Monday, December 13, 2010

Naik Muak Dengan Blog

boleh tak nak cakap yang makin hari makin rasa malas nak ngadap blog ni. makin malas nak blogwalking. tapi rajin update. haha. kalau dulu, bila dah stat blogwalking rasa macam tak dan tangan nak gi tegur orang tu tegur orang ni. konon ramah la kan. wek wek. sampai semut singgah kat skrin pun tak perasan. haha. sekarang ni banyak kot jejak orang yang aku tak balas. aku malas nak belek. ish. bila nak maju la. haha.

rasa macam nak tutup blog. tapi sayang. sayang kat sape?sayang kat kawan-kawan la. tak pernah jumpa pun tapi rasa macam dah rapat. ish. tapi kepala dah jemu ni. siriyes. jemu sesangat. aihh..apesal la jadi macam ni kan. ish. sian kat Mish. uhuk uhuk. tu la gunanya blogwalking. trafik tu just kesan sampingan. objektifnya? seronok, sebab dapat kawan. kalau yang dah rapat macam kuku ngan taik kuku. bole tukar-tukar nombor phone. ada masalah leh story-story. leh gosip-gosip. i like gosip! :)

tambah dengan broadband yang makin tenat dari sehari ke sehari. adus wa cakap lu. seksa. rasa nak gigit je keypad tu bagi cepat load. geram! sebab tu la Mish malas nak blogwalking secara sistematik sekarang. sori ye pada sesape yang terasa.

psst~
sekarang makin rajin tengok tv. hehe.

14 comments:

wachak said... [Reply to comment]

berihat ler seketika dengan kitkat ... miahahaha

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

lor..ingtkn emiey je rase cmtu, kui3x..
dear, nti mcej kt fb ur no fon ea..*knyit mata sket.

dak eina said... [Reply to comment]

jgn delete blog~~~ :"(

Encik MamaT said... [Reply to comment]

samo la kita....

farra8979 said... [Reply to comment]

alamak, jgn gitu... nanti hilang kawan.. T_T

eRza farEeha said... [Reply to comment]

trasa ni..kih3

YOUsoF said... [Reply to comment]

Mood.. ada masa hyper rajin, ade masa bapak malas. Takpe Mish.. Teruskan usaha! ;)

*Sangat paham perasaan nak gigit keyboard tu hehe.

Bulan said... [Reply to comment]

i semakin rajin buka buku.ehee

Cik Tom said... [Reply to comment]

mish..bukan mish je..cik tom pun dah xde mood nak berblog..maybe dah tiap2 ari tgk..smpi rs bosan...

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

den semangat je berblog.hehe

Miza Yusof said... [Reply to comment]

kadang-kadang miza pun rasa macam ni. hehe.

Zaer!! said... [Reply to comment]

i like gosip!hahahaa..relakss..be cool.semua ade perasaan camni.even,mood kelaut pon still nk BW jugak.sayang nak tinggalkan kawan kan.hehehe.Walaupon i jarang comment sini,tapi i tetap tettttt u hari2.hahahaha.harap maklum!

amira zakiah said... [Reply to comment]

hehehe sama laa mish....mia kalau ada mood je berblogging.klu dah start main blog tue mmg x ingat dunia laa.fb buat dun know jer.time mls....tak mau laa ckp!

Izan Ishak said... [Reply to comment]

serupalah mish. k.izan pun rasa mcm malas nak bw dah. tenet ni makin siput jadinya. hanya mampu pandang blog dgn sayu je...haha