Saturday, October 30, 2010

Yeayy...streamyx dah sampai!!!

haha..poyo je ayat Mish..kan..kan...ollss...ingat lagi tak kat entri Mish yang Mish geram ngan Tm Point tu??haha..dengan bangganya Mish nak bagitau...orang Tm dah datang pasang line Streamyx baru kat umah Mish tadi..yeayy~

tapi dia pasang untuk kelajuan yang slow dulu, coz port penuh. so tinggal Mish nak upgrade je la...hehe..hati gembira bukan kepalang. sempat gk merasa line baru before balik kolej....haha..

so, terima kasih banyak kat Adam Farhan..sebab beliau la yang bersusah payah tolong proses borang Mish ni. haha..tau la kamu baca ni..hee~sila bangga wahai Mr. Adam ...hee~

sekian,

psstt.....
tak rugi menggedik masa nak isi borang rupanya kan..kan??haha...
silap-silap..tak rugi beramah mesra ngan orang..kalau ngah susah..leh mintak tolong..kan2...

lagu satu..nak yeayy sebab Fida Aisyah dah invited Mish ke blog beliau..yeayy..

9 comments:

ezzyra said... [Reply to comment]

boleh la BW dgn bhagia ek mish...heheh

Cik. Bena said... [Reply to comment]

makin lameeeeeeeeeeee la mish berBW nati. sbb line da sampai. ehehhehe

suzie rahman said... [Reply to comment]

hihi...poyo je kamu mish..bikin hty i pns je...i nk adam juga...eh silap...tm! ha3

gigi rongak said... [Reply to comment]

haha..sukanya dia..

Fello Ariza said... [Reply to comment]

saje nk wat org jeles mish nih..haha

apik pehe said... [Reply to comment]

hahaha..epi benor dio ehh..

zmah said... [Reply to comment]

Lepas ni 24/hour depan komputer lah.

Fantastic Ajane said... [Reply to comment]

waaaa... jelesnya.. FA punya smpi skg xda kabar berita..agakny kena mengedikzz dulu kn..wahahahha.. woit x blh..ari tu ada hubby...wahhahaha

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

bestnye..konpem laju nak on9 pasni..