Wednesday, November 30, 2011

Terlalu Taksub

Assalamualaikum w.b.t

korang pernah tak jumpa dengan orang yang nak dia je betul. even kebenaran depan mata pun, tetap dia kata dia betul. kalau dah terang-terang dia salah, dia tetap anggap dia betul. memang betul-betul tak betul la dia punya pendapat atau jawapan tu.

susah tau kalau ada manusia macam ni.lagi-lagi kalau kita kerja sama ngan dia. memang la berpendirian tetap tu bagus. tapi kalau dah pendirian yang tak de akar kukuh. baik say goodbye je. tak payah nak berpendirian tetap sangat. buka sikit hati tu untuk terima pendapat orang lain.

lagi satu masalah rasa diri tu senior, so, junior-junior semua salah. sesedap rasa je anggap kami ni kosong dalam kepala. ishh. kalau junior tegur bukan nak dengar. duk keluar semua hujah-hujah zaman jepun jajah dulu. adoi..kot ye pun, semua tu lama dah la beb. bukak buku baru. latest editon punya. ni cakap main ikut kepala dia je. perkembangan semasa tak nak ambik tau. haishh.

taksub sangat dengan pemikiran sendiri sampai hati dikeraskan untuk terima pendapat orang lain. jangan macam ni ye kawan-kawan.

pening! toink toink.


10 comments:

.: iEyLa :. said... [Reply to comment]

hurmm...lagi sakit dr patient2 yg dtg klinik tu layan org yg die je betul ni...

Nazifa said... [Reply to comment]

sape2?
kalo taksub kpop meh join i :p

missSenget said... [Reply to comment]

toink..toink..


nnt yu jadi senior, jgn nak ketegaq sgt..

YOUsoF said... [Reply to comment]

Memang letih berdepan orang macam ni.. Tingkatkan sabar tu ye..




*Boleh je Mish kalau nak nak suruh Usop designkan kad kahwin, banner, bunting pun boleh insyaAllah..

diana said... [Reply to comment]

kasi lempang je..tak pun masa cakap tu ramai2 buat muka tak puas hati..bagi dia bengang!heheheh

padin said... [Reply to comment]

lempang je orang camtu mish, ekekee

chEntA said... [Reply to comment]

alhamdulillah..masih belum jmpe lg org mcm ni..akan datang tak tahu la..

~Nana BamBam~ said... [Reply to comment]

kalau senior sekali pon, jangan la nak belagak..pikir diri tuh baguih..nyampah plak aku..

sba ek

Aida Omar said... [Reply to comment]

pernah jumpa..memang payah.. dah lah nak semua dia je betul, pastu kuat merajuk..adesh lagi sadis :)

semutsengal said... [Reply to comment]

orang mcm tu dah lama aku reject dri hidup aku.



HAHAHAHAHAHHA