Sunday, October 3, 2010

Hati Kosong

maafkan mood aku malam ni...
terasa down...
hurmm..still cari sebab utama...
tp xjumpe saspek..maafkan aku pada kalian yang bertandang...aku hargai..
cuma belum lagi masanya mood mereng aku kembali..
doakan aku yer...

penah rasa hati kosong??
ataupun..tau x hati kering...??

yerp..tu la feel aku skang kot...nak ketawa..tapi air mata kuar..
nak nangis..angin je yang kuar...
nk bersembang..
takut lukakan hati sesape...
ye la..namanya kurang stabil kan..

penah tak bayangkan camana kalau luka kat badan..
berdarah....
pastu ada limau dititiskan atas luka tu..
syhhh....
jangan bagitau aku macam mana pedih tu...silentkan k...
sebab aku dah rasa...

jangan tanya kenapa aku malam ni...
xde kena mengena ngan yang hidup atau yang mati pun..
cuma sesekali kite gembira..
beringat akan duka yang sedang mengintai peluang...
motivasi untuk diri mungkin...

aaaa...
aku xharus macam ni..
aku cuba cari kekuatan untuk berblog...
td dah jumpe giveaway..
tapi mood still down..
hurm~
chill Jihah!!
opss..Mish barangkali..
meskipon xde yang rindukan kegedikan aku di dunia blog ni...
tapi aku gembira untuk menggedik di alam ni..
alam yang mana kau xkenal aku..
dan aku xkenal kau..
aku rasa aku bebas...
hurm..ok!!
nak naikkan mood untuk wat n3 yang dijanjikan...

thanxs readers..~

11 comments:

Nur Hayaty said... [Reply to comment]

yaty pun penah rasa semalam mish...sabar k...rasa itu adalah biasa bg setiap org...rencah kehidupan...meh sini nak hiburkan hati mish..jom nyanyi

bila kita gembira tepuk tangan...

ulang sampai mish gelak..hehe =P

chill k dear...^__^

miss chekleen said... [Reply to comment]

sabo ye mish..
chekleen pernah rasa macam tu..skang pun salu gak camtu..
bila down sembang pun takleh nak gelak...
tc ye..

Mardhiah said... [Reply to comment]

Down? Up balek ok.. Cik Siti suka komen dari main chat box itu..
hehe...=) senyam okey,.
saya windu senyuman kamoo...
joa, saya suka bergembira.
tips sya utk happy,???
huhu..i'm a girl full of trouble..

>.< Harta seorang Perindu

RuSh D said... [Reply to comment]

wah mish,kenapa nie??sedih jer cite..
cheer mish..you can do it;)

budak_nakal said... [Reply to comment]

mish.. relax2 okey ^_^
jom rongak belanja gula2 :P

Fello Ariza said... [Reply to comment]

aiyakk mish.. jgn sedey2 :)

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

mish.. chill oke ;)
x mo sedey2.

puteri cahaya. said... [Reply to comment]

xper, walau kita tak saling mengenali.. suatu hari nanti kita akan datang ke dunia reality yang akan menemukan dan mengenalkan kita semua ok...

..ika itu aku.. said... [Reply to comment]

ika prnah gak rasa cam ni...
ssh nk share, ssh gak nak bg org fhm..
chill up k jihah a.k.a mish =)

ribena.illina said... [Reply to comment]

ade mase kite rase hepi sgt ! ade mase kite rase sedang2. adde mase kte rase down abes . banyakkan besaba ye mish ! dan jangan di layan kan sgt. pegi tgk vdeo2 lawak. mane tau leh ilangkan mood down tu kan. heee~

amira said... [Reply to comment]

cool keyh.. ololo..moral down lah pulak.. huhu (sori tak shout... tenet cam hampeh)