Thursday, December 2, 2010

Pakar Tepek Award!

phewww...malam yang membosankan. jap lagi kena hantar staff klinik ke stesen bas. al-maklumla,  budak praktikal yang baik dan politely.tak de kena mengena kan? yeww..so, sempat lagi kot bayar sedas dua hutang yang menimbun kat bahu bak unta pikul barang. imagine sendiri k!

so, macam biasa lah. ada jugak blogger comel, baik hati dan cantik sesangat ni sudi bagi i award. padahal Mish la makhluk paling pelupa kalau bab kena tag ni. siap kena buat list atas kertas kajang lagi. kertas kajang tak tau?? wow!kesiannya. ala..kertas yang macam A4 tapi ada garis-garis tu. hak hak.

perasaan?
mesti la terharu. orang tag kita sebab orang ingat kita. secara tak langsung, kita pun ingat dia. cewah, bebel cam nenek lak. 

kata alu-aluan?
err..maafkan hamba andai tuan hamba yang mengetag hamba ni berkecil hati barangkali. sebab hamba sangat malas nak jawab soalan. (pada yang punye soalan). hamba cuma nak kebas award yang comel-comel tu je. aci la kan?kan?hee~ketamakan terserlah.

daripada sis baik hati yang comey lotey. orangnya sangat peramah. sangat baik dan selalu mesra. wow! ini bukan bodek. sis ni sangat rajin taip entry. so, amat berbaloi kalau follow sis LM. hehe.

comel kan?pink colour. nice bile masuk lam umah pepel ni. hak hak. suka masuk bakul angkat sendiri kan?nak harapkan korang angkat?cehh..haha..terima kasih daun keladi sis LM!!

this girl, Mish baru je kenal. eh eh. ye ke kite baru kenal yaya?hehe. hari ni satu petang duk bw ngan die je. di samping blogger lain la. hehe. sangat peramah. sabar je beliau melayan soalan Mish yang nothing what-what (ntah ape-ape).

belog cumel?wow!kembang idung seluas Gua Tempurung jap. hehe. btw, tetap terharu ni. hehe. thnx Yaya!

pelik kan nama dia ni. dia pelik sebab die ni..aihh..tak nak cakap kat cnie. sape nak tau mesej Mish malam ni. haha. ok. beliau adalah, budak yang selalu panggil i ngek.ish3.. itulah beliau. haha.taun depan kalau panjang umur, nak p hangout ngan die. jom-jom sape nak ikut bagi nama cepat!hahaha

hoho..best blogger??wow!kamu pandai amek hati i yang dah hilang ni ckin uit. haha. thnx tau yunk!! taun depan belanja i k!haha




sekian malam tepek award daripada pakat malas jawab soalan. haha. tapi tak pe. Mish review sikit pasal kamu yep, wat bonus. jangan parang Mish. hahahaha.

psst~
ada lagi ke blogger yang berani nak tag budak malas macam Mish??try lah. pasti Mish terharu plus-plus!

psst~
erkk..tang award je Mish cuba wat dulu pasal senang nak tepek je. kalau tag dan survey sume tu. adeh. malas no nak copy paste soklan cepumas tu.tapi tak pe. kot ada masa kosong yang Mish boring, Mish cuba jawab. list korang still lam fail Mish. hehe. sapa yang kecik ati cepat komen!

10 comments:

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

wes, byk award.den x penah tepek award.rase besalah plak.wuwu
bukan x hargai, tp atas sebab2 lain.huu

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

haha...ngek la kamu mish...
ajk rmai2 mish thn dpn...mish blanja...hahahha

*congrat for those award ngek...haha

amira said... [Reply to comment]

Huhu.. tahniah la dpt award~~

tag berlagu- tajuk sahaja~

azwa_amani said... [Reply to comment]

wahh banyak nyer award...ade ase macam artis dapat award tak..bagi uacapan skit..heheheeh :)

Azmi said... [Reply to comment]

ni belum lagi dpt granny award..
haha...

Fello Ariza said... [Reply to comment]

nnti i tag u bnyak smpai u xlarat nk jawab..

:P

biskut said... [Reply to comment]

bisk kecik hati sama boleh tak...?hehe.

tahniah2..dapat award yg superb2..

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Waaaaaaaa... tak aci

Mish main ngelat..

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

rejeki... :D

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tahniah mish..selalu dpt awrd..hihi