Friday, February 25, 2011

Hi Pacat! Nice to Meet You!

hai semua! eh, hai pacat! nice to meet you. yess. tu tajuk entry Mish hari ni. siapa pacat? kamu kamu kamu? haha. kalau terasa tu die la orangnya. hak hak hak.


sebenarnya esok, 26hb Feb Mish ada kem motivasi kat Kem Alang Sendayu, Gombak. nahh..Ieyla!! tu la nama tempatnya. lupa la hari tu masa u tanya. hehe. sorry! so, Afiq Bukhari, kalau rasa nak balik KL minggu ni sila la hantar nasik kerabu kat situ yea. ^_^


seriyes memang bukanlah kegemaran yang abadi masuk-masuk hutan ni even dulu pernah masuk PLKN. dah berusia ni jadi macam makin malas lak. leceh kot kalau perempuan masuk hutan. lagi-lagi kalau perempuan tu sedang me'ngambang'kan dirinya. lagi la leceh kan. hutan tu pulak macam-macam penghuni ada. err. seram jap.


yang paling menyeramkan most of the student adalah P.A.C.A.T. pacat? pacat? pacat? grr. haha. giler ah. ramai kot budak perempuan takut pacat. haha. nasib baik Mish ngan pacat dah agak akrab dari kecik. tapi tetap tak suka ok. sebab pacat ni vampire!! haha. 


budak lelaki yang memang berotak kejam sikit dah mula rancang nak letak pacat dalam nasik budak perempuan la apa la. habislaaaa! haha. cakap je lebih tu. jangan pelik kalau ada jugak lelaki yang takut pacat. haha. sape pernah jumpa lelaki macam ni angkat tangan. best nak kenakan ni. hai pacat!!


psst~
hari ni hari kemerdekaan bagi kami sekelas sebab minggu ni memang bizi walnakmampush!! adeh. test, test, report, lab, notes, test, quiz, test dan sila ulang semua ni dalam sepuluh kali ok. bizi kan? haha. pengunjung blog pun dah makin kurang kot. tak pe lah. thanx pada yang datang! muah kiri kanan! haha. miang kan?

12 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

baiklah!!!kem alang sendayu..
dimanekah itu??haha..
klu tahu leh antarkan tomyam kat u yunk..haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

wahh..hahha..xpe2..nanti i petakan untuk u eh. xpun, henset u kan canggih. hahhaa..google map la beb!
:P

LadyBird said... [Reply to comment]

salam dik..
kim salam kat pacat tau :D

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

wah2..bnykla u nye canggih..haha..
roger2 la..mne thu de rezki u..huhu

Bulan said... [Reply to comment]

meh nak antakan ubat nyamuk kat u.hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

@LadyBird

salam kak..hehe..annti mish bawak balik kat akak sekor eh..


:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

@.: iEyLa :.

orait!! t i roger2. xsampai siap!

najihah sahami said... [Reply to comment]

@Bulan

hak2...boleh gak tu yunk!!

Afiq Din said... [Reply to comment]

cik lintah xjmpe ke?

sab said... [Reply to comment]

haha. jage mish!! :D

Cik Ezy said... [Reply to comment]

pacat ok ckit dr lintah..
haha

Lieynanilaz said... [Reply to comment]

akak kalu dapat pacat...suka tarik2 bagi panjang...ekeke...kenangan..sekarang mana nak dapat pacat..kat bendang pun dah takde..huhu..