Thursday, December 9, 2010

Si Stalker SB!

selalu je kita dengar pasal stalker kat entry. singgah baca entry tanpa tinggalkan jejak. ala-ala skodeng la. tak pun curi-curi jenguk. well, tu dah biasa sangat dengar kan?ahahaaha..skang Mish nak citer sal blogger yang suka stalk somebody kat shoutbox??means..suka baca perbincangan antara dua pihak atau lebih tanpa menyampuk atau mencelah.

ala..tipu la korang tak pernah kan?haha. especially kalau perbincangan tu ada menyebut nama kita atau nama kawan-kawan kita atau satu gosip yang agak hangat. perkataan 'gosip' tu tukar ngan perkataan 'isu' untuk tidak terlalu nampak keterlaluan. haha. 

dari sudut positif, secara tak langsung, si stalker tu telah menaikkan jumlah visitor kat mana-mana blog yang di skodengnya tu. ahaha. kunun nak buat baik la kalau pegi stalk orang tu ek. haha. dari sudut negatif?err..mungkinkah stalker u digelar penyibuk?busybody ke?ahaks!

Mish sendiri antara stalker yang berjaya dalam dunia blog ni. so, sape-sape yang nak chat something yang tak nak orang tau. better jangan bincang kat SB. haha. kang i p terjah menerjah untuk cari kebenaran yang ntah hape-hape. tapi biasanya Mish akan jadi stalker SB berjaya kalau ada sebut-sebut nama Mish. macam si Zaer ngan Miera contohnya selalu je bahan Mish. suke betul depa mengata i. aihh. naik konpius lak kalau pikir apa sebabnya. sebab tu Mish selalu je skodeng SB budak dua horang tu. hahaha. memang kaw-kaw depa bagi. cis. tak boleh harap betul la kawan. haha.


korang ada ke yang nak jadi geng stalker Mish?ada?sila isi form kat komen ek. haha. seronok kot~

ni la si stalker berjaya. hahahaha. *gelak jahat* syhh...




psst~
cakap siang pandang-pandang cakap malam intai-intai. apakah??hahaha. dah tak ingat peribahasa ni. dah lama tinggal subjek penulisan. kah kah

18 comments:

laskar rainbow said... [Reply to comment]

pewit! cantik si mish =)

Afiq Din said... [Reply to comment]

ish3...

eRza farEeha said... [Reply to comment]

i like it Too..hehehe

Uruchimaru @ kf said... [Reply to comment]

si stalker? rase cemas owh klu ape kite buat diorg tahu!

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> laskar rainbow :
oitt..org ajak jd stalker la. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Afiq Din :
pdhal nak join la tu. haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> eRza farEeha :
haha..bgos2..ley geng..

LadyBird said... [Reply to comment]

wa...
best jugak ek :)..
leh merapatkan silaturrahim tu..

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Uruchimaru @ kf :
moralnye..jangan la citer kat tmpat umum.haha

laskar rainbow said... [Reply to comment]

ehehe;) xpekan komen bab laen~ lari topik tol kn...hik3

Miza Yusof said... [Reply to comment]

mish, miza nak join geng stalker mish. hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

Salam..sbb tu klu sis nak borak ngan org yg sama sis selalu ubah 2-3 nama..biar org tak leh tau apa yg kami borak..hahaha.jahat kan?

waRDah a.k.a QiQi said... [Reply to comment]

hamboi mish...... :D

patotla kadang2 lambat je nak balas komen wardah.. hahaha.. :D

alienelliz said... [Reply to comment]

ell slalu gk cte pasal mish ni dgn padin..haha padin..sori..haha =)

HAZWAN17 said... [Reply to comment]

stalker rupanya mish ni haha

Cik Tom said... [Reply to comment]

cik tom dah lama xjd stalker mish..waaa rindu giler kot..masa utk cik to depan pc skaang limited mish..rindu nak borak2 ngan mish kat sb..

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

sat g den pon nak mengata hang la.haha

alif haris said... [Reply to comment]

alif memang kaki stalker pn .. kah3 .. stalker bertauliah tu :D