Monday, October 4, 2010

Countdown to 4hb November - Part 2

yeaaa!!4hb Okt dah jenguk kita!!lagi sebulan 4hb Nov kan??hehe..cant wait~


SALAM koranggg!!!!!!
ahaha..cam gempak je salam Mish tu kan....well well well..ecece...hari ni dh sampai masa Mish tunaikan janji Mish k...sal Countdown to 4hb Nov..

teettt....sebelum tu..thanx la kepada 18 orang pengomen unggul (setakat n3 ni ditulis) yang nampak benor sayang kat i tu..hehe...by the way....Mish nak ucap bebanyak time kasih ye atas kesudian anda membaca n3 Mish yang agak sadiss tu...macam-macam komen dan luah kata yang Mish dapat dari c0mment box tu sendiri dan jugak kat shoutmiX Mish..hehe...ada yang cakap Mish nak g kawen laaaa...ada yang cakap Mish nak p jauh la...wahh...yg xtahan sorang tu la....xabes-abes cakap Mish nk kawen....siap cakap pas ni dah xleh nak sakat..warghhhh..tau pon boring lau i xde..haha...ada yg cakpong2 la..adess...sape makan cili..die rasa pedaS!!

0KiE...terus pada konten..hak2..actually........
.
.
.
4hb N0v ni...Mish tamat praktikal kat Klinik kesihatan yang membosankan tu..yeehuuu!!xsabor deh...nak balik kolej......sebab pas abis praktikal..kitorang akan ada final exam lak kat kolej....sangat2 xsabar nak jumpe dak2 ni..geng 5J..hehe...rindu nak peluk-peluk dorang...nak gossip tengah-tengah malam..waa..memang sangat-sangat xsabar ye readers...hehe..bukan i kemaruk nak peluk cium laki ok??hahaha


dan oleh sebab itu..Mish berkemungkinan tidak akan membawa lappy dan my beruk nih...sebab..kalau bawak..konpem u olls goda i untuk berBW je kan..aahh..so, Mish terpaksa tinggal sat dunia Blog yang kusayang-sayang ni...err..dalam 2 minggu jugak la..so, wat teman2 seperjuangan..ni Mish nak pesan sebulan awal key!!!jangan lupe jenguk Mish...hehehe..

pakaian yang dibawa tak lain tak bukan baju oren Mish tu..dan pakaian lain la...memang dah ready prepare kan??so, bukan baju kawen yep sayang-sayang sekalian..haha...

semestinya bukan baju kawen darlink2 sekalian..baju oren ni je pon..hehe
so, sayang-sayang sekalian dah tau kan..mana i nak fly away 4hb Nov ni..sape2 yang duk area KL tu..nk ajak i lepak..dipersilakan..hahaha..
(xgaya nak pi exam pon kan??..haha)

psst~
tu je pon kan..suh tnggu next entry cam gempak...siott je..hahha...

di sini juga mish nak ucapkan..bebanyak time kasih yang tinggi melangit pada u olls yang bagi semangat kat Mish semasa Mish berhati kosong semalam yerp....akhirnya, berjaya gk Mish post n3 ni lam emosi mereng..hee~

10 comments:

apik pehe said... [Reply to comment]

heheh..nak ikot mish..amik apik kt gambang tau..hehhee

miss chekleen said... [Reply to comment]

yeayy!!!tahniah mish..dah tamat praktikal..ehehe..
kang taleh nak manjes2 dah la ngan mish..ahaha
good luck dear.. :)

Encik MamaT said... [Reply to comment]

4 oktober.... hepi nirthday encik mamat... kekeeke

misyamissyou said... [Reply to comment]

yeah! dah abis praktikal..huhuu gud luck tuk exam lak ye..

Amyna said... [Reply to comment]

be da best among da best ya mishh 4 ur exam.. :)

:: m!3yr4h_nAnEA :: said... [Reply to comment]

hahahaha...
wt suspen der jep mish nie..
aiyaa....
xlme dh 2 4november...
:)

tiefazatie said... [Reply to comment]

laa..nak exam ye..hihi..gewd luck dear!chaiyok2!hihi

.s.o.f.i.a. said... [Reply to comment]

good luck for ur exam dear...........

Zaer!! said... [Reply to comment]

Cett ko mish! main kan hati aku derr..fuh! nasib baik xmakan cili arini.haha...pasni boleh la nk SAKAT mish!! sorry zaer lambat comment..tension derr.hehe..;-)neway! welcome back k..;-)

suzie rahman said... [Reply to comment]

wah ni dier.ceh mish propa lbh.ingt nk kawen.wawawa