Sunday, October 31, 2010

Ini Entry Bukan Untuk Kamu~

okey..hari ni saya mengaku..saya buat sorang kawan saya terasa. Saya sedar dan saya mintak maaf. saya tau dia tak baca kot blog ni. tapi saya nak lepaskan rasa bersalah saya dalam blog ni jugak. buat kamu yang tak de kena mengena..tapi still nak baca. up to you...

ok..2 hari lepas birthday kamu. saya lewat 10 jam 34 minit ...kamu la cakap..hoho...tapi saya still wish lol..nak celebrate sesama..tapi skang saya dah jauh...sebab masa birthday saya hari tu..kamu dan kawan kamu bawak saya keluar. just 3 of us. lepak kat Dataran Syahbandar. happening sangat walaupon waktu tu dh lewat. jam 12 malam...kita pegang satey...dan nyanyi lagu birthday saya. saya hepi. sangat-sangat.

dulu masa sekolah menengah, kita tak rapat. bila masuk poly..kita kamceng. sume tau kita rapat. kalau bab bergurau. kita memang bergurau tahap bodoh dalam dunia. kita selalu kena marah ngan lecturer tu. alahai...malangnya kita. bila saya pindah masuk kolej..saya tau kamu tak la rasa kehilangan sangat. tapi saya terasa. saya rindu kawan-kawan kat poly. selalu kacau awak dan kawan-kawan kalau saya nak nangis kat kolej. 

satu hari bila awak dah kapel..awak ada awek..awak terus lupa saya. jarang kontek. sebab awak memang setia. ok...tak kisahpun...tapi bula awak putus, awak cari saya. bila awak sempit, awak cari saya. ok saya tak la terasa sangat sebab saya rasa, tu memang keje seorang kawan.

tadi awak kol.sori..awak kol saya beberapa kali sebelum ni. tapi saya tengah keje. sedang busy. kadang-kadang masa makan. saya tak boleh nak gila-gila masa tu. petang tadi awak kol lagi. saya memang tak boleh nak angkat kol tu sebab ada keje. kalau saya cakap saya ada keje. nanti awak cakap saya nak jauhkan diri. alahai..sebab tu saya suruh adik saya angkat kol tu. 

adik saya cakap awak macam marah. macam awak tau saya saja nak ngelat. hurmmm...sori la...saya tak niat. memang tak niat k.sekiann...


pssstt~
tu je Mish nak cerita. SORI. 
kadang-kadang bengang ngan sikap sesetengah lelaki. lepas putus cinta, jadikan Mish mangsa. nak bercerita tu..cerita ni..masa ngah bahagia melayang ntah kemana. hurmm...bila dah patah sayap..ramai cari Mish.

22 comments:

missSenget said... [Reply to comment]

err...

diorg sbnrnye ade ati kt mish..

diorg nk mish tau diorg single..

hahahahahahha

no comment~!!

farhana fabulous said... [Reply to comment]

chill ya !

iEyLa said... [Reply to comment]

satu hari nnt bile "org tu" kne ape yg kite rse bru die sedar..
yang selama ni kite la yg setia ade bile die perlukan...
be strong k..huhu

Yann Mazian said... [Reply to comment]

huhu. sabar je mish. yann pon pernah terkena dulu. skang di dh bahagia, tak ingat lagi dh kat yann.
mish bwk bsabar je lah ye. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

Sabar ye Mish..LM pernah rasa apa yg mish rasa.Sis pun sedih kalau di perlakukan mcm tu.Sbb nak jg hati awek..dier sanggup buang sahabat.Tp pastu?

yang penting..Mish jg hati tu..dan jgn bg orang buat sesuka hati ye?

najihah sahami said... [Reply to comment]

missSenget : komen kamu sangat sengal la senget..haha..xde mknanya yunk..

najihah sahami said... [Reply to comment]

farhana fabulous : ish, mish mmg chill pon...hehehe...thnx yunk..

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

yunk!

sabar eyh..
x yah pk sgt tao.
shud pon pnah kne.yes!shud phm pe kmu rase..

ahaha.btw yunk,kmu bertuah coz tlh di TAG oleh jari yg sengal nih. ^^

http://mung2.blogspot.com/2010/10/tolong-top-up-kan-untuk-sayer.html

apik pehe said... [Reply to comment]

btol missSenget..apik sokong bulat2..xder petak2..ramai org yg suke si budak mish ni..haishhh..

hahahhaa..peace!!

najihah sahami said... [Reply to comment]

Yann Mazian : hoho..mish tak dehal pon tang tu..ish..mish cool je ni..jz nk mntak maaf sbb mish wat die terasa je...huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

Lydia Miza(Aidyl Azim) : mekasih kak..hehe..insyaAllah...tapi kalau bab kawan ni..ish...susah sikit...bukan semua perangai sama.. die pon ada baik, ada buruk..huhu..

najihah sahami said... [Reply to comment]

iEyLa :

eh eh..mish xde paper perasaan pon kat die yunk..jz kawan lol...kamceng je..xde feeling..hee~semoga die bahagia je la..hee~

najihah sahami said... [Reply to comment]

Shuhada Othman :

haha..sengal kaw shud..smpat je tag kat cie.ish...ok2...thnxS~

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik pehe :

haha..sokong la missenget tu..aih..dua2 mish humban lam longkang....ni entry sal kawan je la..ee...

RAFHAN ~peace~ said... [Reply to comment]

saye pn pernah alami ape yg mish alami. Ade sorang pempuan ni, bile ade masalah dgn Bf mmg asyik nak mengadu kat saye je. Tapi Aiman x kisah. Saye pendengar yang setia, macam tunggul kayu.. haha..

Cik. Bena said... [Reply to comment]

bena pon penah kene jugak gtu. tapi bena wat blurrr jek. last2 bena wat derk jek. xleh nk jage perasaan sume org la mish. huhuhuhu~

Fello Ariza said... [Reply to comment]

knape perlu mncari mish?..

itulah persoalan yg perlu dijawab..

eh.. xdek org lain ag ke nk cari selain mish nih..

mish nih xleh caye sgt..

hahaha:P

jangan marah yer mish..hihi :P

Dark Half said... [Reply to comment]

berterus terang je apa yg mish rasa tentang sikap dia. cara tu rasanya lebih baik utk korang wpun agak direct

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

jgn sedih ye..
cik tom kan ade..hihi

suzie rahman said... [Reply to comment]

yup2..sya sokong awk 170% mish..btoi r.. lelaki cm ni g bgus kot dari lyn je sume.tp klu lyn kwn cm biasa xleh ke? xleh2.klu sy awek dier, sy lak jeles.cne ni mish?? hahah

diana said... [Reply to comment]

sebabnye mish lagi baik dari gepren diaorang..
diaorang suka mish tapi dah ade awek kan..
jadi bila putus je cepat2 le cari mish..

deno said... [Reply to comment]

don seday2

deno kan slalu ada melawat :)