Saturday, October 23, 2010

Mencari Mish Yang Hilang

salam semua!!!cewwah....petang yang dingin dan beku ni. asal2 nak tdor. tapi duk pikir banyak lak hutang Mish ngan korang semua. adess...patot berat bahu. ada amanah tak buat lagi...hehe..ni haa...mana-mana kalau u olls bw, konpem current entry kebanyakan blogger, "Mencari identiti blogger yang hilang" aisehh..tapi Mish cam gatal je nak ubah.cam gempak sikit..yedok??haha...maafla ye..sila jangan muntah-muntah k. Mish layan je ni. hehe..

mekasih ye untuk mereka yang tag Mish. ramai kot. hutang-hutang punye hutang sampai lupe dah sape. tapi ni antara yang Mish ingat la..kalo mana blogger yang ada tag Mish, tapi Mish tak inform, just leave a komen k..sori...

tak nak cakap banyak. (padahal dah giler punye banyak..haha). Mish nak jawab tag dari miera, misSenget, Cik Tom, Lydia Miza, dan Anen.

dorang siap bawak pisau sambil ugut..

"Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you."
 
jom jawab!!

suke kaler pepel for sure
suke kemam lolipop
suke makan coklat
suka makan kek
terkenal ngan trademark gedik
suke amek gambar
anak sulonG
suke peluk tedibear
tak suke makan ubat
tak suke air kelapa dan tebu
seorang kakak yang garang..grrr..
suke koya sebelum tidor
dah tak suke baca novel
tak bole hidup tanpa nset dan lappy
kuat makan
sangat peramah...buwerk..
sayang kawan-kawan
sayang irfan..opss..
sangat mudah trauma lebih2 ngn ragam manusia
menyampah ngn orang yang annoying..*blur*
tak pandai menabung
tak minat farmasi
dah jarang tngok tv sebab layan blog
minat ultraman dyna..sebab Asuka tu hensem
cukup ke lebih korang jangan kira.

fuhh..tak cukup nafas Mish jawab tu..hahaha..saje je tak letak nombor.hehehe.
ok lah..nak tag sape ek. ramai tu. tapi semua macam dah jawab je...kan..kan??bgla idea nak suruh Mish tag sape..plisss~

5 comments:

laskar rainbow said... [Reply to comment]

pewit syg irfan. heee!
smga bhgia dear ^__^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

tq..hahaha sudah terjawab siapa mish sebenarnyer.mlm ni jgn takut,tak kan LM dtg bw pisau dlm mimpi mish lagi..hahaha.

alienelliz said... [Reply to comment]

kalau x ad reward jgn tag ell...hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

haha..tp semua tue bkn rahsia ciktom dah tahu..nak rahsia lain..*smbl ugut ;D

Miss Yaty said... [Reply to comment]

yesss..dah kenal mish..lebiu mish sebab sudi bagi link ni..

kim salam kat irfan..
eh tetiba ;p