Friday, December 24, 2010

Menghitung Hari

ok, ini bukan entry pasal lirik lagu Kris Dayanti si bulu mata lentik tu ok. ni entry Menghitung Hari versi budak gedik kuat merapu.

first of all, (ciss spiking kunun) Mish nak mengeluh dulu. *sigh*. belek-belek kalendar, lagi 8 hari baki cuti. lepas ni masuk kolej balik. hadoii. bermula kehidupan seorang student yang membosankan dan mengantukkan. haha. warghhh!! rasa nak jerit tepi gaung. uit, cam berani je bunyi. whatever. 

resah hati bila fikir lepas ni kena masuk tidur awal. kena bangun awal sebab senior cakap sekarang pengetua kolej garang dan tegas yang amat. hate it. uhh. dah tak boleh nak broken the rules lagi. super duper senior la katakan. haha. 

8 hari...hurm..satu hapo pun Mish tak wat lagi. setakat prepare barang-barang nak masuk kolej. tak sabar wess. daripada duk umah  ngadap muka beliau tu hari-hari. wat senak perut je. haha. *jahat* tak sabar nak balik kolej la kononnya. padahal borang posting lom isi lagi. hadoww. tensen-tensen. print pon belum. nanti kena kita boleh minta 3 tempat untuk mohon posting. err, negeri mana yang best sikit nak kumpul duit ek?hehe. leh la wat permohonan kerja kat sana nanti. kalau ada kosong dapat la kan. kalau tak de, uwaa..tercampak la kau kat tempat jin bertendang. uhh.

kenapa la cuti ni cepat sangat berlalu. 8 hari lagi. emm. apa patut Mish buat ek? lalalalala~

15 comments:

Pendekar Berkuda said... [Reply to comment]

hehehe...bestnya balik cuti...haha...

wachak said... [Reply to comment]

Ingatkan menghitung hari untuk apa tadi .. he33. selamat mengharungi dunia student kembali. Jgn malas2. kalau kena ulang balik lagi boring :)

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> Pendekar Berkuda :
haha..xbest2...bercuti saje baru best..hoho

najihah sahami said... [Reply to comment]

>> wachak :
haha..malas nak balik kolej la wachak. huhu. tu la. mintak jauh yng kena repeat tu. huhu

HanaBella said... [Reply to comment]

Jangan malas2 mish.. dh keje nanti, mesti rndu nk blaja semula tau.. enjoy~~

.:: dieylah :: said... [Reply to comment]

dila dh blik U dh.borink cuti lm2..hihihi... best nye bis study trus dpt posting..mish ambik ape?

padin said... [Reply to comment]

hehee aku baru nak start cuti le mish, ekekee

tqaAwesome said... [Reply to comment]

same lah kite.
menghitung hari.
tapi tak sabar nak stat sem sbb dah tak tau nak buat ape cuti ni.
hua hua huaa

Kasim Ahmad said... [Reply to comment]

kena tidur puas-puas.. kih3

RuSh D said... [Reply to comment]

ingat nk kahwin..hahahaha

Miss Yaty said... [Reply to comment]

selamat mengadap buku ye mish... :)

emieysandra said... [Reply to comment]

waaaaaa..cuti dh nk habis..huhu

CIK TOM said... [Reply to comment]

8 hari lagi enjoy la..hehehe...

dya adriza said... [Reply to comment]

mish study mana?

AJ said... [Reply to comment]

menghitung hari jugak..sgt sunyi..huhu