macam comel. ok, kecomelan lebih penting kot. haha. oleh sebab itu, Mish tidur je masa kuliah. seriyes mata berat giler. semalam tidur kol 4 pagi kot. haha. langsung tak larat nak angkat kelopak mata. saya pasti anda memahami perasaan enak ini.

maafkan saya ye encik lecturer. seriyes tak sengaja. memang tak dapat ditongkat lagi mata tu tadi. huhu. lepas ni sila la jangan cancel lab tu tetiba. kan dah macam ni jadinya. ^_^



skang Mish kuat tidur. kalau kat hostel, lepas maghrib je mesti dah terlentang atas katil. sampaikan 5J semua pelik. bila malam je Mish senyap. langsung tak keluar bilik. memang la tak keluar sebab dah syok tidur. haha. tapi kadang-kadang kalau terbangun kol 2 3 pagi tu, memang akan online sampai subuh la. entah habit ape datang menyerang ni. musykil tol la.

psst~
saya sentap ngan sorang junior spek bingkai putih. apa masalah kita eh? bertegur pun tak pernah. pliss la!

33 comments:

hunny zariq said... [Reply to comment]

haha syg gile kt adek junior spec bingkai puteh tuh ekkk smpi msuk kt blog..wakakka!!

Bulan said... [Reply to comment]

sat g blik clas leh tido ye yunk.ehee sabo ne~

najihah sahami said... [Reply to comment]

@hunny zariq

haha,..bukan masalah sayang la ngek. kenangan. nnti esok anak cucu aku baca dorang tau la sape yang buat nenek moyangnya ni terluka.auww!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

mish tido lewat...sbb tu ngantuk.tido ikut time dik.plg lewat pkl 1...jgn nak seksa diri nnt sakit lg susah.sakit tak leh jmp akak tau!


budak spek putih tu..dia jeles sbb mish suwiiittt..tu yg dia tak tegur mish.

Cik Ezy said... [Reply to comment]

sbb dh tido awl 2yg t'jge tgh2 pagi..
hehek..
kalo xckop tido bhye la mish..
=)

LittleGurl said... [Reply to comment]

hahaha...LG skng jarang da ngantok time class. maybe sbb bile jadik part 6 stndnt ne class just 3 times a week. mmg byk rest kt bilik je pon tambah skng asgment,thesis da siap da. class n final je tinggal.neway,gud luck dear!

err...nk tnye,tido lmbt stdy ke ngadap blog??hahahaa ;P

Eman said... [Reply to comment]

tu laaa mish. eman daa byk kali pesan tdo awal. mish degil cam batu taw!!
grrrrrrr!!

*tetiba nak marah*
=P

misyamissyou said... [Reply to comment]

wahh..mish kuat tdo skrg!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

hehe...tu la..xpuas kot tdor lam kelas,

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

alaa..sis ni..ugut lak eh..hehe..mana ade sweet sis..:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

haha..tu laa..adeh..tp mish ni terlebih tdor kot..:(

najihah sahami said... [Reply to comment]

@LittleGurl

alaa..LG sayam...mish ngntuk la pasal kelas mish cm ofis hour...huhuh

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Eman

haha..eman ni..mana ade eman pesa cm tu. eman suh tdor lg lmbat ade laa.:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@misyamissyou

misyaa!!i miss u. hehe..ala..mana ade bnyk tdor...tdor sikit2 je laa..cuma terlebih. :P

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

mata jika dah mengantuk tak dapet nak d lawan lagi...tapi x pnh tido g lam kelas b4 ni..hihi..

mish bangunnnnnn!!!!

aniswany said... [Reply to comment]

tido dlm class xpa lg kot =D tetido depan bos lg terok...aiyakk =.=

Hati Batu said... [Reply to comment]

oo..patut tadi tengah hari dok online ja..haha awat x keluarkan notebook buat salin nota??^_^'

eRza farEeha said... [Reply to comment]

u mmg..minah tdoq~

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

mu tu antu tido ngek...:P

apik pehe said... [Reply to comment]

mek sokmo tido gituh..doh la kekeng jah tido

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

camne nk kawen ni? asyik tidooo je :P

missSenget said... [Reply to comment]

eleh yunk...yu nak tido kt kelas,,mcm2 alasan u bagi..


hahahaha...

Izan Ishak said... [Reply to comment]

kak izan pun kekadang cam mish. tido awal. pastu terjaga sampai ke siang takleh nak tido~

Firdaus Kasim said... [Reply to comment]

biasalah tue.. semua org kt dunia nie pasti rasa ngantuk kt dlm kelas.. hehe

This is my latest post :) :
Blogger Popular Sombong

CIK TOM said... [Reply to comment]

siapa junior tue yunk??hehe

kenapa suka tdo awal skang...buat pe smpi letih sgt tue,,,,ni mesti kuat on9 smpi syik ngantuk je kan...hehehehe

dyg said... [Reply to comment]

sama la kita yunk..tdo kul 4 pagi...gile2 wat assgmnt..kononnye lah..hahaha..

ZACK ENTRY said... [Reply to comment]

lagi parah yang tak dapat tidur sebab kene siapkan segala tugasan..pernah tak tidur lebih 24 jam..dalam kepala kosong jer =.=

Woofer Storm said... [Reply to comment]

masalah nak cari gduh kat sni..hahahaa boleh kan??negeeeeeee

*tidur pun susah,jika terlebih dikhuatiri menjadi parah..ehheeeee

nuriz said... [Reply to comment]

kalau mata mengantuk memang takleh tahan dah..mcm adam gam kat mata

alexa yussida said... [Reply to comment]

jgn tdo2...jentik hidung kang..:p

akU GaDis said... [Reply to comment]

cik adik! bagun2..

i pon same yunk,pas solat mgrib je tros pengsan. makin nk final,mkin menjadi-jadi plak ngantok. adeihh

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

Sayam ku Mish~ Lama tak conteng kat belog ni. Hehe. Ni online tengah malam sebab nak carik masa conteng conteng :P

Miss Yaty said... [Reply to comment]

mish, nk tips tak kering idea mcm mish ley x?hihi..