Monday, April 18, 2011

Tolonglah Marah..peliss!

hai semua. update entry di hening pagi. hati sedang berdolak dalik. setadi. setado. setadi. setadi. masuk tdor! hahahaha.

alahai hati ku sayam. hanya satu aku miliki tiada dua. cepatla buat keputusan setadi (study) atau setado (tidur)?

owh..annoying nya gambar ai kan? pedulik laaa...lalalalalala.
aih, apa nak jadi entah ngan budak Mish nih. pemalasnya tak pernah stop. anda semua!! sila la tegur saya. marah saya. suruh saya. nasihatkan saya. jangan la lempang, sepak dan berkasar-kasar ngan saya yea. nanti anda digelar dayus. auww! yeye je. haha.

  • exam lagi beberapa hari (7/5), tapi selalu tidur lambat sebab study. ops! pembohong! sebab online. buku tersusun dan tak tersentuh pun. apa nak jadi laaaa. tetiap malam duk ngadap notebook yang kecik molek nih.

  • yang lagi serius, nape la Mish ni tak pernah nak ada perasaan risau bab belajar eh. kalau pakwe majok tau lak risau. exam just around the corner, tapi takde satu topik pun yang Mish dah habis cover. aiyayaya. tapi muka punya kerek macam orang dah khatam semua subjek. haha.

  • lepas tu kan kan kan, sekarang ni perut selalu sangat lapar.apesal eh. ada penghuni kot kat dalam. erk. mungkinkah?? oh, memang ada. ni mesti kerja cacing-cacing lam perut. tak reti-reti nak stop nganga mulut. badan ai pun dah naik bulat cam roda nih. aiyoo!

  • hujung minggu ari tu lupa lak nak basuh baju. bila dah ada kelas t mesti dah malas kan? alahai. sesiapa yang baik hati nak tolong sila ambil nom di kaunter eh. lepas tu bayar yuran RM5. hahahaa. dah la nak mintak tolong orang. 
ok sekian, setelah dihitung, tarikh hari ni 18hb Apr, exam lak 7hb Mei. so, ada lagi lebih kurang 19 hari. erk! gulp! aaaaa...tak lama dah tu. aih. tapi Mish still menaip entry. sambil layan YM. sambil belek FB. dush! tak sedar dirinya saya. punya la cool ke bebeh kan. kamu kamu. marah la saya. nasihat la saya suruh saya study. aiyaaa. please~

apa nak jadi. apa nak jadi. sampai sekarang tak study lagi. lalalala~ 


23 comments:

iwan_dextrous said... [Reply to comment]

gud luck babe..^_^

Ashiya Mizuki said... [Reply to comment]

hehehe..beselah tuh, makin dekat nk exam makin giat depan laptop.. kalo nk diikutkn bek setado jerk mish dr dok pening pk setadi setado kn..hehehe..

gud luck 4 ur exm ea.. xsbr nk abis exm ni..last paper 19.4..hehehe, sy da abis mish xstart2 pn ag..hehehe

Fantastic Ajane said... [Reply to comment]

mishhhh..stop menghadap lappy tu.. g tido sok start study k... hehehhe.. nikira marah ke ni mish? but seriously dear,..pa pun kena blajar jg tau..rsanya mish ni bijak..sbb slluny budak bijak ni x blajar pun score... ye mish?

cik violet said... [Reply to comment]

mish..stdy2..kte tgl 1 paper je lagik..

sonoknyeeee...haha..jgn jelesh taw ;p

apik pehe said... [Reply to comment]

itulaa..kuat main je kej..
pok manja kang baru tahu..hahaha

meh apik nk bgtau..kalo mish x ngaji..apik x blanje kepsi...

Tuan Penasihat said... [Reply to comment]

ishk nak kena marah betul budak ni.
arrrrr.....
tapi nak marah pun, TP dulu sama jar.
xpe lepas ni rajin2kan diri k utk study.

Jay said... [Reply to comment]

aslmkm Mish..im come back again..ngeh ngeh ngeh..blajo lah mish oi....exam dah dkat dah....fikirkan masa depan family n bakal family...makin lama susah nak cari kerja tau..hehehe...jadi Jay wish gudluck for you exam...;)

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

studo je la mish,,haha,,i like :P

Faeez_StranGer said... [Reply to comment]

oo..cmni..pasni siap..

nuruashia said... [Reply to comment]

hik3..tayah study laa mish..ilek jee ahhahahahahha :P

RuSh D said... [Reply to comment]

mish,jgn2 malas nanti ummi mish kahwinkan jer..hahaha...

senang jer study..baca skali imbas jer dulu...pas tue baru ler risau sbb byk benda lom faham n hafal..so,automatic akan rajin ler study..haha..

Cik Ezy said... [Reply to comment]

nk mrah la ni..
g study nun!
rotan kang!
hehek..
kalo study xmsok baek tido.. keh3

eRza farEeha said... [Reply to comment]

meh nk marah,,hihi...

gud lux finl yunk!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Ashiya Mizuki

hhahaa..bestnya kamuu!!jeles!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Fantastic Ajane

haha..pasal xbijak la nk kena study ni sis...sebab tu suh marah2..kalau budak pndai die ilek je. :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Jay

thanx jay!!hehee..tu la..terpikir gak. tapi still malas!
:(

najihah sahami said... [Reply to comment]

@RuSh D

waa..kawen?best jugak. hahhaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

hahaa..finally tdor jugak yg disuruh..adeh.

cik anum said... [Reply to comment]

mish ~ gudluck ye !! :)

laskar pelangi said... [Reply to comment]

Mishh Bucuuukkkk!! Study Cepatttt *muka garang*

Hati Batu said... [Reply to comment]

mish!!! study! i jeles u keluar dgn blogger lain x ajak i..haha dh2 jgn keluar lagi..p study sekarang!!!

garang x mish??haha

missSenget said... [Reply to comment]

alaa yayang..

yu xyah laa bljr..

bila u bljr je, u selalu abaikn i...

CIK TOM said... [Reply to comment]

yunk...good luck utk exam next month ye..wish awal2..jgn malas...rajin2 study..heee