Sunday, December 5, 2010

Nasib Si Ibu Tiada Suami

salam semua! huwarghh..hari ni tak dapat nak layan blog banyak-banyak sebab kena take over my umi place. kenapa? sebab umi ada kursus kat Cherating. 2 hari, 1 malam. gilakan?macam la tak boleh buat kursus tu dekat-dekat ni je. belakang umah i pun lapang je tu. ok what!huhu.

mesti u oll pelik kan nape i nak emo lebih padahal umi yang kena pergi kursus tu. haha. ok peeps..baca elok-elok. lepas ni, secara tak langsung, tanggungjawab adik-adik 100% bawah i. yang tua-tua ok la..tapi si Iman tu?aiyark..setakat jaga siang hari i on lagi beb. tapi kalau malam tu. isy..buatnya Iman nangis malam, pastu i tak tidur mati. amacam?seram lak pikir.

my abah of course la ada. tapi beliau kerja lorh..ish. susah-susah. so, pasni, untuk hari ni, i tak boleh nak online sangat la. kalau online depan Iman, jawabnya, jadi debu la notebook kecil molek ni. Iman ni ala-ala disaster la kat rumah. nafsu dia terhadap barang Mish memang kuat. u oll bayangkan handphone Mish tu, aihh.dah bape kali dia wat main lempar cakera. haha. sadis tol. kang lau rosak, i rompak duit raya beliau untuk ganti. haha.



psst~
dah boleh imagine budak tu asek nangis je mintak i bukakkan video klip korea untuk dia kang.aihh..rosak program Mish. haha. tapi tak kesahla. everything for him asalkan dia tak nangis dan buas!

psst!!
tajuk entry hanya untuk menghangatkan suasana!haha. lupa nak cakap. nampak gaya adik-adik semua kena makan nasik lauk ikan bilis goreng kicap je la. haha

19 comments:

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

natam nie ke yang ko wat dr td dear??
haha.
cian adek2 ko mkn nasi ngn ikan bilis jah..
:P

tlg peluk cium aku kat iman ek..:)
muax!!

slmt menjadi ibu yg mitali..!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ~hyun_miera~ :
bukan la..ni aku taip pas aku frust xleh wat natam tu la...tensen2..

waRDah @ QiQi said... [Reply to comment]

hehe.. wardah memang suke ikan bilis goreng kicap!!! :D

Gayahspears said... [Reply to comment]

hahahampes tajuk gempak abeh ya mish...
tak sangka ko ade ciri2 keibuan~
auchhh.. tak lame lagi ko akan mkn nasik minyak bukan nasik same ikan blis goreng+kicap ja~laarikkkk
huhu

alexa yussida said... [Reply to comment]

hehehehe..selamat jadi bbysitter mish^^

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> waRDah @ QiQi : best kan..hehe..makan ngn bubur lg best!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Gayahspears :
haha..lek la gayah..don pongos2.hee~
bese la..nak jd ibu mithali kan..hhahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> alexa yussida :
haha..bukan nak dtg tlg..aihh..hehe..thnx alexa!

Bulan said... [Reply to comment]

ehee..comel iman tue..

Johari Hamzah said... [Reply to comment]

huhu.. nasi lauk ikan bilis goreng kicap? best 2.. huhu... ;p

kecik2 dah minat korea ek? hebat tol.. huhu

apik pehe said... [Reply to comment]

huhu..ciannyer dia..meh iman tu biar apik jager..huhu..

xper dah..mish da beso pnjang, mmg da ckup umur pon untuk jd bini orang..huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

comeyyy

pN.rOs said... [Reply to comment]

nampaknya kena wat tutorial jaga budak plak la pas ni haha

BOY HOT WEB said... [Reply to comment]

comel nya ,,,

Sophie Al-yahya said... [Reply to comment]

haaa? kecik2 dah layan lagu korea??

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

laaa.. iman tu lelaki ke? ingtkn pompuan! mujur mish sebut 'him'~ ha3~ ^_^

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tue la mish..ajar sgt tgk vidoe korea..padan muka..hahaha..smbl gelak jahat ;)

Black_roses92 said... [Reply to comment]

hahaa..tim pn skunk ni jadi single mommy tau. sbb mak kje.. penjaga lak g umrah.. xde yg jge adik2.. hehe.. g mne2 bwk budak, smp ad yg tny, ank ke?/ aduh! parah..nmpak sgt la keibuannye tuh.. haha.. anywy, bnd ni jd pngalaman utk kita. so mudah2an tak la kekok bila ad ank sndiri nanti.. hehe

alif haris said... [Reply to comment]

nasib si ibu tiada suami .. mcm sadis sgt je tajuknye .. haha ..

eh sedap tu lauk ikan bilik msk kicap .. :p