Sunday, April 17, 2011

Bloggers Hang Out


saje bagi Bloggers Hang Out tu besar-besar bia semua orang jeles+dengki+cemburu+tak puas hati and each other. busuk hati kan blogger pepel ni sorang. haha.

semalam seperti yang diperhebohkan kat entry PESTA JERAWAT ni, kitorang buat la satu gathering kecil-kecilan. konon sebab lepas ni semua tak dapat jumpa pasal cuti akhir semester. dan macam Mish, lepas ni dah abis belajar, then kerja. tak tau lagi kat posting mana.peratus untuk jumpa lagi tu mungkin kurang. sedih ok. sebab memang dah rapat ngan dorang ni.

dipendekkan cerita.....

antara rakan blog yang sporting + happening + ing + ing + ing yang sudi hadir adalah..

mereka yang dah biasa jumpa dan selalu jumpa seperti di entry Besties Blogger Meet UP 1 dan Besties Blogger Meet Up 2
lepas tu semalam kira gempak sikit la sebab ada penambahan blogger baru. yang ni semua baru first time jumpa face to face, eyes to eyes..mouth to mouth tak de ea. even first time jumpa pun dorang ni easy going giler walopun ada jugak yang malu-malu. hehe. normal la kan.
lepas tu adalah rakan blogger yang bawak kawan sorang dua. so, jumlahnya agak meriah la.
*boleh klik untuk ke belog depa noo....

tak banyak sangat aktiviti kitorang buat semalam. kitorang just makan-makan sesama. lepas tu sambil tu sembang, gosip dan macam-macam la. lepas tu pegi main bowling. main boo boo sape yang masuk longkang. ok, i selalu kena. bola i kelass sikit sebab leh loncat-loncat lagi atas lane tu. profesional lah katakan. buerkk! kesimpulannya, masa bowling ni la semua sporting habis!

lepas tu aktiviti wajib main snap-snap gambar. kredit to photographers okeh!


gambar sekitar bloggers hang out~








last but not least, buat semua blogger yang hadir semalam. sori tau kalau ade salah silap. lain kali jumpa lagi.hahaha.

malas sangat nak upload banyak-banyak. kalau nak tengok lebih sila pergi ke FB ai ok~
sekian terima kasih.
=P

32 comments:

akU GaDis said... [Reply to comment]

ganaz uh u men bowling,, hehe..

sbb tu i xnk men,dah tau korg smua suke boo.. ngeee

thanx 4 da great day :)

Bulan said... [Reply to comment]

wahh.xleh blah.hp i rosak.xleh on.sume gambo cun2 i ade kt situ.huhuhu.xleh nk update lg la jwap nye

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

alaaaa~
beshnyer~
nnt nk join jugak lah buleh ka??

najihah sahami said... [Reply to comment]

@akU GaDis

erk..syhh..malu la..hahaha..ala...bukan selalu nk tunjuk skill kat depan org..:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

perghh..dan2 rosak..adoi...siannn bulan..:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.:|kamaryeah|:.

mybe ni last..tp kalau ade lg boleh je sayam.....:)

dyg said... [Reply to comment]

bila la sy nak outing ngan mish ea? huhuhu..

Mra Mastura said... [Reply to comment]

eh eh eh eh bileeeeeeeee

..hizamirahim.. said... [Reply to comment]

wow.
tak ajak zami ponnn!!!
haha~

najihah sahami said... [Reply to comment]

@dyg
mai la semenanjung ni sayam...:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Mra Mastura

eh eh eh..semalam la yunk..:)

najihah sahami said... [Reply to comment]

@..hizamirahim..

erk..zami bizi duk pnjat broga semalam kan..:P

M a W a D D a H said... [Reply to comment]

seronoknya mishh..bile nak jumpa adah lak nie...:)

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

ada kak shag! haha

sab said... [Reply to comment]

hihi..jumpe mish jugak akhirnya! yeay! hehe.. insya Allah..next time jumpa ya.. wee~ :)

tunggu sab punye update pulak yek.. ehem :)

apik pehe said... [Reply to comment]

uhhh..deki3..
nop jugop wat lepas abih exam!!
uhhhh

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

shag comot yg mana satu mish?sis tak tau rupa dia yg mana..hihi

najihah sahami said... [Reply to comment]

@M a W a D D a H

adah..t kita jumpa2 kat ganu ea..:)

Puan Besar Shag Yahaya said... [Reply to comment]

@Lydia Miza(Aidyl Azim) : hahahaha. Yang paling comel! :P



Mish sayam : yay! Semua link ada. tenkiu tenkiu~

najihah sahami said... [Reply to comment]

@sab

sama la..jumpa gk sab akhrnya..:)

ok sayam~

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

hahahaa..ade api kejelesan disitu..hahahahhaaaaa

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

wahh..terbaik la..tnggu i lak update nt ngek ngan gmbo2 yg cun...:P

nuruashia said... [Reply to comment]

agak JELES orang DISINI okaiii...!!!

ainraus said... [Reply to comment]

okay. jeles. :(
i tak pernah meet up dgn mana2 blogger.

Miss Yaty said... [Reply to comment]

wahh..gath lagik ye mish...mish bile kite nk jmpe? kat ganu da la..hik3:p

wow! shag..melaram habis nih..hii..shag,jgn mare ;p

eRza farEeha said... [Reply to comment]

perghh..da update..i ngah heaven kt umh.,.t i udate..hehe..xbyk gmbo la..

Afiq Din said... [Reply to comment]

waaaaaa.. rminye blogger gurl....
mne blogger boy nih?

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

huhu...xpuas r lepak same2...
gonna miss this moment!!

Fantastic Ajane said... [Reply to comment]

mish.. bestny korang meet up..jeles..x bwa FA...huhuu..pa pun mmg gempak tgk gmbr tupun da tau..heheh

Ashiya Mizuki said... [Reply to comment]

perghhh,best tuh...
jom, lepas ni wat game boling lak..sme2 msuk lgkang bru best..xderlh mlu sgt..hahaha

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

gilo, naseb aku tak p, kalau tak terkontang kanting bedua je jantan, hahaha

Woofer Storm said... [Reply to comment]

jahat betul la..len kali ajak la orang sekali..heheee