Friday, December 3, 2010

Maafkan Aku Beb!

maaf. entry ni untuk kawan Mish. segala kekasaran hendaklah diabaikan kalau anda berminat untuk membaca. haha. ditulis dengan penuh ikhlas dan penyesalan oleh : Mish Lollypurp!
******

beb! aku akan pastikan ko baca entry aku ni. wawawa. giler berdaulat ko kan. aku siap wat satu entry sal ko ni. aku nak mintak maaf secara terbuka ni wes. haha.

kejadian ni berlaku tanpa aku sedari. betul weh! aku pun tak pasti kenapa ianya harus terjadi pada kita. ok. sangat poyo. hak hak. beb, ko nak tau tak..yang sebenarnya, memang la dragon ball ada 7 biji. tapi ni tak de kena mengena ngan dragon ball beb. ni pasal. err..ok. better ko tengok sendiri barang bagus kat bawah ni.

tarik nafas dulu boleh??sekalilagi pliss. ko jangan marah aku ek. jangan marah aku sorang. marah la Suziey sekali. aduss. ko nak tengok tak apa barang tu? jom tengok!

*
*
*
*
*
*
*
*
*


uhuk uhuk. tadi masa aku nak kemas barang yang balik exam hari tu, aku terserempak dengan mende ni. kad matrik ko kan?kan?huhu.aku sumpah tak perasan weh. sebab dia duk satu plastik ngan barang mandi cam sabun, ubat gigi etc. adess..tapi kondisinye baik-baik saja. 

beb..ko senyum kan baca entry ni??kan?ko tak nangis kan?haha. ko jangan aku bengong weh. ko cakap la aku ni pintar plus kuat daya ingatan. haha. betul la Suzie cakap, hari tu kami pakat nak kenakan ko. tapi tak sangka lak aku yang menerima amanah pegang kad matrik ko ni. adeii..

beb, sian ko kan. kena wat report polis untuk dapatkan kad matrik baru. siap mintak tolong senior lagi. aku nak gelak jap boleh?jap je. hahaha. dah~sori eh. kang i suruh Super Junior nyanyi sorry sorry sambil godok tapak tangan untuk ko. k. chill!!

yunk!gelak la. senyum la. kalau ko stress ko baca kepala kusut ni ek.

psst~
u all.sila sokong supaya my beb ni talak malah sama wa. ish ish. anda haruslah menyokong Mish wess..Mish pancung sape tak sokong. huhu. garang tak i? dah buat salah pastu nak buat-buat garang lak. aduh. rosak-rosak.

psst~
maaf ye kalau kasar sikit entry ni. auww..tak biasa lak i. haha. wess..harga gula naik lagi doploh sen. hampeh. pasni sape nak wat kenduri kena wat air bandung. wow!tak de kena mengena ngan entry. ahaks!

24 comments:

Afiq Din said... [Reply to comment]

die xkn marah klu mish blanje siakap 3 rase..

~hyun_miera~ said... [Reply to comment]

jiha!!!!!!!!!!!!
aku rasa cam nak cubet2 pipi ko smpai hilang..
berdaulatnya aku nyer kad matrik dok dlm plastik sabun ko..haha!
aku cam da rse de suthing xkena taw sbb ,ase aku gtaw ko,ko ley slmba gelak2 kan aku.
eee,geram nie!!!
xpe,tggu pembalasan k!

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

betul ckp afiq...mish belanje la kawan mish makan mcD ker..konpem xmarah..hehe..

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Belalang Hijau said... [Reply to comment]

klu belalang jadi kawan mish tu,belalang sure marah mish...siap buat smackdown lagi kat mish...nakal sangat nih...

hahaha

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

hahaha...sokong!! (takot kena pancung :P )

air bandung lagi mahal,susu mahal maa...pasni kalau wat knduri kawen,tulis siap2 dlm kad jemputan suh tetamu bwk bekal air siap2 dr umah.. :P

najihah sahami said... [Reply to comment]

>>Afiq Din :
haha..xpe2..afiq masak la..mish tolong serve je.k!thnx afiq..hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>>~hyun_miera~ :
opss..empunye barang baik dtang!!haha..wehh..aku mtk maap ni kan..haha...

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Tomato Gurl's Life :
wa..xaci..jawapan afiq tu xbetul tu cik tom. hehe. olaitt..take ur time darl!

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

cik miera!! g cubit2 misshhh! hahaha..

anamizu said... [Reply to comment]

hayott mish buat salah..
kene blnje makan sedap2 kmpom die x mrh punye..hik3

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Belalang Hijau :
fuhh..nasib baik belalang bukan kawan mish yg tu.haha.kalo x, mish karate tulng belalang.haha

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Cik SHiNJU :
lap u la shinju!!haha..
wa..jgn jemput mish g kenduri kamu ye.haha

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

kuang asam punyer kwn, keh3..mrh mish byk2..haha..

p/s : uols ni study sme2 ea?hyun miera n jgk suzierahman k?

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> ♥-- emieysandra --♥ :
eh eh..suzierahman tu bukan la yunk..hhehe..ngn miera tu je..

gigi rongak said... [Reply to comment]

haha. kejam btl

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

OI....c ;P

Fello Ariza said... [Reply to comment]

mek;
fell ase kan..

mesti miera tuh da nanges2 kan?

hahaha

:P

biskut said... [Reply to comment]

nak suh nuramirah buat report sekali lha..n then terus saman kecuaian mish..haha.cepat ganti balik mish sebelum amirah bertukar wajah...huhu

cik miera said... [Reply to comment]

haha...mmh dragon ball ada 7 bijik..air bndung xyah guna gula.hak3

apik pehe said... [Reply to comment]

haha..apik baru jer trbaca kt blog miera td..adehh2..

len kali jgn siarkn kt blog..wat jer kertas yg tmpal kt dinding tu.."wanted"..huhuhu

LadyBird said... [Reply to comment]

kesiannya.. huhuhuhu.. :(..

Gayahspears said... [Reply to comment]

sengal jugak ko ni mish.. gula nek pon jd isu..hak3... salah n3 ni...

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

xmo sokong mu pon ngek...hehe

hunny hani said... [Reply to comment]

sengallll...hahahahha.... cian eka.....