Thursday, December 9, 2010

Happy Birthday Ika!!

nothing much to say friends. hari ni birthday one of my bestfriend forever. Miera. so, happy birthday dear. maaf lambat ye.

so ika..hari ni ko dah cukup tua wes. ahaks. lagi bape taun ko akan kawen..wow! tak sabar nak tunggu nasik minyak orang Johor. haha. yunk..be happy always k. love u!


ika. sori tau..nak post semalam. tapi tertidur pulak. aduss..

ika, dalam hidup kita ada macam-macam dugaan kan. 
dari awal aku kenal ko sampai skang. 
aku tahu kisah hidup ko. 
dan sebaliknya.
aku tahu ko kuat kan beb.
jangan give up dulu.
paper pun yang berlaku.
sooner or later..
akan ada hikmah manis buat ko.
ika..teruskan senyum k.
jangan mengalah.
terus melangkah.
pandang ke depan. 
sayang ko beb!!

psst~
sori lambat post. geram kat pic atas sekali tu. dah save as png. tp still ada background putih. ni dah give up. post je la. haha.

psst~
sape nak wish kat beliau p tekan gambar atas sekali u. dah link terus kat blog beliau. hehe. nak drop sini pon tadehal la!!

9 comments:

iszieylyanziy said... [Reply to comment]

hepi besday to you,,,eh salah,,epy birthday to iqa :) smoga pjg umur dan dimurahkan rezeki :)

JUSTFINE :)

biskut said... [Reply to comment]

what..besday miera.owh sampai hati taknak gitau kat bisk.ok bisk pon nak ucap sama hepi besday miera..hope u hepi.may Allah bless u life.

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

Happy bday tuk kawan mish tu k..hehehe... bestnye da org wish.. ^^

Bulan said... [Reply to comment]

happy bufday miera!

☆aDihAys☆ said... [Reply to comment]

beshnyer ade wat enrty khas mase b'day..
hopefully friendship korg berkekalan..

me suya said... [Reply to comment]

eppy buffday kawan mish

eRza farEeha said... [Reply to comment]

hepy birthday miera sayamm..huhu

Cik Tom said... [Reply to comment]

happy besday ika!!semoga murah rezeki n happy selalu..

mish..cik tom xtgl jejak di sb sbb tnet slow..sb xload..hehe

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

jiha syg!!!

thanx wat entry tok aku..
sob sob sob..
jap2,nak lap hingus nie b4 cium ko..
haha..

muaxxxxxx!!!!

syg ko byk2 yunk..
5J forever yerp..:)

p/s:asl pic kita ber2 tue,ko nmpk lagi chantek ha??:P