Friday, October 22, 2010

Can't Stop Eating!

huahahahahahaha...ok. itu gelak lagak setan. ish. tak sopan. opss, lupa..salam semua.hehe..skang pukul 2 petang lebih. had ur lunch already??

i` am done. baru je lepas. lunch yang ke dua. setakat ni la. maybe lunch seterusnya akan menyusul selepas ni. who know..kan..kan??

ok. dongak atas. tengok tajuk. cant stop eating. thats my bad habit. hate it. alar, bukan Mish je ada bad habit too. korang pon ada kan?? sila mengaku. jangan buat i rasa keseorangan k! gelak.

kalau bab makan. 1st sekali. mish terpaksa cakap. sori, betul-betul tak pandai kawal makan. sebab tu badan cepat naik. jangan buat andaian cepat gemuk k. just say, cepat naik. gemuk is too cruel here. lalallaa~

sehari i boleh tibai macam-macam jenis makanan. i will bundle it up bila Mish tension. when i have nobody to talk. i talk with my food. delicious bebeh!!

waktu perdana untuk makan bagi Mish adalah sekitar 2 - 3 pagi. hohoho. itu adalah waktu paling best makan. sunyi. yang lain semua tidur. mana-mana makanan yang tak habis tu. nak dibuang sayang seribu kali sayang. kan?? alternatif nya. masukkan lam rugae Mish ni. selamat.

kalau bab jajan atau makanan ringan pulak. hurm~lolipop tu sure. sambil keje sambil mengemam. lalalla~hari-hari bawak bekal biskut atau Mister Potato tu haa.. dah macam addict pulak. duit elaun langsung tak boleh nak save. adess..mish memang tak pandai nak jimat. series!! tak pandai nak tahan-tahan diri dari makan. kalau na makan, tak de duit macam mana pun, tetap beli. oh my weakness.

tapi....! tetapi. kalau Mish pergi ke tempat baru. Mish akan homesick. oit oit..bukan la homesick sampai hentak-hantak kaki, sepak-sepak dinding, meraung mintak balik ke apa. Mish punye homesick macam tak selera nak makan kalau kat tempat baru. tengokla makanan macam mana sekali pun. fuhh, konpem kering air liur. haha. sampaikan Mr Choc selalu je bising. cakap i terlalu ikutkan homesick tu. aduhai....memang tak selera la dear..huhu.



psstt~
tadi masa makan nasik lauk daging masak pe ntah yang my mom masak, i tergigit halia. rasanya, ya ampun...yeww...

21 comments:

saperakue said... [Reply to comment]

suka mkan.. naaa join contest nie..
from my blogging fwen

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/10/contest-aku-suka-makan.html

Fantastic Ajane said... [Reply to comment]

kita serupa la mish bab2 makan ni...tp mish maintain je FA tgk.. jeles ni....hehhehe

missSenget said... [Reply to comment]

suke mkn jugak~~!!

best kan mkn byk2...
pastu knyyg2 terus tdo..

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

suka makan jugak!!

kiLaLaLa said... [Reply to comment]

hee..
kila pn ske makan..
sbb 2 bdn montel..
ekekke..
:P

Anitadahahs said... [Reply to comment]

kenapa kita suka sangat makan..adoii!
sampai pening tak nak makan dah..hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

saperakue :

hoho...olaitt bebeh..t mish cuba nasib..lalalaa~

Dc said... [Reply to comment]

halia tu bgus klu d mkn..tuk kesihatan..buang angin dlm perut=p

najihah sahami said... [Reply to comment]

Fantastic Ajane :
haha..maintain lagi..dua tiga hari lagi naik la..baru semua xkenal Mish t. hehe

najihah sahami said... [Reply to comment]

missSenget :

haha..sgt2 setuju ni nget..alahai~

najihah sahami said... [Reply to comment]

Tomato Gurl's Life :

haha..jom geng cik tom..sama2 naik badan t..lalalala~

najihah sahami said... [Reply to comment]

kiLaLaLa :

haha...montel tu mmg xleh nak halang ni kila..haha..bulat dh pipi..adess

najihah sahami said... [Reply to comment]

Anitadahahs :

haha..sebab kita harus tunaikan hasrat perut kita kot kak...haha

Shuhada Othman said... [Reply to comment]

mish! haha. mau join fans club ni. mkn mkn mkn ! :DD

Fello Ariza said... [Reply to comment]

adik beradik misssenget nih.. suke makan..hahak

Izan Ishak said... [Reply to comment]

kak izan pun bole kawan ngan mish. time2 preknen dulu kalau terbangun 1-2 pagi sure buat air cicah biskut. mmg heaven ohhh bab makan2 ni~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

hahaha..LM pun suker mkn..tak berhenti-henti dr mkn.

apik pehe said... [Reply to comment]

aaaa..halia la bagus..untuk kesihatan..hahaha..kuat tol dak kecik ni mkan..

jeera said... [Reply to comment]

yeayyyy kita same!!
sedara adik sume suka ckp adik ade 'bela'..
kurang asam! hahaha

Black_roses92 said... [Reply to comment]

haha..makan je keje ye.. haha..kita un makan non stop tapi bila ngah stress je. tu yg asal blek kg je, sume tny..apasal makin gemokz! haha..
pasni kak mish kne blnje kita la..makan sesama ye.. hehe

YOUsoF said... [Reply to comment]

halia tu saje nak kena gigit supaya si pemakan tak tambah nasi ;DD