Saturday, October 23, 2010

Rama-rama Hinggap di Dungun~

salam my dear n dearest semuaAA~!!
haha..pagi-pagi dah stat mereng kan??alahai.

cop-cop...Mish rajin taip entry ni pasal Mish hepi sangat nih. pagi tadi pas siap bekfes ada abang posmen, eh eh, pakcik posmen, pasai misai dah beruban..hehe..datang hantar surat. belek punye belek. aihh..ada satu surat dari Negeri Sembilan untuk Cik Najihah cun..haha...aishh..sapa hantar ni eh.

alar, padahal dalam hati dah boleh agak sebenarnya, tapi saja busuk ati. pegi kecoh-kecoh kat umi, abah dan adik-adik terchenta. ye r, biasa kalau surat sampai, konpem dari Celcom atau bank je..aish...tak mencabar kan??lalalla~

pastu Mish bukak dengan rakusnya..then..see...~


mula-mula bukak, nampak kotak ni, mak aih, tukang hantar surat nak kenakan aku ker??ish...bila bukak je..nahh~rama-rama tersepit rupanya.

siap ada surat cinta lagi tu. lalalala~

mekasih ye Mak. Mish memang suka kumpul brooch. pengumpul brooch tegar la katakan..lalalala~sebab tu ngan muka tak malunya Mish isi form tu. dah alang-alang free..kan..kan??lepas ni Mish bagi kerongsang rama-rama Mak ni kawan ngan kumbang Mish ni k..!



sekian sahaja laporan penerimaan rama-rama dari Negeri Sembilan..lalalala~Mekasih banyak-banyak tau Mak. hehe..malu nih...aihhh..

psst ~
tak rugi pon wat muka seposen lam dunia blog ni kan. alih-alih, dapat gak something ntuk dikenang. hehehe...tapi agak-agak ada yang nyampah ngan muka seposen i tu, sound je direct k!hahahaa...konpem mish nangis 3 hari 3 malam..lalalalaa~

18 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Reply to comment]

mish..seronoknyer..jeles ni..serius LM memang jeles giler!!!

Tahniah ye.hehehe

p/s:mak..LM nak ler jugak huhuhu

Lagenda said... [Reply to comment]

tadaaaaaaaa...
Mak dtg nak tgk rerama mak dah selamat sampai jumpa tuan barunya!

Yeyyy Yeyyy..mish suka! Yeh..mak laaaagi suka bila kwn2 suka dpt rerama yang x seberapa tu!

Ingat mak selalu tau! Muaahh..

najihah sahami said... [Reply to comment]

lydia miza :

haha..mekasih yunk..ololo..jgn jeles lol..jom kita pakat beli brooch..partu main tukar2..hahaha

najihah sahami said... [Reply to comment]

Lagenda :

hehe...yeap..sampai ngn jayanya ni mak..lalala...suke giler..mekasih ye mak~!!

Siti Mashitah Saidin said... [Reply to comment]

suka kumpul kerongsang!

Izan Ishak said... [Reply to comment]

wahhh...mish pun dpt jugak ye...

mak..nak juga boleh!!

KM7 said... [Reply to comment]

kalau kat blogger lelaki nak bagi rerama juga ker...hehe

me suya said... [Reply to comment]

chantiknyer mish.. suya ade gak kerongsang pelik2
hehehe satu tu chantek je bentuk labah-labah

p[A]n[A]d[O]L said... [Reply to comment]

jelesnya..uhuhuh
panadol x dpt brooch tp dpt relod.hehe ;p

mish, kat mn mish beli brooch cicak tue?
belikn tuk panadol leh?hehehe
panadol ngah colect animal brooch skang nie..

Amyna said... [Reply to comment]

Owhh dah sampai.. Myna jerk belum lagik.lambat sikit kot sebab nak meredah laut china selatan... hahahaha!!!

sabar menanti ^_^

N@di@ said... [Reply to comment]

penuh dh chatbox mish hahahah cini la jdi sasaran
mish nadia dew seko ja mish ambik seko abis la nadia waaaaaaaaaa

najihah sahami said... [Reply to comment]

Siti Mashitah Saidin :

sebab kerongsang itu comey..kan2?

najihah sahami said... [Reply to comment]

Izan Ishak :

aah kak izan..rezeki..hehe...

najihah sahami said... [Reply to comment]

KM7 :

haha..tak tau..jom jom tanya mak.. (padahal mmg dah tau mak akan bagi rama-rama je)

najihah sahami said... [Reply to comment]

me suya :

hehe..aah suya..tu brooch kesayang tu..hehe...skang ni makin banyak rekaan yang unik2 kan??

najihah sahami said... [Reply to comment]

p[A]n[A]d[O]L :

haha..xaci..nk reload jugak..ish..

yang cicak tu??mish beli kat pasar payang ari tu..lol..meh ganu meh..skang musim brooch bntuk binatang ni..

najihah sahami said... [Reply to comment]

Amyna :

haha..keep waiting sis..msti excited mase dapat tu..hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah bestnye mish!!!ciktom nak jugak tp terlambat drop kat entry mak..waaa...mak nak jugak!*smbl hentak kaki :D