Monday, December 27, 2010

Bila Broadband Mula Mabuk

intro jap..."Warghhhhhh...!!"

ok, dont be scared yea everyone. huhu. perasaan yang sangat geram plus bengang ni. rasa nak cincang-cincang je broadband ni wat daging cincang. lembab ok. first time tau Mish dapat mesej macam ni dari celcom.

Friendly Reminder: Yr Broadband usage is reaching the allocated 5GB/mth. Pls purchase additional volume or reduce your usage to avoid having yr speeds managed
see? tak paham omputih? sila cari kamus sendiri ok. hurm..penat dah pikir, apa nak buat kalau tenet lembap
macam ni. waaaaa...*crying*. 

waa..kenapa semua ni terjadi pada bulan yang Mish langsung tak aktif online. rasanya bulan ni paling jarang berblogwalking sebab mood selalu ke laut. pastu kerja lak bertimbun-timbun. pergi shopping sana sini. *macam banyak tempat je*

bila dah dapat mesej macam tu, hurm, pandang laptop pun macam tikus tengok besi. tak mampu nak buat pape. merajinkan diri menonton tv je la kot.

erm, paham-paham la kalau Mish tak balas jejak tu yea. nak ajak nyembang pun tak mampu. kalau on guna pc kat ruang tamu tu boleh la, pasal situ pakai streamyx. tapi selalu je kena conquer ngan adik-adik.

bila dah line tenat macam ni mula la rajin update entry yang merapu. ntah ape jenis idea datang. ye la, kalau setakat post entry tu mesti la laju kan. just taip je.......last-last bila baca balik, ya Allah, kuatnya kegedikan dan kemerapuan aku dalam entry! haha. tapi puas hati kot. esok-esok bila baca balik, wuhahaha. line guwa penah tenat wess. kih kih. nampak kejakunan diriku.

psst~
dah lama entry Mish tak bergambar kan? hehe. ish, tak pe...tahun 2011 gediks gambar akan kembali. beware la yea semua. hahahaha
 

15 comments:

AJ said... [Reply to comment]

mabuk pon..bayaran tetap sme hehe

emieysandra said... [Reply to comment]

emiey usage limit 2gb jer, tp ok la still leh gune..gune la mxis bb. keh3

sab said... [Reply to comment]

sab mxis 2gb. huhu. rite now..dh mule slow dh..aarrggh..tension!

cik elina said... [Reply to comment]

hehehe .

tengok tv elok2 ye .

:DD

tqaAwesome said... [Reply to comment]

yunk~
tah2 laptop ko update benda2 tak patot ke. antivirus ke~ cube ko check.
rugi woo !

p/s: alalaaa ko jrg online da ke. sobs sobss

feeza_rashid said... [Reply to comment]

cik lolypurp, sy tag awak! check it out k. ;)

cik tom said... [Reply to comment]

sbr mish..dah akhir tahun..tue psl ciktom pn agak jrg bw skang..huhu...

mish..ciktom dah buat n3 psl unique visitor tue..mai la tgk;

http://www.ciktom.com/2010/12/unique-visitor-dan-view-visitor-apa.html

Gayahspears said... [Reply to comment]

sabar ya yunk..huhu
tenet Gayah pon gelong gak :(
nk bukak byk tab tak ley da..huhu

amira zakiah said... [Reply to comment]

wahhh mish....meroyak apa beruk ah ben mish tue.

Zaer!! said... [Reply to comment]

hahaha..mabok cam tuan die jugak ni.alalala..xnk on9 cakap la xnk on9.hehehehe.;p..i pon sama derr..saba je la.;p

eRza farEeha said... [Reply to comment]

sian berukband 2 ye..hahaha

AIMAN said... [Reply to comment]

xpe lepas ni pakai uniFI. laju ooo...

caramel said... [Reply to comment]

gedik gmbar akn kembali??? hhehehe..
xsabar caramel nk tgk.. =)

cOnfuSeME said... [Reply to comment]

naissss la mish...hahaha

laskar rainbow said... [Reply to comment]

aloha mish gedix! ahaks~~~