Tuesday, December 7, 2010

Berlari-lari kecil dengan Bloglarian

salam maalhijrah!! okeh. hari ni baru Mish terpanggil untuk join segmen baru ni. aikk..segmen ke?ahh..watever la. bloglarian. hurm. mula-mula rasa was-was jugak. betul ke boleh pecah trafik?lepas tengok sendiri contoh dan komen mereka yang dah diterima masuk tu baru la mish dengan konfidennya menyiapkan entry ni. hehe.

Mish pernah gak serbu kat bloglarian ni. memang mantap la. satu tab ada lebih kurang 5 atau 6 blog. wow!jimat tab. jimat loading. Mish terpanggil untuk join segmen ni setelah di tag oleh meaw, wachak, kicap, emiey dan is. kalau ada yang lain tag tapi Mish tak nyatakan tu. 100% Mish lupa. huhu. sori. 


saya suka berblogwalking kerana melalui blogwalking saya dapat menambah kenalan. selain itu, saya juga dapat sama-sama menaikkan trafik blog sendiri dan kenalan. blogwalking juga membolehkan saya menambah pengetahuan.

ok. jangan gelak ayat lucu tu ok..dengan ini Mish mahu mengajak bulan, erza dan juga egie. pastu u oll kalau nak tau lebih lanjut sila ke blog bro padel .

13 comments:

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

selamat berblogwalking!
~_^

wachak said... [Reply to comment]

x der sapa nk gelak dkat dia. okey per slogan mcam tu. thanks kerna joint .. :)

oppss !! selamat menyambut awal muharram.

padin said... [Reply to comment]

ahaha aku pun kena tag dengan wachak, ni mish da buat, kire aku tumpang sekaki je lah ye,

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ♥-- emieysandra --♥ :
hehe..thnx tau emiey~

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> wachak :
haha.dah macam wachak lak penganjur..hehe..thnx coz invite me.haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> padin :
haha..xaci tumpang. join la padin. ne tau ni penyelesaian ntuk maintain trafik yang padin duk bincang tu hehe

padin said... [Reply to comment]

hehe aku tak kisah le trafik 1 or 2 je sehari, mish.. xpe je kalau tak join kan heee..

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

hang ni.org da smpi thailang hang baru nak belepas:P

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> padin :
hak2..ok j padin.lgpun wachak yg tag padin kan..hehe..

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> nazirulhazwan~ :
haha..biasala..duk pedalaman ni lambat sikit nak cekau bas. hehe

suzie rahman said... [Reply to comment]

hihi..nice ler slogan..xmo gelak,nk ketawa.kkikiki

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

belalang kene tag dgn jzbusinessworld tp x buat lagi...

hee...

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

jom kita bw sm2 mish..hihi