Thursday, February 24, 2011

Besties Blogger 2nd Meet Up!!



ok!poyo kan tagline tu. haha. seriyes dah lama tak hapdet belog nih. rasa janggal dah tahap cimpanzi dah bila nak ketuk-ketuk kat papan kekunci nih. rasanya last update masa hari Ahad hari tu. means, dah 2 hari. haha. selama tu jugak la laptop ni tak ber'on'. kalau online pun guna lappy member. 


ok, cukup kemerapuan sampai takat tu. haha. 


Ahad hari tu Mish join member-member blog pepel yang sengal-sengal nih. mula-mula rasa tak nak pergi sebab keesokannya tu ada test Kimia Farmaseutik. salah satu subjek yang giler punya dislike untuk student yang tak suka masuk lab macam Mish ni. haha.


last-last, terpergi jugak. biasala. 'artis' kan. mana boleh tak pergi. nanti si budak 5 orang tu susah hati lak. haha. giler kau perasan. =P


tak nak cakap banyak. sebab rasanya semua dah baca pasal meet up ni kat blog mereka yang join kan. pasal Mish ni dah kira ketinggalan update lah ni. haha.


kalau dulu just Mish, Bulan, Erza, Anis dan Ieyla je yang jumpa kan. kali ni ada pertambahan ahli baru. otai habis budak ni. haha. si Confuse. pelik kan nama dia. nasib baik orang nya tak pelik. haha.


lupa lak. tadi cakap tak nak cakap banyak. haha, terlebih pulak. k lah. layan gambar!




mesra kan?macam pernah sekolah tadika sekali pulak rasanya. padahal baru pernah jumpa sekali. haha. punye happy depa gelak. 

nampak sangat lokasinya di toilet. aduh!


mek busuk ngan mek ngek duk khusyuk ambek gambar la kunun kununya. haha


haha. lucu giler muka i. nampak cam takut je nak ambek gambar. haha. grr. buruk muka i! tak aci!

haha. Bulan peluk i sebab dia sayang i. sang lelaki, sila la jeles! hak hak.

say HI! to Ieyla!!


patut la budak nih Confuse semacam. tengok la. pegang camera dua tiga kat tangan. mana tak keliru kan. haha.

haha..aweks koya lebey. ades!


ok! cuba untuk tiru gaya Erza yang ambek gambar tak nampak gigi. haha. cuba untuk sorokkan gigi i!




"abg, syg ngah bizi nak bergambar ni. nanti mesej ea. muax!" haha. tu la kot yang si Ieyla ngan Anis ni duk taip mesej kat BF diorang la kononnya. hahaha.

owh, cool nya kami!hahaha

aweks UPM yang merah berani! haha.

Add caption






thanx yea semua!!hehe. seriyes dua riyes beriyes riyes jumpa hari tu memang seronok!!


psst~
maaf yea sebab datang lambat dan makan lambat hari tu. hak hak.

31 comments:

tomato said... [Reply to comment]

wee~jeles nye ! bile la leh jumpe korang ni?? :(

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

saye blogger sporting!!!
haha..best2..next meet up i ngn bulan nak datang lambat plak..haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@tomato

huhu...nanti ade rezeki kita hang out sekali eh.!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

haha...sporting habis!!hehe. ala..tak best la macam tu. u ngan bulan kan blogger paling semangat. hhehehe

sab said... [Reply to comment]

ok mish! terima kasih sbb buat sab jeles yg amat!!
leps ni sab nk join!!! ajak sab!!!! xkire!!!! :D

najihah sahami said... [Reply to comment]

@sab
haha. hari tu ajak kan kan. tp xde rezeki nak jumpa. hehe. insya Allah nanti ada rezeki kita lepak sekali eh.

apik pehe said... [Reply to comment]

jeles2..deki2..uhhh...

Cik Miera said... [Reply to comment]

muka anis tu comel...hiii

Bulan said... [Reply to comment]

muahahahahak~
nape i gelak mcm nie?
best yunk!

eRza farEeha said... [Reply to comment]

xbole bla gmbo kaki...haha...best giak wess..

asal sume gmbo i xcun tuu...hik3

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Amboiiiii anak-anak dara ni...

ceria-ceria jer wajah. Akak belum ada adik lelaki nak rekemenkan kat u all hihihihi

nadzirah aqilah said... [Reply to comment]

perghh... jelesssss.....

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

ngeks la mu ni ngek...jd bahan gk gmbo i..tnggu nt i wt entry lak..hahaha

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

wow~
bestnyer bl berkumpul mcm tue~

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

bestnyer....org swk ble leh join nih mish??hihihi

najihah sahami said... [Reply to comment]

@apik pehe

haha..padan muka!!sape suh duk jauh. hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Cik Miera

ala..anis je?uhuk2.ni yg bikin kembang hidung anis nih. hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

seriyes u gelak buruk beb. hahhaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

@eRza farEeha

kaki u all la..kaki i xde. hehehe...
err..xcun ea??bukan mmg gitu ke?hahaha..
'kidding!'

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Suara Kalbu

haha..sepupu sepapak pun xde ke kak?hak hak hak

najihah sahami said... [Reply to comment]

@nadzirah aqilah

haha..mmg niat nak bg u jeles pun yunk!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@cOnfuSeME

haha..bukan senang nak kenakan mu ngek. hahaha

xbaik balas dendam yunk. hehehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.:|kamaryeah|:.

nanti ade rezeki kita kumpul sekali ea.

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.:: dieylah ::

orang brunei jepun india pun boleh kalau sanggup datang yunk. hehhe

Bulan said... [Reply to comment]

cett! i gelak buruk?xpe2!

m!3yr4h_LolLy said... [Reply to comment]

omg !!
agak kejelesan berlaku disini..
aishh..nk jugak !

sarah mohamad said... [Reply to comment]

manis2 semua nya . teehee . bila leh jumpa dengan geng2 blogger sporting ni ?

akU GaDis said... [Reply to comment]

yunk!! sronok kluar dgn u,, hihi

zuera said... [Reply to comment]

best ny..mish..t lau de wat jumpe2 ni..zue nk folow bleh??

Miss Yaty said... [Reply to comment]

waa...bestnye mish jmpe blogger2 yang peramah macam mish ;)

LittleGurl said... [Reply to comment]

im newbie here LOL~rase janggal jew lau nak join korang...tapi tapi!nak join jugaks!bile nak wat gathering lg?ngeeeee