Tuesday, November 29, 2011

Bukak Tutup Bukak Tutup

haipp. salam semua. lama menyepi. ceh..ayat orang bajet update hari-hari. entry last yang pasal bola tu pun entry merapu mamai mamai nak tidur. tapi dah duk asyik bukak new post lepas tu tutup. lepas tu bukak lagi. tutup lagi. bukak dan tutup selama beberapa kali sampai Mish naik tingtong. kena la taip jugak. ada orang baca tak baca belakang kira. yang penting, lepas gian. auww! ayat gian tu tak menahan deh.

so, merapu lagi hari ni. apakan daya. bila bukak new post, termenung je panjang. ingat nak update pasal lepaking ngan blogger hujung minggu hari tu. tp malas nak resize gambar. nanti la free baru update. sebagai iklan coming soon entry yang orang duk sebut-sebut trailer la apa la tu. ni nak tepek gambor sekeping. hehehe.

14 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

adakah muka x happy xde i atau muka terlebih tido di situ???
hurmm..pikir2..

Nazifa said... [Reply to comment]

eh i ke tue ? :p

alif haris said... [Reply to comment]

klua ngn blogger mana mish ? ahaa ..

diana said... [Reply to comment]

sekeping je..??
biasanya berkeping2..
heheheh

eh!!bila entah blogger ni nak
keluar dengan akak pulak..:p

laskar pelangi said... [Reply to comment]

waaa~ cik bulan!

Wanie said... [Reply to comment]

xde idea nak menulis eh..hihi..dating ngan blogger tak ajak pun :(

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

bila nk kuar dengan zai?! >_<

BENA said... [Reply to comment]

best la mishhhhhh kua ngan geng2 blogger . heeeeeee ;)

محمد رازيق said... [Reply to comment]

muka berfikir kah?

Zara said... [Reply to comment]

samelah kite..
bukak tutup..
tutup x bukak2 dah..

idea sangat jarang datang la..
bg saye..

huhu~

Tea said... [Reply to comment]

Wahh berjimba2 yerrr..

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha...ni la budak2..tak ajak!!hahaha

YOUsoF said... [Reply to comment]

Ingatkan Mish nak kupas pasal bukak tutup tudung.. hehe


Gambar ni menambah jeles kami yang dah lama tak ke KL.. ;D

eRza farEeha said... [Reply to comment]

perghhh!!//siap ad triller habaq ang!!..