Tuesday, November 22, 2011

Mata BULAT?

panasnya kat farmasi skang. aircond banyak rosak. lepas tu kipas pulak, uhh, tak cool langsung suasana tempat keje. macam mana la Mish nak naik semangat keje. haha. crappy!

oh ye. bercakap tentang mata bulat. ramai cakap mata Mish bulat. bulat ke eh?haha. kalau patient kat sini ramai tegur mata Mish. haha. diorang cakap mata Mish bulat. ades. malu kejap beb. korang percaya tak Mish malu? hahaha.


dulu kalau dalam kelas, budak-budak kelas Mish panggil teddy bear. kuang ajo kan. hahha. ada jugak yang panggil panda. pape pun yang diorang panggil, mata Mish memang dah macam ni. hak hak. teringin nak mata sepet. boleh jadi orang korea. uhukkk.

untung jugak mata bulat. sebab senang nak pakai lense. kau nak pakai lense 14mm ke, 16mm ke, 17mm ke ikut suka hati kau. kalau mata sepet. nak pakai yang standard 14mm pun dah merah mata. hik hik. kawan mata sepet yang cakap.

bulat pun bulat la ye mata. adik beradik Mish memang semua mata bulat-bulat kot. Iman pun sama bulat ngan Mish. sebab tu Iman comel. hahahahahha. gelak bangga diri.

untuk korang yang nak bagi nampak mata bulat, korang try usha tutorial mata bulat daripada Nisa Kay nih. hehe.

16 comments:

zirconia said... [Reply to comment]

memang mata mish bulat. comel la kan. mata ai nie orang panggil mata malas, selalu orang kata nampak macam mengantuk, pada hal mata memang macam tu pun. heh.

Syat0za Zai said... [Reply to comment]

wek wek, mata bulat macam panda :P

^^eKaTiKaH^^ said... [Reply to comment]

mata bulat itu menawan :)

oranglidi said... [Reply to comment]

mata bulat sangat kang payah jugak. orang ingat tgk pn takut. haha

ShafiqIzwan said... [Reply to comment]

bulatnye! HAHAHA

Jay said... [Reply to comment]

hehehe..kurniaan allah...semua masing2 ada kelebihan..Jay pula mata sepet..mcm cina..hahaha..nasib warna kulit jay tak putih sesangat kalau tak mmg dh kene panggil anak cina..haha

missSenget said... [Reply to comment]

cop..

i baru tau contact lense ada mcm2 size..


wawawawa...

kbai..

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

ok la tu mata bulat.. nasib baik tak petak.haha.. buat lawak bodoh pepagi ni.. sorry..

diana said... [Reply to comment]

akak pun ramai yang kata mata bulat.tapi siyes akak tak suka orang tegur mata akak..
tak tau la kenapa.kdg2 rasa rendah diri la pulak.

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Molek.

Memamg "bulak gete" hihihih

YOUsoF said... [Reply to comment]

Pemilik mata agak sepet : Syukur, bulat² tu la yang bikin si dia suka kat Mish.. ;P

YOUsoF said... [Reply to comment]

Ye, orang comel rajin la buat blog macam tu.. ;D

Nisa Kay said... [Reply to comment]

thankss sebab letak video akak kat blog adik :)

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..mata budak ni memang bulat

Wanie said... [Reply to comment]

err comel ke? :P
mata mish mmg bulat la..tapi xleh lawan heliza..huhu

Woofer Storm said... [Reply to comment]

sy nak toturial mata sepet.hehee