Thursday, November 24, 2011

Nak Masuk Toilet Umah Sendiri Pun Segan

sebagai seorang pekerja awam, waktu rehat kami pukul satu sampai pukul dua. biasanya kalau balik rehat sebagai seorang perempuan yang bujang harus la buat taik mata kan? haha. dulu rajin la jugak nak masak. tapi lama-lama rasa macam penat pulak nak masak dalam masa sejam tu. nak makan lagi. lauk simple pun, amek masa jugak. so sekarang ni Mish amalkan makan pagi kat kedai. tengah hari balik, terus je sembam muka atas bantal.

tapi malangnya hari ni sebab ada orang datang baiki paip kat rumah. boleh je setakat nak masuk rumah, landing-landing atas katil. tapi problemnya is, perut Mish meragam sikit hari ni. nak buang kat toilet? memang la buangnya kat toilet. tapi takkan kat rumah kot kan. dan-dan orang tengah baiki paip, dapat intai Mish sekali. uihh, tak rela, dorang pun tak rela kot nak nengok. Mish bagi bau sekali baru haru biru. haha.

so, tak sampai 10 minit pun duk rumah, stat kete, pecut pi klinik. huhhh. lega. hahaha.

psst~
dah alang-alang duk klinik baik menaip entry merapu. hahaha.

13 comments:

diana said... [Reply to comment]

eh!!terbaca pulak entry merapu nih..hehehe

Nazifa said... [Reply to comment]

hahaha..

hajat tue menjadi tak?

Aiman said... [Reply to comment]

entri lucah ni T_T

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

bestnya jadi orang tukang paip tuuuu :P

apik pehe said... [Reply to comment]

eh eh eh...eeeiiii..kalau apik pun tak rela nak intai mek masa tengah duk u'uk..hahaha

m!3yr4h_LolLy said... [Reply to comment]

betol3. kalua de org kat umoh, memang jadi malu

BENA said... [Reply to comment]

eeeeeeeeeeeeeeee ! mish tak maluuuuu . hhehehe ;)

Jay said... [Reply to comment]

adoi....geli kepala lutut jay baca entry ni..hahaha..patutlah tadi jay ada tercium satu bau yg kuat sgt..boleh pengsan oo..hahaha

JIJI YU said... [Reply to comment]

berbau sampai ke blog aku

cik ika said... [Reply to comment]

cnfirm lega lpas 10min kmudian..hehehhe

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

bau pe yg mish nk bg kat dorg?
wahahah

TwIstiEs*meSti Mau* said... [Reply to comment]

nasib baik tak tercirit kan..?hahaha
hmm...jemput singgh yer....:)
peace!

ada k patutt...hahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

haish..sambil baca akak senyum2..mkn apa yg duk asik nak ke tandas tu mish?