Thursday, November 10, 2011

Akak Perlukan Kolagen Lebih

heroin dia lawaaaa!!!!!

tadi ada sorang patient tu, pakai baju kurung biru. manis. sopan. sudah berkahwin atau belum bukan perkara utama. tapi ada sesuatu yang Mish tak puas hati yang amat dengan gadis manis ni.

lepas amek ubat, dia cakap "terima kasih kak.."

kak?erkk!KAK??hohoho. padahal Mish tengok umur dia 28 kot. ades. boleh pulak perasan muda dari Mish. nampak gaya hujung bulan ni kena pergi Etude House ngan Iefa untuk beli serum collagen banyak-banyak. kasi tegangggg sikit muka ni. bagi nampak muda. hilang kedut.

17 comments:

nuruashia ♥ said... [Reply to comment]

ade org pngil mish kak ke?? kuaq ajaq kann huhu..;saba2...

Nazifa said... [Reply to comment]

hahahaa

kalo i ngan u mesti dia teka u tua dr i :p

laskar pelangi said... [Reply to comment]

lain kali jeling jerrr kalau ada orang pggl mish ni kak..hik3 =D

Hanie_Dew said... [Reply to comment]

yeah..yeahh..jom kite gi etude house sesama. aku nye pencucui muke pun dah habes...

zaman skrg ni kan tak kira umor sume panggil kakak. tak kire mude ke tue ke. aku pun xtau nape.

diana said... [Reply to comment]

kesian kak mish...
eh!!!tersasul..

kesian mish..
hehehe

YOUsoF said... [Reply to comment]

Jangan terlbih teggang sangat kulit tu sudah lah.. ;P



Orang kita memang biasa cakap macam tu sebagai tanda respek.

semutsengal said... [Reply to comment]

hahaha,

amik kolagen kan tertegang sangat pulak.


Akak oh akak.

Hana Soffelia said... [Reply to comment]

Haha benggangnya if org yg nmpk lg tua dari kita, pnggl kita akak. Wah.. terasa tau. :-p

Afiq Din said... [Reply to comment]

patut panggil mak cik kot

JIJI YU said... [Reply to comment]

akak...adik jiji suke blog akak..

elyzatul nastaysah said... [Reply to comment]

minom collagen bebanyak pastu tayang depan gadis manis tu balik=)

whitecappuccino said... [Reply to comment]

haha..siann..kot dia yg perasan muda..sabar jer laaa..

Wanie said... [Reply to comment]

hai akak..besala dah keje ni mesti ade org nampak kite lagi tua dari umur kan..keke

alexa yussida said... [Reply to comment]

janganlah sentap kak :p hehe

kte pon bengang mish kalo org yg sah ag tua pnggil kte akak..ishkishk..

cik anum said... [Reply to comment]

kehkehkeh..
sabar ye mish..
jgn risau,
mish tetap comel gtu.,,
weeee :D

Puteri Iqa Izyan said... [Reply to comment]

hohoho. iqa dah selalu sangat kene :D

alif haris said... [Reply to comment]

hhahahaha .. tu tandanya matag :D