Saturday, October 9, 2010

Nuffnang Glitterati Plus Open Meeting

oo yearrr...
berita yang sangat mengujakan Mish saat tangan i gatal duk kelik2 website Nuffnang..
waaa..Nuffnang nak wat ala-ala gathering sesama blogger...okey..cukup mengujakan..boleh jumpe dengan blogger-blogger sekalian alam..

sila klik untuk pembesaran yang menyihatkan!
skang Nuffnang dah tubuhkan Glitterati Plus..err..ape tu?
"Glitterati Plus, a new club we’re putting together for active and outgoing Nuffnangers like yourself!"
ok..nak tahu ape kelebihan join this club??
- Glitterati Plus adalah sebuah kelab eksklusif untuk Glitterati Nuffnangers yang aktif dalam menghadiri acara-acara dan menyertai pertandingan yang dianjurkan.
- Kelab ini sekarang terbuka untuk setiap Nuffnangers Glitterati yang berminat untuk join.
- ahli  Glitterati Plus ditawarkan lebih banyak peluang untuk menghadiri acara yang dianjurkan Nuffnang.
- Kelab akan dipimpin oleh sebuah jawatankuasa Nuffnangers dipilih oleh ahli kelab tu sendiri..

hurmm..ok....Mish xnak cakap bnyak..kang banyak melalut lak..pepe hal kalo u olls nk tau..err..sila tekan akaun Nuffnang sendiri k..dah tertera kat mana..detail!!k..

i xnak story panjang bcoz i sedih sebab konpem2 i xdapat pegi..kan2??isk~xpat jumpe u olls..haha..
Mish harap Nuffnang bole la wat lagi sekali bila Mish dah berada di KL nanti k Nuffy!!

psstt~
sesape yg nak join sila dropped ur emel dan blog URL kat cnie...OPSS..jangan!!kat emel bawah ni okie..
glitteratiplusmy@nuffnang.com

4 comments:

apik pehe said... [Reply to comment]

alaaaaa..16 apik ader program..huuuu..
nak gak rase first time berjumpa nga bloggers2

jeera said... [Reply to comment]

org x de nuff cmnie mne buley pigi.. waaaaaaaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik :
haha..tau xpe..mish pon xpat pegi..sgt2 jeles pd yg pergi..huhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

jeera :
aaaa...sila wat rayuan ngn nuff..hak2..