Monday, October 25, 2010

Mereka Buat Iman Tergoda~

waaaa..sangat lama tak berceloteh di muka blog ku ini. asek award ngan tag je yang penuh. pasti berkarat sudah lidah petah ku ni. adess...ok yunkiES!! ingat lagi tak Iman??yee..Iman..Iman my dear..alahai...tak kenal ek..Iman yang suka pergi shopping tu..

nahh,...gambar sebesar alam semesta i kasi..hahaha...

our main topic..Iman tergoda??ouchhh....kecik-kecik dah pandai..series...iman ni kuat nangis kalau nak tau..series..dia memang dari kecil sampai besar..nangis memang kegemaran dia kot.

tapi ada cara tak nak kasi dia nangis. series. kalau dia tengok je video ni, konpem dia gelak-gelak sakan. padahal tak lawak pon. pastu dia tergamam. dia diam jer. nak tau apa yang wat iman tergamam??tergoda??terdiam??terpaku??aaa...jom layan~



kawaii kan mereka...?hehe..patut r iman diam je tengok video ni. alahai, kecik-kecik dah gatal adik Mish ni. hak2..bukan video ni je. Iman ni memang suke tengok video korea yang nari-nari macam ni. ralit kot. hehe.

psst~
sape dah tengok cerita My Girlfriend is a Gumiho....hohohoho..ramai cakap cerita tu gempak...err..gempak ke??hee~

12 comments:

Fello Ariza said... [Reply to comment]

owh video bawah tuh buat saya tergoda..hoho

najihah sahami said... [Reply to comment]

aa..fell mmg..ish..

RuSh D said... [Reply to comment]

kecik2 dh layan korea..nie mesti amik dari kakak dia...hahaha...

♥-- emieysandra --♥ said... [Reply to comment]

emiey pun tergoda..hahaha..
Iman 2 cOmel ar..
suke tgk budak tecik!
~_^

apik pehe said... [Reply to comment]

da tgk..citer tu ader unsur lawak..biasela kn..kapel ngan makhluk lain jenis..huhuhu

najihah sahami said... [Reply to comment]

rush D :

haha..bukan kakak yg ni..kakak yg ni baik..hehehe...

najihah sahami said... [Reply to comment]

♥-- emieysandra --♥

haha...trgoda jugak ke??hahahhaa...cantek...
iman ikut kakak yg ni~lalalala~

najihah sahami said... [Reply to comment]

apik pehe :

aa...best ke??aishh..kena cari mase ntuk tgk ni..heheee

RuSh D said... [Reply to comment]

kakak yg nie baek...dia x layan group pompuan.. dia layan group laki jer..apa nama tue, super junior kalo x silap...hahaha

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

mish...maaf nk bgth iman lg cute n gedik dr mish..haha..kalah la mish nati..wakakak...

Omu Rice said... [Reply to comment]

kwn omu kata citer tu best...tapi omu masih lom ade masa nak menjenguk tgk citer tu....

I-A-N said... [Reply to comment]

kata k' ros jangan tengok macam macam...!!!