Thursday, October 7, 2010

Kecelaruan Identiti!!

hai, hello and salam~
oitt..readersss..wat pe tu sume??
bw ek??ok, sangat jeles..

hey hey peepS!!
tengok tajuk...ade tanda seru..(!!)
rite??
tu bukan tanda marah...wokey...tu tanda cerita HIT!!
(silentkan hati anda dari berkata.."hit la sangat..")

alar..ni normal punye prob lam dunia blogging ni kan..ye la..xpenah jumpe 4 mata..face to face..guna nama pulak pelik-pelik..lain la kalau guna nama siap berbin atau berbinti kan??konpem ley tu dengan kacangnya jantina blogger tu...tapi ade ke orang gune sampai macam tu sekali??except untuk diletakkan dalam profail tu haaa..tu logik la..

walocamanapon..xsume orang sama cam kite..kadang-kadang ade blogger ni nak dikenali sebagai seorang blogger yang misteri..xpenah taruk gambar..atau tade penah nak bgtau yang die ni boy or girls...still nk berahsia..dah tu prinsip die..kite jz hormat la...kan3..??hehe

biasanya kita akan cam identiti blogger tu melalui niknem yang die gune...kalau nama ala2 ganas sikit..terus kite cekup boy punye jantina..ye dopp??hahaha..kalau nama ala2 ayu jerw..haa..ni konpem pompuan..hehehe

selain tu try detect ngan tgk kat profail pic..ade yang taruk gmbar betul..betulla...tp ade gk yang letak  gambar lain...kan2??hurm..kadang2 tu Mish pon selalu gak silap teka..kadang2 main tulis DEAR, SAYANG suketi jerp..yg ley accept..ye la..ade gk yg xbole kan??kadang tu lau kena kat lelaki...aduss..malu i separuh badan..hak2..

awal-awal dulu..Mish penah la silap paham kat sorang blogger ni..die letak gambar budak pempuan kat profail picture die...comell sangat...so, mish bajet maybe budak tu anak die..xpon anak saudara die ke..mish terus expect yang die ni pompuan..hak2..sekali tanya..duSH!!hamek kaw..lelaki la weyh..ciss..memalukan peristiwa tu..hahaha..seb bek i xgedik over lagik..hahaha...

susah betul nak tau identiti orang nih..pulak tu makin ramai blogger yang suke sorok identiti..haha..unik jugak kan??

tp dah mmg style Mish xsuke nak sorok2..haha....i kan mencapap...oitt..xgedik la Mish kalau main sorok2 kan...meh nak tunjuk muke budak gedik ni...budak gedik ni pompuan k!!selalu taruk gambar sendiri yang macam nak mintak lempang tangan kanan...hahaha


tapi pagi tadi..ade jugak blogger tanya i..i ni boy or girl...??gmbar kat header tu gmbar GF ek??perghh..telan air laut mish nak jawab...hehehe..kasar sangat ke nama mish tu ek??gulP~ but nevermind la....lalalalla~

psstt....
ini bukan entry marah..ini entry kelakorrr...sila gelak lepas baca..ok!!
sebarang ketidakgelakan akan dikenakan denda di bawah akta 999 Kanun Ntahpape!!


15 comments:

Zaer!! said... [Reply to comment]

hahahaha..yang pasal blogger letak gambo pompuan tu zaer tahu sapa?yang tanya mish ni pompuan zaer tahu gak sape.hehe.semua rahsia ada dalam ini kocek hah! haha..;-)

Neway,kalau betul2 nk pastikan yang die ni laki or pompuan just tanya binti or bin.tu je.xyah tanya nama.just tanya camni..''hye wak,awak ni berbin ke berbinti? 2 je.agak2 kalau mish kena sedah penampo,zaer larik la..hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

hahaha..ciss..wat2 tau lak die..kah2..mmg suke jage tepi kain Mish la zaer ni..adess..hahaha..

haha..sebelum kena tmpor mish tarik zaer lu wat bekap..kah2..

apik pehe said... [Reply to comment]

huhuhu..setiap blog ader identiti masing2..aper2 pon..identiti mish asek suke letak gambo setiap entry..hehehe..

Encik MamaT said... [Reply to comment]

saya laki ke pompuan? erk...

Black_roses92 said... [Reply to comment]

haha...samo le.. mesti kadang2 tak tau jantina hape.. kang nak panggil akk, lelaki, haha..buat malu je..

Apis said... [Reply to comment]

haha... macam2. :)

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

miss..cik tom rasa rasa camtu je sape blogger yang letak gmbr budak kat profile tue..ekekee..cam cik tom memang suka rahsiakan identiti...ntah rasa best..tp xde la kes silap jantina..huhu

ribena.illina said... [Reply to comment]

hahahaha.boleh pulak ekk ade owng tnye gtu. ish3. HAI MIsh boleh berkenalan? HAHAHA okeh tau xde kaitan. hahaha*

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

heheh kasar ke..kalu mish tu xkasar lgsung..xganas lgsung..kalau mishai tu ade la sket2 ganas..mcm misai sket2 la..pasal split identity ni..bru smlm tgd dvd sai ni..sorg mamat mereng ni ade 7 split identity..klu bodo tu bengap sgt..klu dtg je identity pndai tu smpai terlebih pandai sgt..bez2 cite tu..hahh sebelum terlupe..nk bgtau..ade entry baru ni ade name mish sekali..tq ek..tq for ur support...mmuaahha..hehe

Aretikz said... [Reply to comment]

Stakat sya ngensot.. lum pernah lg dorg pangil suster.. har3x~ Hok olo.. ada juga tnya lelaki or pempuan yek? Meh sya tnya balik.. awak ni lelaki ato pmpuan? na.. sya xtnya boy or girl kan? lalalala..

misyamissyou said... [Reply to comment]

hohoo..gmbar atas tu gmbar GF sape ek? hehehe

budak_nakal said... [Reply to comment]

haha.. gelak tiba2 teringat kat miss senget.. :P

Dc said... [Reply to comment]

Dc tau spe dalang nye hahaha=p ape2 pon mish jgn lah mlu dgn blogger tu yer..nnti lah dier letak pic dier sendiri tu..myb ade sbb dier buat cmtu cot ..hehehe betol x? hahaha

p[A]n[A]d[O]L said... [Reply to comment]

since panadol awl2 blogging lg, panadol mmg x penah ltk pic sndr or show off who am i..
slalunya tibai album paci google jer la..ahaa
i juz dont dont feel selesa la wat cmtu.

kalo org tue layan panadol nie mcm gurl. i'll treat her as a girl oso.
if dia treat panadol nie mcm boy,
so i'll do de same la..
hahaha

pN.rOs said... [Reply to comment]

kelako2..
pN.rOs pon penah jadik kes gni...
masa g hospital bawak baby check up. i ingat pompuan.. muka memg dasyat.. dressing pon ala
tapi skali masa nama dia kena panggil...
Ku Awang.....
opps cannot sebut nama nanti kena pangkah.. sowi pokcik terciter lak story kita,,,, wakakak
oo i pon suka letak gambor sendiri tp bukan tok mencapap or show off arap maklum ya..