Saturday, December 11, 2010

Bercinta dengan Pari-pari?

hai hai korang! smile~  haha. senyum la sampai ke telinga. cepat senyum. waa..silau la gigi korang. ahaks! dah lama tak merapu meraban. cehh..baru je mood ke laut 2 hari, dah rasa macam lama. ahh..benci mood yang jadi nelayan kat laut tu. haha. semoga perginya ke laut takkan kembali. peace!

oit..dah jauh mencabang dari tajuk entry. ahaha. percaya pada kewujudan pari-pari?tak percaya?Mish harap pari-pari benar-benar wujud. nak jadi pari-pari boleh?teringin nak ada kepak putih. pastu terbang skodeng apa korang sedang buat. ada yang online terkangkang ke, terlentang ke, boleh la tengok. pastu nak gelak-gelak jahat kat langit. air liur pun merecik jatuh ke bumi. haha. gila tinggi bayangan dan imaginasi. kalau ada pakwe manusia biasa. konpem pakwe tu bangga gila sebab dapat pari-pari cantik macam Mish. ciss. perasan tahap gaban. buatnya pakwe tu tinggal je merempat kat tepi jalan. naye kau!

ok, abaikan kemerapuan tersebut. ku sedar siapa diri ini. haha. hoi hoi. pernah tengok tak video korea Miss You oleh SM The Ballad. belum tengok?ha..p tengok sekarang pasal lam video ni la ada pari-pari. korang nak caye tak nak caye suketi korang ye. video baru ke? ntah..tak pasti. tapi Mish baru je tengok video ni. best jugak. unik. kalau korea buat semua unik. cuba kalau melayu yang buat. konpem kritik habiss. haha.

so, meh layan video ni. SM TheBallad- Miss You. kalau nak tahu, SM The Ballad ni merupakan kumpulan ballad gabungan suara daripada Jay (Trex), Kyuhyun (Suju), Jonghyun (ShinEE) dan Jino (ntah tak kenal..haha). memang mantap kot sebab Kyuhyun ada. peminat Kyuhyun. sila menjerit sambil tergolek-golek sekarang ye. ehehe. tapi Mish nak tergolek sebab minat Jonghyun. ahaks! sape yang tak kenal mereka ni just tengok video ni sambil ternganga ok!



sedih kan? feeling kan?aihh...wekap wekap.jangan hanyut k. lama tak layan korea. hurm..kalau minat, ada lagi satu video dorang. yang ni rancak sikit. Hot Times - SM The Ballad. baru je release ni.

6 comments:

Bulan said... [Reply to comment]

kyuhyun!!!!
golek golek sini ;)
*bini kyuhyun datang nie.*

Cik Tom said... [Reply to comment]

xpernah dgr plk lagu tue...erm mish nak jd pari2??mesti comel ek ade kepak..hehe ;)

sab said... [Reply to comment]

sab lyn siti jek..hahah

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

nak jadi pari pari jugak,,ehhehe,,jimat kos transport,,ehhehe

eRza farEeha said... [Reply to comment]

kim hyun joong xde??hehe

A.D.A.M. said... [Reply to comment]

Suka lagu ni. :D