Friday, December 17, 2010

Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom

salam semua!wow! 1st time kot Mish nak join blog review ni. hehe. blog review yang Mish nak join ni anjuran Cik Tom ni ok. confirmla semua orang kenal kan?? awek tomato yang sentiasa punye idea bernas untuk setiap entri beliau. teringin gak nak tengok pe komen Cik Tom pasal blog pepel ni.
>


Mish suka entri ni sebab entri ni seolah-olah pemberi semangat pada mereka yang pernah putus cinta atau pernah berharap cinta yang tak datang. dan link entri ni Mish pernah bagi kat sorang member Mish yang baru je putus cinta dan memang tak dapat nak lupakan atau lepaskan cinta yang baru je berkubur tu. masa tu memang Mish tak tau camane nak pujuk atau bagi nasihat kat kawan Mish tu. alih-alih Mish nampak Cik Tom post entry ni. dan isinya memang cantek. kena ngan situasi kawan Mish tu. segala nasihat dan kata perangsang dalam entri tu seolah-olah kena dan ayat yang Cik Tom guna memang santai. senang nak paham. Mish suka entri ni. sebab sebagai manusia of course la Mish pernah rasa kan. dan Mish totally setuju ngan entry Cik Tom yang satu ni. 

psst~
sekian. maaf ye Cik Tom kalau tak memuaskan. huhu. 

6 comments:

Cik Tom said... [Reply to comment]

hehe..sbnrnye ni bukan lawatan utk terjah n3 review..cik tom sesaja jalan..tp penyertaan diterima ye..nanti cik tom akan bgth blk bila tarikhnye :)

tomatokering :) said... [Reply to comment]

mish yg ke bape nih?nk join takut tak sempat..nguh3

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

meh den nak review hang jugak.nak??

M[i]$Z[a]C[k] said... [Reply to comment]

wah3 ;) hehehe

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

wah3~ mish pon smpt join ke?? huk3~ =.="

Miss Yaty said... [Reply to comment]

gudluck mish :)