Tuesday, November 1, 2011

Terperanjat tengok BE baru.

Okeh, Nampak sangat tak de idea yang melimpah ruah untuk update. Tapi tetap gigih nak update. Takpe takpe.  Pasti akan mendapat balasan yang baik. Haha. Terikut dengan ayat Yoo-Rin dalam citer My Girl. Sebab hujung minggu hari tu sanggup tak pergi merayap demi nak habiskan drama 16 episod tu buat kali ketiga kot. Haha.

Sila la gelak.

Now, nak citer pasal BE yang baru masuk. Dah lama kot tak bercerita sal BE kan kan kan? Dah lama tak berterima kasih kat Encik Nuffnang secara langsung. Hehe. Sekarang ni ada dua BE tengah running kat belog pepel ni. Alhamdulillah, boleh la simpan wat beli Samsung Galaxy S2 kan kan? Haha. Macam mampu je kau.



See? BE yang first tu macam dah nak expired je. sebab dah lama kot menapak kat blog ni. hasilnya tak berapa nak memberangsangkan lol. Yela. Dah lama trafik jatuh tak naik-naik. Mana nak naik, Mish pun dah jarang sesangat berderap kat blog kawan-kawan. Bukan sombong. Bukan tak sudi. Cuma tak dan masa.

Untuk BE yang kedua tu, ada nampak? Haaa..macam mana la boss Mish leh wat iklan kat blog anak buah ni. kebetulan Mish kan kerja bawah Kementerian Kesihatan. Dan dan boss sponsor duit sesen dua. Alhamdulillah. Tak kisah la dari celah mana pun BE tu, tetap kena bersyukur. Sebab skang kan zaman kegawatan poket. Hehe.

Psst~
Tak sabar nak tunggu bulan 12!!! Bulan 12..come to mama!

18 comments:

adwafarahin said... [Reply to comment]

hoho da lama x amik tau sal nuff

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

akak ada satu je yg baru.lain2 dah jd meter

azrijohan said... [Reply to comment]

wah,untungnyaaa dapat BE...

g0m0k9enDek said... [Reply to comment]

ak dah lame x cek BE ni sume.. hahha.. setelah sering dikecewakan! kah kah kah!

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

pasni leyh dtg Kl bwk kami jln2 lagi..

Arif Aiman said... [Reply to comment]

untung laaaa dapat BE~~

Tea said... [Reply to comment]

Apekah BE?

muhamad hanif said... [Reply to comment]

BE tu apa ? Taktautaktau.

eRza farEeha said... [Reply to comment]

i xdpt pon...time dpt x gune tol2..aishh/..
leh la blnje!

Wanie said... [Reply to comment]

gune duit nuff beli samsung galaxy?hehehe..teringin gak nak pakai samsung galaxy tu..cun kan design die..

Wanie said... [Reply to comment]

owh lupe, ade ape dengan bulan 12??kawen?lalala..nak kad tau :P

Izzuddin Fauzi said... [Reply to comment]

Hehehe... BE ye... Cashout nanti sila ringankan tangan anda :D BELANJA!!!

❤ eyeme ❤ said... [Reply to comment]

bulan 12? ade ape meh? besday? aniberseri?

YOUsoF said... [Reply to comment]

Terperanjat ittew! hehe




Tahniah², syukur.... ;)




Bulan 12 Mish nak tunang kan?

Zul Fattah said... [Reply to comment]

hoho.. aku tak pernah dapat lg kot.. huhu

BENA said... [Reply to comment]

BEST AR DAPAT DUA BE baru . kite dapat satu jerrrrrrrrrrr . huk huk ;)

Akeyla Frr . said... [Reply to comment]

MCMANA NK DPT BE ? :(

Suara Kalbu said... [Reply to comment]

Aaaaaaaaaaaaaaaa... nanti bleh belanja akak aiskrim jagung hihihi