Sunday, October 24, 2010

Award dari Egie..

salam yunkieS!!
kali ni Mish nak ambil award dari egie pulak..hehe..
egie ugut Mish..lau tak amek, die bomm blog pepel ni..
(sila jangan percaya!)
thanks k egie...
terharu kot ni..


ok, cam bese...ade award..ada reward..kan2??hehe...

1. Apa yang sedang bermain di fikiran anda sekarang ?
 perut lapa...nak cepat-cepat post ni, pastu nak gi dapur dan makan nasik minyak..nyumm2..

2. Apakah nama samaran anda ?
err..too many..well known as Mish kat dunia blog.

3. Senaraikan 3 orang yang anda sayang
orang..orang...orang...
cukup kan??lalala~


 4. panggilan untuk si dia
D.I.A!!

5. hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa
H.A.D.I.A.H~! laaa....

6. Blog mana yang paling anda suka visit ?
 ..MisH LollyPuRp..
untuk menjaga hati semua pihak..ngee~

7 . Tag kepada blogger.

sape tak amek Mish bom blog korang!!
(sambil pegang bomm katak!)
lalala~


PSSTTT~~!!
terkilan ni.sebab before ni, dah penah ada blogger yang kasi..tapi Mish ni kan cuai..dah lupa sape..err..maafkan Mish k...dah nyesal ni..pas ni kalau korang tag...Mish akan buat dengan segera k. err..kalo ada yang marah ngan Mish, sila amek segenggam angin dan baling la kat Mish..Mish rela.....

7 comments:

ezzyra said... [Reply to comment]

mish main tipu....hehehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

aaa..nape lak??alahai...jujur dah tu yunk!hehe

Afiq Din said... [Reply to comment]

segenggam angin x best la..
segenggam batu pon ok...

najihah sahami said... [Reply to comment]

uihh afiQ!!kejamnye kamu..uhh

Afiq Din said... [Reply to comment]

afiq kan garang..
haha

.:|kamaryeah|:. said... [Reply to comment]

waah~
bom katak vs segenggam angin~
hee~

Cik. Bena said... [Reply to comment]

wahhh header tuka lagii. hehehe~

cop2! sowi ekk bena x BW lagi.sbb tgh kelam kabut skg ni. ~ heeee~