Tuesday, December 7, 2010

Yeww..! What's That?



salam semua! Mish mulakan entry kali ni dengan gambar. yess..a picture. so green kan?haha. hey hey.. korang nampak tak ape yang tercongok lam gambar tu. yess..ulat. yeww kan?kalau tengok gambar dah yeww..kalau tengok live ni korang pasti lebih yeww.. nape?hehe. sebab u oll akan nampak mulut dia gerak-gerak, lidah dia terjelir dan siap bercabang u. kaler pink!yess!lidah ulat ni kaler pink! sape yang obses sangat ngan kaler pink tu amek la ulat ni wat bela. haha. kalau kaler pepel konpem Mish angkut dulu.hehe. pastu badan dia cam gemok-gemok montok gitu. haha. memang geli wes.


tak tau la ulat ni keturunan mana. datang nak cari gadis dongeng kot. haha. malangnya ulat ni dah salah tempat ni. sini bumi. tempat realiti. haha. ulat ni sekarang dah tamat riwayatnya sebab dibunuh dengan kejam oleh adik-adik Mish. haha. gurau. tak de la kejam. ketuk ngan batu je. wat pengajaran supaya lain kali jangan cari pasal ngan anak-anak pokok yang umi tanam. haha. padan muka! kejam tak??


ulat ni sama la jugak dengan peribahasa bila ulat dah naik daun tu. means, bila dah mula gatal atau miang yang tak tentu pasal dan sehingga mengganggu kehidupan orang lain. baik lelaki atau perempuan yang jadi ulat dan naik daun tu, hendaklah diajar macam yang adik-adik Mish buat kat ulat ni. haha. moral? jangan gatal atau miang. gedik sikit boleh..hahaha

28 comments:

eRza farEeha said... [Reply to comment]

u bela ulat ke yunk!!hehe

padin said... [Reply to comment]

euwwww montoknya ulat tu wakakakaa.. wah da tukar header dengan cat rumah, pink gitu....

biskut said... [Reply to comment]

kiut siut ulat tuh..sian dia dah dipupuskan oleh mish n the siblings...huhu

S..U..D..@..I..S said... [Reply to comment]

sori mish aku tersangat geli dengan ulat..cao dulu x sempat baca apa citenya eh...

Bulan said... [Reply to comment]

eeeiii..geli!
i xsuke ulat.

tomatokering :) said... [Reply to comment]

haishh! ni nak marah nie..why2 u letak ulat bulu tuh?hhuh ;P

wahh~ header baru ;)

Eman said... [Reply to comment]

HEADER BARU MISH MELETOPPP!!

AHAHAAA!
uwaaa, ulat name ape tu Mish?? pelik dan unik gilooo!!

Miza Yusof said... [Reply to comment]

besarnya ulat ni mish. comel. haha

suzie rahman said... [Reply to comment]

comel nya ulat tu,knp lh i geli ulat,hei perli pink i erk...ggt t

BENA said... [Reply to comment]

eyewwwwwwwwwww . hehehe :)


ulat bulu dah naek daunnn . teringat lak kat cte pendekar bujang lapok tuh .ayat cam gtu la. hehehe :)

|| a - j . E . E || said... [Reply to comment]

ulat nih ada kat pantai timur je ke? huhu kat kg encek suami pon ada gak. tapi tak pernah lak jumpe kat johor.. hehe

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

macam beluncas je...cm iklan lam tv tu...da budak tu lukis pic ni..hehe...
cute.. rama2 ni..sbb pnh bela dulu...
^^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

dear..ulat di sungguh jahat,dia akan mkn sampai habis daun yang ada kat pokok jika kita x punuh dia.Lagi satu lidahnyer yg merah mcm raksaksa amat menakutkan sis..huhu.

LadyBird said... [Reply to comment]

comelnye ulat :D

kerangRebus said... [Reply to comment]

mak oi...cm besar jek!eiiirrrrkkk..geli geleman... ulat bulu spesis pe ni?iskh3

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

ulat~~ comelnya.. ha3~ ^_^
btw, xbek jd pembunuh tau.. nnti kena cmpk dlm penjara.. hik3~ ^_^

apik pehe said... [Reply to comment]

yakkk..mish ni gak ehh..sanggup bunuh membunuh..haishhh..kalu apik,apik x bunuh,apik bg je kat burung atau ayam..biar diorang yg bunuh..hehe..

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

geli!!cik tom plh geli ulat bulu...

p/s: wah mish...makin cun blog...paling suka ade lolipop...nak 1 boleh??

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

wah....ulat bulu la sini...hehehe...


Jom Tengok KEPUTUSAN BPM 2010

misyamissyou said... [Reply to comment]

mak aii..besau ulat tu.macam plushie pn ye gak..betul ke tu ulat hidup?

Seizer said... [Reply to comment]

haha comel!

jeera said... [Reply to comment]

KEJAMMM!!!!!
Sampai hati mish buat saya macamnie!
Saya juga ada hati& perasaan serta mao idup.
hahaha

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

ye k lidah die wrne pink, meh ntr kt emiey la..hohoho ;p

RuSh D said... [Reply to comment]

besau nyer ulat..nampak comey jer...hahaha

alienelliz said... [Reply to comment]

ulat tu cari mish la..haha mish kan comel..ekeke

wah!!!! header baru..haha cantikkk!!! jula2..haha =P

padin said... [Reply to comment]

mish, header best!!! suka gambar tengah hik3

Cik SHiNJU said... [Reply to comment]

Kenapa dibunuh ulat tuh..
Goreng pon sodap..huhuh :P

afee ali said... [Reply to comment]

euw, geli ! =..='