Tuesday, October 12, 2010

Finally, It Ends Tonight~

CHEERSSSS~!!!!
waa....caps lock sey...
sila la paham perasaan penulis ketika entry ini ditulis...
rasa cam xcukup jari nak taip..
sume benda berebut nak kuar dari pale penulis ni..
aduss..


setelah berhempas pulas untuk siapkan assemen..siap menyepi dari dunia bloG lagi..
malam ini, bersamaan 12hb Oktober..waa..penulis dah berjaya menyiapkan assemen terakhir untuk sem ni..dengan bermacam-macam dugaan yang menimpa sepanjang penulis menaip assemen ituu~

psstt...~
pengajaran di cnie...:
  • sila rajin2kan diri menekan ctrl+S...thanx kepada blogger yang banyak bagi aku semangat untuk siapkan assemen. xhenti2 depa marah penulis sebab penulis cuai..hak2..blogger itu, sila terasa ok!!
  • yang penting...jangan tangguh2 lol..merana giler gua cakap lu..hancuss perancangan masa depan kerana masa lepas yang tertangguh..(jiwang sudaaa~)

    tajuk entri suka duka kan..kan??meh nak habaq mai citer suke aku ni haaa~
    sepanjang aku slow down bab2 blog ni..aku speed up mood untuk berfesbuk...cewwah..xcaye??p r tgk aku nye wall...aktif tol aku sari due ni..ye r..blog xbukak...p gatai2 bukak fesbuk plop...aduss..tp FB xmelalaikan aku macam blog ni...(padahal dah memang lalai..sila boo~)
    friend list pon makin naik..al maklum la...aku di add dan meng add sorang due kawan-kawan blogger....sambil assemen, sambil fesbuk..agak2 korang, keje jalan x???


    so kawan-kawan...penulis nak stat bw dah ni...sudi layan x??say sudi plisss!mau gegar dunia blog..(macam gempak je..padahal mata dah kuyu..sifat xistiqamah masih berleluasa)..


    nota bawah kaki..
    1. kunun2 xmo bw..tp kdg2 tu terlepas gak ke kandang bw ni..seb bek xjadi bwWF..wadde..motiF??
    2. kunun2 xmo pos entry..tp kalo jiwa ngah kaco...jgn diperam lol..kan2?/
    titik!

    16 comments:

    ribena.illina said... [Reply to comment]

    hahahahhaa. entry kelam kabut sbb ni mesti SANGAT hepi nihhhhhh!

    bgus3!! dah siap esemen so kite enjoyyyyyyyyy~ hahaha

    tiefazatie said... [Reply to comment]

    hahaha...bagus pe kami bebel2..haha..baru mish ingat nk tekan ctrl+s!hahaha

    Afiq Din said... [Reply to comment]

    booooooooooooo :P

    suzie rahman said... [Reply to comment]

    hihi sudi,come2 kiss mama..hihi

    budak_nakal said... [Reply to comment]

    haha..suka la mish ye siap dah asgmnt :P tahniah2..sila bw besar-besaran :P

    najihah sahami said... [Reply to comment]

    bena
    haha..tau xpe..hepi giler ni..hak2..

    iefa :
    haha..kami??(iefa +afiq) yerp..kii..ok2..stop babling k..setel sudaa..thnx guys~

    najihah sahami said... [Reply to comment]

    afiq :
    waa...brani boo yerp..ish~

    suzie :
    muah ye mama...hee~

    apik pehe said... [Reply to comment]

    apik ni pon da lame x bw..

    :: m!3yr4h_LolLy :: said... [Reply to comment]

    ahak...
    mmg da xleh nk tggl bnda 2...
    thniah2...

    LadyBird said... [Reply to comment]

    bagus2..assigment dh siap :)..
    BW banyak2.. nati akak ikut :)

    haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

    bgus2 siap dah asemen..meh dtg page sy meh..bw mylense'sstory lak..hehe mmg nekad seminggu ni xmo bw..tp sejak menceburi bidah belog bw n komen2 kt entry kwn2 ni mcm addict lak..heheh ase xbez je klu sehsri x bace entry kwn2 .kompem dah kene bomoh belog ni..

    Aretikz said... [Reply to comment]

    Bila suda selesai semua.. maka.. mula aktitibi2 berfaedah itu.. ahakz.. na.. pa lg.. jgn diberi lama pembalasan si pitung itu.. ahakz..

    dunspeak♥ said... [Reply to comment]

    esimen dah siap leh la layan belog sepuas ati ya??hehhee

    Black_roses92 said... [Reply to comment]

    hehe..mish ni.. ala..standrt la student buat kje menyambil..fb. hehe..kita pn buat mcm tu..

    Kuman Chaos said... [Reply to comment]

    masa jiwa kacau la best buat entry... banyak idea..
    kuman "Darfur.." Entry

    Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

    tahniah2..ni hadiahnye..muaah~ ;P