Friday, April 29, 2011

Hubungkait Profail Picture Dengan Mood

well well well. lumrah dunia, setiap yang berlaku pasti ada kaitan. saling berkait dan bersangkut paut. setiap yang berlaku ada sebabnya. ada alasannya. sepertimana Allah s.w.t ciptakan matahari untuk memberi cahaya pada sekalian makhluk. diciptakan Hawa untuk berpasangan dengan Adam. diciptakan makanan untuk dimakan. ahaks!

-----> nah...mukaddimah yang giler berwawasan kali ni. rasa nak tersedak pun ada. ye dak?

perkaitan dengan tajuk entry?? motif please? objektif entry? matlamat entry? okeh, sebelum tu Mish nak tanya. korang ada Facebook kan? tipuu kalau tak de. tapi ada jugak yang memang tak de. yang tu tak leh nak cakap apa la.

berapa kekerapan dan apakah yang mempengaruhi kamu sekalian untuk menukar profile picture? ada yang tukar sebulan sekali. ada yang tukar sehari sekali --> memang annoying kot macam ni. haha. ada jugak yang tukar bila setiap kali dia ada gambar baru yang die rasa sweet! ehee.. ---> terasa sikit. sikitt je. tak banyak.


kalau bagi Mish, Mish suka tukar profile picture tu ikut mood.


  1. gambar Iman @ family
    --> means, mood ngah rindu kampung halaman la tu. paham-paham la yea. saya kan anak manja. kua kua kua.
  2. gambar bunga
    --> suka bunga. especially bunga warna purple. tu maknanya mood Mish tengah diawang-awangan atau mood tengah bahagia la kononnya. kah3. geli lak ase ketiak nih.
  3. gambar muka sendiri
    --> okeh, ni mood perasan anggun. ha ha ha. tak lah. ni maknanya mood yang biasa-biasa je.
  4. gambar dari google
    --> contoh cam gambar perempuan kesunyian ke, tengah nangis ke.
    --> means, mood memang ke laot. even kat komen nampak macam hepi go laki (happy go lucky) tapi kat hati tuhan je yang tau.
sekian terima kasih.

psst~
korang yang suka letak gambar artis as a profile picture tu mesti mood ngah in love ngan artis tu kan?? lepas ni nak kena letak gambar Seung Ri la. =)

bicara hati ke hati ~
saya benci lelaki cepat naik tangan! titik!

13 comments:

Woofer Storm said... [Reply to comment]

perghhhh ada mksd ke?kalau sy yng suka letk2 tak tntu psal,apa cite ye??heheee jawap2..

*siapa laki suka angkat tgn?meh sni nak cepuk sekali,.hahaa jgn pernah diperlakukan sebegitu,lagi2 jika kita bukan milik dia..ngerti lorrrr??ahahaaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

hehe...betul tu mish..tp sejak jd tua ni akak selalu luahkan emosi di entri saja.bkn di fb.

pstt..jgn dekat ngan lelaki naik tgn..sepak2 jek klu jmp cam tu.

Dilla Nur said... [Reply to comment]

sokong...hehehe...ade persamaan gak la yunk... :)

eRza farEeha said... [Reply to comment]

mknenye mung ngh moody la ni ye...sabo2..aku pon mncik jgk ng laki cm gituu

apik pehe said... [Reply to comment]

sabor jer la mish..
gambar?hahaha..apik x bnyk gambar pon..hehehe..epi ker ceria ker..tu jer la gambar apik kt profile..haha..

uik..kalo laki angkat tangan kt ppuan..tu namenyer DAYUS..hehe..kalo laki tu berani..angkat la tangan sesama laki..hahaha

Faeez_StranGer said... [Reply to comment]

eleh..iya2xkan je la..

Jay said... [Reply to comment]

Jay cuma baru dua kali tukar profile pic fb.hehehe..xdelah kerap sgt bertukar..hehehe

sarah mohamad said... [Reply to comment]

jarang online fb. hiks tapi letak gambar tengah mood love2.

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

lama tak tuka gmbar profile pic fb. haha

isk takmo dekat dengan lelaki kaki pukul. dayusssss

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

dah bnyk thun dah xupload pict dlm facebook..pernah upload pun 2 keping je..hehe

CIK TOM said... [Reply to comment]

cik tom setuju..hehee...mish ni mmg byk idea la..xpernah plk cik tom terfikir nak buat ni semua..

pssttt...cun giler layout baru ni..i loike ;)

YOUsoF said... [Reply to comment]

Usop suka tukar ikut selera pemerhati. hhehehe.

biasa yang no. 1 je kot..






Pasni nak try guna gambar irma Hasmie la... ;P

alif haris said... [Reply to comment]

nnt alif nak letak gamba heliza la kt profile pic alif .. weee