Thursday, April 28, 2011

Mish Lollypurp Berwajah Baru!

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua kawan-kawan!!!!

sedang taip entry dengan muka riang gembira. suka dan tawa. puas dan lega. sebab template baru yang Mish duk usahakan dari awal bulan April hari tu lagi akhirnya siap juga. kali ni ambil masa yang lama sebab design ikut mood. dan hasilnya macam yang kawan-kawan tengok sekarang.


hodoh ke lawa ke tu belakang kira. yang penting Mish dah tukar baju belog ni. dah bosan sangat tengok template lama. padahal baru je 4 bulan kot pakai. tapi lumrah manusia. mau yang baru aja! ahaks!!

so, apa komen korang? makin berat ke eh loadingnya? Mish tak timbang pun lagi ni berat blog ni. huhu.

psst~
lepas ni boleh study dengan tenang. rasa puas sebab dapat puaskan hati sendiri. sangat-sangat puas kot.

selamat tinggal template lama. nanti rindu ai guna u lagi tau. hak hak!

28 comments:

♥suNa husNa♥ said... [Reply to comment]

tomei je.....tp background kureng ckit^^

mynameismy said... [Reply to comment]

comel belog baru..;)

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sy nak gak^^

Woofer Storm said... [Reply to comment]

tak dpat template,header pun jadilah..nak bgi tak??heheee

najihah sahami said... [Reply to comment]

@♥suNa husNa♥

opss..BG??sebab gelap sikit eh. eheee..

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Woofer Storm

hamboi achie...org pun main taram je ni sayam oi. ades. jom2 buat guna Photoscape je..:)

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..cepat jer loading ni mek..hehe..

HAZWAN17 said... [Reply to comment]

wah pandai mish edit-edit template sendiri erk...

dayang said... [Reply to comment]

wah..dah ringan tau bukak blog u mish.. :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

haha..yedop??xterkeluar target r eh..:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@HAZWAN17

huhu..main try n error je wan..:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

cantik tapi part komen tu susah nak baca sket....

sebab warna tulisan lbh kurang sama dgn background

Jay said... [Reply to comment]

fuiyoohhh..comel tu mish..hehehe

Mrs.Yie said... [Reply to comment]

comel template ni tapi tulisan komen langsung x nampak sebab background biru gelap,tulisan komen kaler hitam..atau x siap lagi ni? :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

aah..yg tu dlam proses..lepas ni kena upgrade....:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Jay

jay!!tenkiu!!!:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Mrs.Yie

sis..lom siap lagi..tang komen ni akan diupgrade nnti..:)

chemay said... [Reply to comment]

sukeeee...
pepel sngattt <3

emieysandra said... [Reply to comment]

cantekkk! ni yg jeles ni..emiey dh lme kot xtukar tmplate..huhu

cik fza said... [Reply to comment]

nice2.
tp tempat komen tu xdpt baca komen2.
gelap.

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

patut la dia sombong semacam...rupanya ada template baru...huhuhuh

nuruashia said... [Reply to comment]

tersangat comeyyy okai kakak ehhehe.. nuru ske sgt..bile laa nuru nk dpt baju blog secantekkk ni..:P

Bulan said... [Reply to comment]

cun gilers yunk.

tp comment nie x nmpk la..kalo pop up bru nmpk

Cik Aish said... [Reply to comment]

wah phewitt..mantopp!
terbaikk..hehe

YOUsoF said... [Reply to comment]

Tahniah sebab berjaya tukar wajah baharu!!



boleh tahan ringan la.. kurang 500 gram rasenye hehehe.





Leh tolong bgtau cara senang nak decorate blog camni Mish? macam nak buat home, friends kat ats tu misalnye.. dari dulu tertanya² hehe

Solihin Zubir said... [Reply to comment]

chantek bergaya..
nmpk lebih anggun.. hehehe..

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

wahh! cantik2 :D jeles ler =="

Ashiya Mizuki said... [Reply to comment]

cute...

background bolehlah.. t ngedit kt belog i pulak ea..maklumlah i kan budak baru belajar...

;)