Thursday, December 23, 2010

Selesai Jalani Pembedahan Plastik

Salam semua. hujan-hujan ni jangan tau tidur je ok. nanti lemak makin tebal. haha. peringatan untuk diri sendiri juga. *buat muka comel sambil jelir lidah*. dah lama tak jalan-jalan kat umah korang dan komen-komen entri korang kan? sori yep. 

baru je beberapa hari Mish tak membizikan diri di SB korang, maka trafik pun paham-paham la yea. thanx pada kamu yang sudi jugak jenguk Mish walaupun Mish tak datang umah korang. 

trafik menjunam tu memang dah biasa bagi blog personal yang tiada nama. cuma ada warna macam Mish ni. hak hak.so, abaikan soal trafik. sekarang fokus pada sekeliling skrin anda. tadaaa!!! dah lain kan blog Mish. hehe. tapi pepel tetap ada tau. kali ni Mish buat tema purple + pink. nampak lagi sweet kot. *perasan jap*. lepas tu untuk outer wrapper lak, Mish letak kaler purple gelap punye. nak softkan sikit. tapi tak jumpe kod kaler yang berkenan. wawah. berbahasa koding lak. haha. opkos la. mata berpinar koding lagi ni. nampak sangat jakun. hak hak.

untuk bahagian post, Mish nak cuba warna putih, sebab Mish tertarik untuk baca entry mereka yang bahagian postnye warna putih. nampak cam bersih dan kemas je. Mish punye maybe tak kemas kat mata kamu. tapi dah tahap boleh la pada mata Mish ni. begiu juga dengan ruang sidebar. berlatarbelakang kan warna putih. supaya senang nak masukkan paper yang kaler lain. mata pun tak sakit sangat kan?

keseluruhannya, Mish rasa template kali ni lebih ringan kalau ikutkan kelajuan broadband Mish. so, apa kata korang? sebab template sebelum ni agak berat sikit kot. kalau ada yang masih rasa blog ni berat, tell me k. nanti Mish try cara lain bagi ringan sikit. tak pun, Mish nak bo layan je la.ahaks!

lepas ni boleh la kamu gatang kenguk Mish selalu yea. sekian, terima kasih. hehe.

pembedahan plastik untuk blog Mish Lollypurp akhirnya berjaya. alhamdulillah!

psst~
lepas ni dah tak nak tukar-tukar template dah. nak kekal dengan yang ni dalam 4 5 bulan. haha. yeye je. apakan daya, hati Mish cepat berubah.lalalalala~


45 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply to comment]

cantik.

design dekat mana? GKSB pon teringin nak tukar rumah juga ni

AJ said... [Reply to comment]

fuh giler kentang..cun siot hakhak ptutla diam2 jer upenyer berisi hehe

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

cun la mish~ patot la ilang 2-3 ari nih.. ingtkn boikot keen.. ha3~ ^_^
btw, skrg mmg musim org tukar template, kn?? ^_^

p/s: ur welcome~ ha'ah, tu tag.. bukn copy paste punya stail~ hik3~ ^_^

najihah sahami said... [Reply to comment]

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr :
Mish edit template dari blogspot je yunk..xpndai yg lain..huhu..ni pun godek2 tutrial blogger lain.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> AJ :
haha. kentang tak giler la aj. hehe.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> NuSaNa NoSa 91 :
ohoho..mang Mish nak boikot keen pon. hehe. gurau je yunk. suke2 je ni.
:P

diana said... [Reply to comment]

akak pun baru buat pembedahan plastik..
heheh..
cuma shoutbox je tak tukar lagi..
tu kena tunggu tengah malam kang le..
sekarang nak melawat rakan2 dulu..

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

fulamak! den ingan zaerr yg buat, tak sangke mmbr farmasi buat sendiri.hehe
tahniah!! cun o0o0o

wachak said... [Reply to comment]

boleh bikin duit ni. amek ler tempahan bila time free. satu template 10 hinggit. dapat juga duit .. :P

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

mish.. :)

tomey2.... rundu kamu.. :) tke cre dear... :)

whitecappuccino said... [Reply to comment]

Waaa...cantik! tahniah ek mish.

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

ngeh2...;D

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> diana :
waa..ramai2 pakat tukar template la ni kan. hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> nazirulhazwan~ :
haha. zaer tu sebagai inspirasi la der. wuhaha. kasi kmbang montot beliau!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> wachak :
woo...mish budak baru belajar. sendiri pun xsempurna lagi ni bang wachak oi. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> waRDah a.k.a QiQi :
wardah tayamm!woo..rindu kamu jugak lorh..thanx dear!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> whitecappuccino :
thanx ciknoR~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> cOnfuSeME :
ape ngeh nye ngek?
:P

cik miera said... [Reply to comment]

siyes cntik yunk..lg ringan..hihi.congrats pembedahan berjaya..haha

misyamissyou said... [Reply to comment]

aaa..santek..jeles jap ngan org reti koding2 cm mish ni..huh! :P

Syat0za said... [Reply to comment]

wargh!!! nak jugak camni >_<"

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

cantik lah,,nk gak,,huaaa

Cahaya Kehidupan said... [Reply to comment]

owh,dah berwajah baru,cantik, samalah...cahaya pun baru tukar baju blog..hehe...mish,nak tnya,camne mish buat tab tu?leh bagi tak link tutorial nak buat benda tu?

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

yeay!! boleh la buat plastic surgery untuk blog akak jugak... hihi

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

cun..hebat adik sis

tomatokering :) said... [Reply to comment]

ok jugak yg nih . ceq lagi suka header dulu , tp yg ni not bad jugak lah . :)

Izan Ishak said... [Reply to comment]

mish...mmg cantik!!! pastu laju je loading dgn bband k.izan kat sini.

mmg bahagian post kalau putih lebih nmpak kemas n sedap mata memandang kan~

Afiq Bukhari said... [Reply to comment]

mish,serius lawa giler..terpukau mata ku seketika haha

RedBoys said... [Reply to comment]

wah. cantik2. pndi edit. ingtkan zaer yg edit. hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> cik miera :
thanx miera tayam..hehe...

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> misyamissyou :
haha..keinginan membatasi segalanya yunk..haha.

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Syat0za :
haha..buatla sebijik zai...kamu kn pandai photoshop..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> iszieylyanziy :
hoho..sama2 kita pakat ubah template jom!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> || a - j . E . E || :
haha..akak punye dah cunnn!!!hak2

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Lydia Miza(Aidyl Azim) :
thanx sis LM~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> tomatokering :) :
hak2...segan ak tgk muka sendiri yunk. huuhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Izan Ishak :
fuhh..memang laju tu yang mish harapkan. cantik tu nom 2. hehe...

thanx akak..!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Afiq Bukhari :
haha..akhirnyaaa~~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> RedBoys :
hak2..sumber inspirasi tu. hehe

MyZons said... [Reply to comment]

cantik blog. kalau rajin singgahlah blog kami. baru je tumbuh. hehe

tiefazatie said... [Reply to comment]

cantik gle!!nak gak mish2...huhu

Miss Yaty said... [Reply to comment]

mish!!!tidak3....i jeles la dengan template you.....


aiseh...dengki gile ni....
congrat mish...memang template mish memang meletop :)

p/s: cik tom kim salam sayang kat mish. dia tak sempat jenguk mish sebab yaty nak online...hik3~

Akram said... [Reply to comment]

cun abis...

CIK TOM said... [Reply to comment]

mish...cantik giler blog ni..jeles2...jom deco blog cik tom plk...huhu

Yann Mazian said... [Reply to comment]

so kawaii dear. ringan dah blgo nih. santekk dear.. :)